МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 516
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Понеже тук коментирахме Нотино, искам да ви кажа, че червилата на Диор, които поръчах от разпродажбата и с кода за отстъпка, които ми излязоха по 32 лв, днес са намалени още, кода още ги лови и излизат по 22 лв Sad

# 676
  • Варна
Да, и аз го забелязах. Всичко днес беше още по-намалено, сенки, спирали, даже се появиха артикули, които с вчера бяха изчерпани.

# 677
  • София
Наличните цветове са особени, най-вероятно заради това.

# 678
  • София
Току-що поръчах червило и рефил на къшъна за 45 лева общо 👌🏻👌🏻👌🏻

# 679
Кой номер рефил поръча?

# 680
  • София
И аз поръчах от Нотино Диор, Сано че Бяла козметика. Утре трябва да дойде, дано всичко е наред, защото бяха доста евтини и се съмнявам за годността на продуктите.
И аз поръчах доста бяла козметика. Твоите впечатления какви са? Вчера ми пристигна едната поръчка - почистващото олио и лифтинг серума. Специално под лупа сравнявах всеки детайл от опаковката на олиото Dior Life с такова купувано от Сефора ... няма никакви разлики  Simple Smile Момичета, кажете какъв опит имате с бялата козметика от Нотино. Искам да поръчам още неща. Всякакви мнения ще са ми от полза.

# 681
SunShea, аз от Нотино имам поръчани 2 крема (серума) за лице - Vichy 89 и Clinique Moisture Surge.
И двата като пристигнаха ги проверих с “Barcode Reader” и си излезнаха като продукти на съответната марка.
От флуидът на Vichy 89 съм страшно доволна, въпреки доста негативни коментари, които изчетох. За моята мазна кожа е просто идеален. Много е лек и хидратиращ и по никакъв начин не ми омазнява или натоварва кожата. Определено ще повторя.
За Clinique още не съм го отворила, така че не мога да кажа мнение засега. Simple Smile

# 682
Наличните цветове са особени, най-вероятно заради това.
Напротив, има избор, от серията Rouge Dior.

# 683
  • София
SunShea, аз от Нотино имам поръчани 2 крема (серума) за лице - Vichy 89 и Clinique Moisture Surge.
И двата като пристигнаха ги проверих с “Barcode Reader” и си излезнаха като продукти на съответната марка.
От флуидът на Vichy 89 съм страшно доволна, въпреки доста негативни коментари, които изчетох. За моята мазна кожа е просто идеален. Много е лек и хидратиращ и по никакъв начин не ми омазнява или натоварва кожата. Определено ще повторя.
За Clinique още не съм го отворила, така че не мога да кажа мнение засега. Simple Smile
Galeona, и аз проверих batch code, EAN, каквото може. Всичко би трябвало да е наред, но искам специално за Диор и Герлен препоръки от получени наскоро поръчки. Цените са безпрецедентно ниски, вярно че някои нюанси са прекалено специфични ( сини и тъмнолилави червила за 20 лв), но все пак знаем цените на тези продукти в Сефора и Дъглас.
Между другото наличностите непрекъснато се променят и цените варират сутрин с 2-3 лв. от това , което е било предния ден. Вчера нямаше Capture totale след като дълго време стоя на около 170 лв. , днес се появи на 113 и веднага изчезна Grinning

# 684
Аз понеже не съм купувала все още нищо от там, малко съм объркана. Тестер спирала и червило предполага, че са без картонена опаковка, но никога не са отваряни, или че червилата са с пластмасова капачка и пак са нови?
Аз вчера получих червило на YSL, чисто ново си е, просто е с пластмасова капачка.
Мъжът ми си поръча парфюмът, който си ползва постоянно и казва, че е абсолютно оригинален.
С две думи, и аз бях с резерви, но съм доволна.

# 685
E, какво странно има да се обяви сериозна разпродажба в ситуация на световна пандемия и очаквана рецесия (която вече е факт по световните борси)!?!

# 686
То странно няма. Логично е. Но не за България Wink

# 687
  • София
То странно няма. Логично е. Но не за България Wink

Разпродажбата на Нотино на тези марки не е само за България. Тя е активна във всички европейски държави, за които се сетих и погледнах. Още вчера или онзи ден писах в темата за изпитаните сайтове, че кода за Англия е lux20gb, дори дадох пример с ексклузив на Диор, който на официалния им сайт е 450 лв за 125 мл, а в Нотино излизаше 280 лв.

Редактирам се и допълвам, погледнах токущо марките Диор и Герлен вече не се предлагат в немския сайт на Нотино, а кода е lux20de, който към момента може да се ползва за някои продукти на Живанши останали налични.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 11:46 от veka

# 688
Момичета, с този код в нотино, всичко се разграби като топъл хляб. Почти нищо не остана.
 Пазарувам от години при тях, още както беше без известното "ензо". Не съм имала проблеми. Нищо не съм им връщала.
 Относно "Дъглас" онзи ден ми доставиха пратката. Поръчката беше от 17.03. Преди това, обаче ги попитах, кога смятат да ми изпратят продуктите. Ако не ги бях подсетила, сигурно щях да си чакам още...
С тази извънредна ситуация в цял свят всички ще започнат с намаляване на цените и с промоциите.
Знаем, че онлайн винаги е било по-евтино от физически магазин.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 01:52 от Miss_Vi

# 689
Момичета , кое от червилата на Диор и Герлен намирате за най-дълготрайни ? Искам да си взема някое преди да свършат в Нотино

Общи условия

Активация на акаунт