Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Заслужено падане на рейтинга , дано стегнат редиците , защото ще пропилеят аванса , който са стигнали .
Кой каквото ще да пише , снощната серия беше хаотична и недомислена , добре ,че в края се стегнаха .
Но Несли и Енгин страхотно играят , направо им повярвах и на любовта , и на мъката , на всичко въобще !
Наистина мисис и мистър ТАЛАНТ

# 16
Колажче от Туитър

# 17
  • На луната
Привет Coffee и благодаря за темата Flowers Bouquet
Не се учудвам особено на рейтинга. Даже е висок. Както вече споменах, снощи цялата серия беше много шум за нищо. Сега Акън се измъкна в Барселона на почивка с пари и нови документи. Simple Smile
Трейлъра обещава една по-интересна серия, но да видим, какво ще ни сервират.

Цитат
Сега, разбирам, че искат да поизбелят Санджар за сметка на другите, ама не става така. Малко по-логично да карат, моля!
Хаха, това съм го пропуснала. Кога го белиха, че не видях? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ако става дума за това, че му сече пипето, за мен няма промяна.
Гневът и ревността често му замъгляват разума, но като цяло е логичен и последователен.

# 18
Заслужено падане на рейтинга , дано стегнат редиците , защото ще пропилеят аванса , който са стигнали .
Кой каквото ще да пише , снощната серия беше хаотична и недомислена , добре ,че в края се стегнаха .
Но Несли и Енгин страхотно играят , направо им повярвах и на любовта , и на мъката , на всичко въобще !
Наистина мисис и мистър ТАЛАНТ

Сценаристите за са поправка на изпита, засега оценката е " неиздържал".  Талантливи герои, но нескопосан сценарий засега!

# 19
Е, нескопосан... Когато има ретроспекции е така...изясняват някои неща в тях....пък ние гадаем през останалото време. За всичко си има обяснение.

# 20
  • На луната
Сценарият щеше да е много по-добър, ако не бяха тези безумно дълги серии.
Неизбежно е да има пълнеж. Поне час и половина в най-добрия случай.
Снощи доста се смях, като през повечето време дори не знаех за какво точно Simple Smile
Мисля че с букви серията ще е малко по-интересна. Не успях да разбера някои сцени, а и доста прекъсваше.
Но, ако Наре е земетресение, Санджар си е направо торнадо. Simple Smile
Най-голямата изненада за мен беше, когато избута Каврук и видя Наре и Гедиз, и ги остави спокойно да си говорят. През цялото време очаквах експлозия. И поне един епитет за Каврук Simple Smile
Според вас беше ли достатъчно близо, за да чуе какво си говорят? Thinking
Иначе не се изненадах, че не прочете писмото до Гедиз. По-скоро очаквах да го накъса на парченца Simple Smile

# 21
Единствената истинска връзка между тях в годините са били писмата. Снощната серия за мен противопостави двата въпроса: “Защо не ми написа писмо на мен?” И “влюбена ли си в Акън”? Докато вторият беше само провокация Наре да избухне и да се разкрие, то първият въпрос издава истинската болка на Санджар, че губи Наре...

# 22
  • Яко в Матрицата...
Щом сериалът е първи в таблицата, значи нещата не са толкова трагични.
Но сценаристите трябва да направят нещо, че да няма повече отлив.

Иначе серията ми беше скучна, твърде много Халисе, твърде сляпа Мюге, твърде благородна Наре... Да не продължавам. Санджар... как можаха да му сложиха тия думи в устата, не знам... Не го приемам и това си е! Сценаристите нямат сърце Confused Колкото и да е бил наранен, винаги е бил последователен в действията си и никога чак толкова груб. Предизвикателство, предизвикателство, ама бу кадар олмаз Joy

Alaska, Санджар искаше да го прочете, ама Гедиз не му го даде Joy А после, при сравняването на почерка, той вече знаеше, че това не е написано от Наре и не му беше нужно писмото...

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 13:21 от Reni - BG

# 23
  • На луната
Alaska, Санджар искаше да го прочете, ама Гедиз не му го даде Joy А после, при сраняването на почерка, той вече знаеше, че това не е написано от Наре и не му бепе нужно писмото...
Значи ми се е привидяла онази сцена, в която Санджо седеше съкрушен до едно дърво, а Гедиз дойде и му даде писмото от Наре. Той го взе рязко, постиска го няколко секунди и му го върна, защото не било писано за него. Simple Smile
Това писмо му причини мъка, колкото и липсата на Мелек, май. Simple Smile

п.п. Иначе за почерка той й обясни, когато я обвиняваше, че го лъже. Познавал всяка извивка, наклон, и бля бля от почерка й, защото го бил изучавал с години Simple Smile

# 24
Аляска, точно така...първоначално не го даде...но после до дървото му го даде и Санджар го сграбчи, но не го отвори...върна му го - това писмо е писано за теб, не за мен.
Не е сравнявал почерка й.... Човекът каза, че го знае наизуст. Още щом е видял бележката е разбрал, че тя не я е писала.

# 25
Да ви кажа, добре, че не прочете Санджар писмото, защото прочетох аз пък, че било ненужно дълго и за да дразни Санджар Grinning

Щом и снощи останахме пред Чукура, наистина браво! хората си изгърмяха всички патрони снощи. То не бяха Ямач по татуривка на дивана с мацката, то не бяха целувки между Азер и Караджа, най-харесваната двойка.
Щом сме издържали на напъна, поемаме си временно въздух, но да не се отпускаме съвсем!
След затворническата серия и тази с бягството и търсенето, очаквам следващите да са на макс. Дано ме прочетат от сериала Joy

# 26
  • Яко в Матрицата...
А, сори, грешката е моя, ходих да си доливам Cocktail и съм изпуснала този момент Hands V Твърде дълги са тези епизоди... Joy

# 27
А, сори, грешката е моя, ходих да си доливам Cocktail и съм изпуснала този момент Hands V Твърде дълги са тези епизоди... Joy

JoyJoyJoy

Фалшификаторката и реакцията Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/B8bAT5tFV72/?igshid=wu7y4rp7eibk

# 28
  • Яко в Матрицата...
А посланикът как им обяснява като на 5 годишни Joy Все едно е нещо естетвено да му фалшифицира подписа, а те не се сещат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 29
Да ви кажа, добре, че не прочете Санджар писмото, защото прочетох аз пък, че било ненужно дълго и за да дразни Санджар Grinning

За някои всичко свързано с Гедиз е ненужно...

Аз го изпуснах това снощи...... мислех от озета, че сега е станала фалшификаторка...пък тя не е.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 14:18 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт