МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 511
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Moмичета, понеже чета за код за Нотино тук може ли да напишете кода, че нещо съм го пропуснала.

# 691
И аз поръчах доста бяла козметика. Твоите впечатления какви са? Вчера ми пристигна едната поръчка - почистващото олио и лифтинг серума. Специално под лупа сравнявах всеки детайл от опаковката на олиото Dior Life с такова купувано от Сефора ... няма никакви разлики  Simple Smile Момичета, кажете какъв опит имате с бялата козметика от Нотино. Искам да поръчам още неща. Всякакви мнения ще са ми от полза.

Поръчах си Мицеларната вода Hydra Life. Не съм и проверявала срока все още. Вие кой сайт ползвате за проверка?

Снощи имаше още доста добавени продукти на намаление. Метеоритите излизаха по 30 лв, червила и спирали по 20, рефил на къшъна - 20 и то всички цветове, но много бързо се изчерпват.

Жалко, че доставката излиза скъпо, иначе бих поръчала отново.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 08:45 от tooclose

# 692
  • Бургас
lux20bg е кода.

# 693
Мицеларната вода Hydra Life ми е любима. До момента сигурно 4-5 опаковки съм изхабила. Почиства много добре и е единствената, която не ми оставя мазен филм по кожата. Минах на олиото, което е супер икономично и не съм купувала от мицеларната вода скоро.

# 694
  • софия
Много благодаря. Поръчах си фдт на Диор, излезе ми 31 лв с доставката. То вече почти всичко друго е свършило, закъсняла съм.

# 695
  • София
Кой номер рефил поръча?
010 ползвам аз. Щях да взема и един нюанс по-тъмен за лятото, но беше изчерпан, всички останали, включително този без цвят, ги имаше.

Червилото, което взех, е Rendez-vous 683, по суочове не ми се стори тъмно 🤨 Някой има ли този цвят?

# 696
Мицеларната вода я проверих в Check Fresh - излиза юни 2019, че е произведена.

Аз също исках олиото, но вече беше изчерпано като правих поръчката.

# 697
  • София
И аз поръчах доста бяла козметика. Твоите впечатления какви са? Вчера ми пристигна едната поръчка - почистващото олио и лифтинг серума. Специално под лупа сравнявах всеки детайл от опаковката на олиото Dior Life с такова купувано от Сефора ... няма никакви разлики  Simple Smile Момичета, кажете какъв опит имате с бялата козметика от Нотино. Искам да поръчам още неща. Всякакви мнения ще са ми от полза.

Поръчах си Мицеларната вода Hydra Life. Не съм и проверявала срока все още. Вие кой сайт ползвате за проверка?

Снощи имаше още доста добавени продукти на намаление. Метеоритите излизаха по 30 лв, червила и спирали по 20, рефил на къшъна - 20 и то всички цветове, но много бързо се изчерпват.

Жалко, че доставката излиза скъпо, иначе бих поръчала отново.
Това с доставката е доста неприятно, че и такса, ако не плащаш с карта ( много магазини вече го правят). Да, предполагам че в понеделник сутринта ще добавят още неща. Иначе и аз ползвам Checkfresh. Олиото е от април миналата година, а серума - от юли. Поръчах и този сет, дано всичко му е наред. Беше от продуктите с повредена опаковка.
Цените си заслужават повече от всякога и съм съгласна, че в условията на задаваща се криза е нормално да има такива отстъпки, но ... защо Шанел не е включен в промоцията също или Lancome? Както и да е, нямам търпение да ми споделите какви са ви впечатленията като ползвате бялата козметика.

# 698
Има намаление и на Ланком, просто не на всичко и не излиза във филтъра с промоция. Аз си поръчах ФДТ, нали си нямам, молив за вежди и най-яката паста за зъби на Marvis с канела.

# 699
  • Бургас
И аз поръчах снощи от Нотино, червило на Диор, не съм сигурна за цвета малко ми е трудно да преценя , когато не е на живо, но по принцип ми изглежда , че е мой цвят и една пудра за вежди на Бенефит, светлия цвят, надявам се да ми падне. За къпана на Диор много се чудих, изгледа ми доста не икономичен, като се знам за месец и ще е приключил при мен, вие какво впечатления имате? Също и за пудрата за вежди на Бенефит някой има ли впечатление, чудих се и за Ka brow , но мисля, че съм за втория цвят , а не беше наличен, дали да рискувам с първия?
И друго, кои марки са намалени и за тях важи кода , аз видях Диор, Бенефит, Герлен, имали и други?
А след колко дни идват продуктите, в сайта пише от 3 до 5 дни, но предвид ИП имат ли забавяне?

# 700
  • София
Горе-долу за толкова върви един рефил на къшана - месец при ежедневно ползване. Аз редувам и с други тониращи продукти и може и да не съм съвсем екзактна.

Този продукт го видях от Петя Петкова, която е трейнър на Диор, и си говорихме за него. Тогава тя ми обясни, че неговите ползи и визуалният ефект се развиват през деня и много ще ми харесва кожата ми като го понося няколко часа, повече отколкото веднага след нанасяне. Странно ми се стори тогава, а е точно така в действителност. Понеже вече е много на издихания моят, а и съм вкъщи последната седмица, не бях слагала в близките 10-ина дни. Вчера сложих и пак се учудих колко хубава ми прави кожата. Аз съм много доволна от него и мисля да си го поддържам наличен за дни грим без грим.

# 701
Бялата козметика от Нотино си е съвсем наред. Последно кремове и серуми  за лице и очи на Герлен съм купувала от тях и нямам забележки.
Между другото, доставката ми от Дъглас пристигна в срок, добре опакована - околоочния продукти бяха и без други забележки. От Нотино пък бях поръчала няколко парфюма за ММ, те се справиха преди крайния срок дори. Единият парфюм беше от тези с повредена опаковка. Дефектът е едва забележим, а цената определено много добра.

# 702
  • Виена
Взех вчера на L'oreal червилото  No hesitation. Мислех, че е нов цвят, но открих, че е идентичен с отдавна прадлаган на пазара цвят на свързаната марка Мейбълин и същият цвят имам и от Викон. Иначе си е хубаво червило, но по същество предлагат съществуващ цвят от поргфолиото им като нов зо L'oreal. Eто ги цветовете на ръката ми, лореал е най-отляво

# 703
С кое на Мейбълин е  идентично?

# 704
  • Виена
376 Pink for me

Общи условия

Активация на акаунт