Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • На луната
Хади, Санджар стигна до клиниката в Швейцария Grinning

Аляска, няма там коронавирус, а? Да не се тревожим?
Стига бе, ама наистина ли отиде?
Тоя път успя да ме изненада, до последно не вярвах Simple Smile
Иначе, ако го беше пипнал коронавируса, много проблеми щяха да отпаднат. Simple Smile временно Wink
Щяха да го тикнат под карантина, и Наре да спре да си поеме малко въздух, че голямо търчане падна да го спасява.
Иначе, само дето се хаби да ходи. Изабел вероятно отдавна е подготвена.

# 331
  • между морето и небето
Появи се, появи се. Намери клиниката и хоп, направо в градината при люлеещия се стол се озова.
Ама как го пуснаха така в клиниката?! Охраната ли наби, оградата ли прескочи, макар че не му личи да се е катерил с това бяло поло по дуварите.

# 332
Какво стана ,след като Елван свидетелства в съда и навън Яхя й каза нещо, от което тя се срина?

# 333
  • На луната
Появи се, появи се. Намери клиниката и хоп, направо в градината при люлеещия се стол се озова.
Ама как го пуснаха така в клиниката?! Охраната ли наби, оградата ли прескочи, макар че не му личи да се е катерил с това бяло поло по дуварите.
Габи, как да устоят на ориенталския му чар. Simple Smile Smile

# 334

Как е влязъл? Ами сигурно си е платил, той нали така се оправя.

# 335
Каза й, че не я пуска да влезе в конака.

# 336
Обичам го тоз Гедиз, бе, какво да направя! Joy Няма такъв човек, няма Joy

Широко скроен  човек ,стъпил здраво и в миналото /корените си ,но и в крак със  съвремието  !  Не е заразен с "правилата на маалето "

# 337
  • Яко в Матрицата...
Каза й, че не я пуска да влезе в конака.
Нищо, Санджар ще го накълца на салатка Rolling Eyes Не се бори с когото трябва и за когото трябва Яхя, иначе на мен ми беше симпатичен до миналата серия.

# 338
Ами Елван направо при Наре да се нанася , макар ,че като се върне Санджар ще я настани като господарка в конака . Санджар предполагам ще склони Наре да остане на работата си в Марината .Остава и Елван там да разаботи да му се стъжни на Яхия .Знаете ли какво ми хрумна - Яхия е тъп , слаб и комплексиран както брата на Майкъл Корлеоне Фредо от Кръсника . Това малодушие го накара да предаде брат си , но и си го получи на края . Мисълта ми е ,че такива заради слабостта и комплексите са много опасни и са готови за предатели .Не знам нашите СЦ на къде ще се отправят . Нищо чудно Яхия заради ревността си към Санджар и Гедиз да стане марионетка в ръцете на Акън.

# 339
  • На луната
А какво стана на делото? И Гедиз надцака ли Санджар в картите, или само Челебито намаза? Simple Smile

# 340
Няма развитие още по картите. Само не разбрах, Санджар откъде разбра за Изабел. Може би по свидетелството за раждане на Мелек? Тя му каза, че Изабел я е изродила.

# 341
  • между морето и небето
Хм, видяхте ли трейлъра? В клиниката в Швейцария ли се срещнаха Санждар и Акън? А за кого плачеха в болницата в Турция? Много объркан ми се видя.

# 342
В болницата ревяха за Халисе ана, ама на Санджар какво му стана?
Иначе Санджар го засече в клиниката в Цюрих.

# 343
  • между морето и небето
В болницата ревяха за Халисе ана, ама на Санджар какво му стана?
Иначе Санджар го засече в клиниката в Цюрих.

Ясно🌺
Предполагам, че Акън го е атакувал. Санджар лежеще на камъните.

# 344
Фраг ли има ?

Общи условия

Активация на акаунт