Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет момичета. Все още не съм изгледала изцяло серията. Стигнах до този момент, когато Локи се обжда на Теменужка от затвора. И определено очаквам с огромно нетърпение  момента, когато го пуснат на свобода. Искам да видя изражението на Нушето   

# 226
Grinning Леле , остава и Теменужка да е завързала червеното коланче неправомерно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
  • София
Фили и аз си мисля, че от този храст ще изкочи зайче, но да видим ...
Тази Елван току виж излезе права. Голям смях ще падне.
Жалко за Санджар, това момче хич няма късмет. Все попада на нечестни моми

# 228
  • Плевен / София
Grinning Леле , остава и Теменужка да е завързала червеното коланче неправомерно Stuck Out Tongue Winking Eye

И Санджар да не е разбрал....Невъзможно...
Но и тя се направи на жертва.....брат и я е дал за пари...Ти да видиш...
Здравейте момичета...

# 229
  • София
Феновете съпоставят как ще изглеждат един до друг Кадир и и Нилай

И една много красива Неслихан   

# 230
Ще й дадем шанс, ако е тя, ама... Joy

Малко творчество от фенове Heart Eyes

Нещо, което много ми хареса...

И най-силната и любима сцена за мен от 9 епизод Broken Heart

Без нито думичка си казаха хиляди неща Broken Heart

Иначе ми е интересно, дали Яхя ще залитне по Дуду. Ясно е, че тя от малка си пада по него Grinning
Ах, Елван... Кралица! Не всеки може да понесе такава жена до себе си. Яхя - хич!

# 231
Здравейте дружки Heart Eyes
Да ви кажа не харесвам актьора , който играе Яхия , не е подбран подходящо . Халисето , Зехра и Санджар са по-светли ,с европейски черти , а Яхия сякаш е осиновен до тях . Да не говорим ,че комплексът му за малоценност ще му изиграе лоша шега , а и на останалите . Между другото и Халисе го използва като му кажваше ,че само на него се доверява .А той горкият - жаден за признание , забрави преди това как тя му кажа ,че намало на остави конака като го няма Санджар .
Аз също мисля ,че м/у него и Дуду ще се случи нещо .Явно тя го харесва . А и не е много умна - въпреки образованието си селото в нея още жовее Joy
Снощи изгледах епизода - благодаря ви момичета мили Heart Flowers Cherry Blossom Flowers Four Leaf Clover за превода !
Насладих се на играта на актьорите отново .

# 232
  • Плевен / София
Феновете съпоставят как ще изглеждат един до друг Кадир и и Нилай

И една много красива Неслихан   

На мен ми харесва тази за ролята на Куши...и е дребничка Kissing Heart

# 233
Това за Нилай сигурно ли е ? Дано не е ,ама не знам , да не ни се стовари някоя друга , която не харесваме на главата ...

# 234
Викате, да изберем по-малкото зло? Grinning

Ако ще мечтаем, за мен идеалната Куши е Синем Унсал. Малка, сладка брюнетка, със закачливо излъчване. Жалко, че е заета в Докторите.

# 235
  • Плевен / София
Викате, да изберем по-малкото зло? Grinning

Ако ще мечтаем, за мен идеалната Куши е Синем Унсал. Малка, сладка брюнетка, със закачливо излъчване. Жалко, че е заета в Докторите.

И аз се сетих за нея, но е заета....

# 236
  • На луната
Привет Coffee
Благодаря за превода Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet
Този път май съм разбрала всичко правилно на онлайн гледането.
Привлече ми вниманието повторното споменаване на бизнеса с износа. Садъчите явно са се забъркали в още нещо незаконно, което е като бомба със закъснител, и вероятно ще избухне в подходящ за сценария момент.
Другото, което ми привлече вниманието е Елван. Тази героиня ми е доста симпатична, особено като спря да врещи и кряка дразнещо. В първа серия слуховите ми рецептори бяха направо смазани от шума, който издаваше, но нещата в последствие за късмет се оправиха. Та за нея. Нямаше начин да не я сравня с природно интелигентната и умерена във всичко Зехра. И макар и двете да са добри по душа, не бих си представила Зехра да бърка на някой нарочно в раната и да се наслаждава от това, както го прави Елван. Да, Менекшето е отврат, като характер, но това непрекъснато натякване, колко е пренебрегвана от мъжа си, и колко важни са за него Наре и Мелек, я принизява до нейното ниво. Демонстративното й изявление, как се е омъжила за Яхя само заради майка му, беше много унизително. Какъвто и да е той, да чуе такива думи пред сестра си и майка си, беше много обидно. Абе сякаш направо го кастрира публично. И тъй като обикновено между героите в сериалите липсва нормална комуникация, за нуждите на сценария, това непрекъснато вменяване на малоценност от жена му, брат му, служителите... няма начин да не го тласне, към някои простотии. Очаквам да премине на тъмната страна. Simple Smile
Няколко думи и за екс полсланика. Е, тоя човек направо си е паднал на късмета. Цял живот живее на гърба на спонсори, и то все благодарение на дъщеря си. Сега, като остана без подарък за Санджар, нямам представа, какъв коз ще измъкне от ръкава си. Санджар пак спомена, че е попечител на дъщеря си, та вече се обърках. Възможно ли е това в Турция без да мине през съда?
Гедиз не блестя много в тази серия, но все пак имаха една хубава сцена с Наре в колата. Между тях висят недоизказани неща, и той едва се сдържа да ги изрече, но дали тя е готова да ги чуе. Според мен, не. Но правилно й каза, че между най-добрите приятели трябва да се казват целите истини, не половинчати.
Санджар си е Санджар. Вари го, печи го, бий го Simple Smile ... все тая. Като някоя лодка е, в бурно море от емоции. Постоянно се люшка насам-натам, но не потъва. Всички се опитват да го предпазят, но му правят мечешка услуга. Той трябва да знае истината, а после да се справи с нея. Прекалено много време и енергия губят, за да забавят неизбежното. Но филм да става.
Каврук ми е един от любимите герои. Толкова мъдрост има във всяка негова дума, толкова смирение и доброта. Ако го слушаха малко повече, по-малко щяха да плачат.
Спирам, че се отплеснах пак, и разпънах чаршафа Simple Smile

# 237
Токатите на Нериман и Наре Heart Eyes

https://vk.com/wall-72762513_96547

Домъчня ми и за Фатиха бе Grinning Патрона чок якъшъклъ бурда Heart Eyes

# 238
  • На луната
Домъчня ми и за Фатиха бе Grinning Патрона чок якъшъклъ бурда Heart Eyes
Аз тия дни го минах с мишката Simple Smile Прескочих Шинаситу и някои други персонажи. Но наистина симпатично сериалче. Все ме е яд, как претупаха някак края.

# 239
Фили, още не е потвърдено за Нилай.

Еве, и аз преди няколко страници се размечтах за Синем, без да се усетя, че тя е Назлъ сега. Не знам дали е идеална като Куши, ама ми се връзва много с Кадир. Наистина жалко, че не е свободна.

Привет, момичета

Общи условия

Активация на акаунт