Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Яко в Матрицата...

# 346
# 347
Eто , както се очакваше сега СЦ започват да избелват Санджар като го поставят в смъртна опасност .
А Акън си се разхожда из Европа с фалшиви документи ,че и визи в паспорта .Ех, тези СЦ .Мразя да подценяват интелигентността на зрителя ...

# 348
  • близо до брега на морето
Total:
1. Чукур - 9.04%
2. Дочь посла - 8.74%
4. Запретный плод - 7.45%
13. Жестокий Стамбул - 4.20%
39. Воссоединение - 1.39%

AB:
2. Дочь посла - 8.08%
3. Запретный плод - 7.74%
4. Чукур - 7.43%
13. Жестокий Стамбул - 2.58%
25. Воссоединение - 1.57%
    Не гледам онлайн,та ми е интересно аджеба,Недан е паднал рейтинга? Ще чакам превод и тогава евентуално може би ще си отговоря на въпроса. Хубав ден

# 349
Здравейте, дами Hug

Миме, забелязала съм за себе си, че когато на мен ми е интересно, рейтинга пада, и обратното.
По тази причина не мога да дам отговор на въпроса ти, недан е паднал рейтинга Sunglasses

Серията беше хубава за мен, даже много ми хареса Heart Eyes

# 350
  • София
Привет къзларки    
Не съм гледала онлайн, понеже нищо не разбирам. Предпочитам да си го изгледам след превода.
Прави ми впечатление, че рейтинга пада вече втори епизод.  Да се стягат сценаристите.  Мисля си, че в следващият епизод ще се качи,  защото този завършва доста интересно и това ще предизвика интереса на зрителите. А дано

# 351
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Според мен, рейтингът е паднал заради предаването по FOX, а и заради 9 серия, която беше много дълга и не много динамична. Но каквото, такова...

# 352
Рени, какво предаване по Фокс? На теб хареса ли ти серията?

Неслиханче как може така да влиза в образ бе? Байълдъм Heart EyesHeart

# 353
  • София
Боже, каква красота 

Ново от Кадир, зад кадър от Вуслат. Това момче все по-красиво става. Така като е отслабнал, променил си е прическата и поддържа по-къса брада,  направо е трепач 

# 354
Тази девойка отдясно, дето го е прегърнала, постоянно виси почти на врата му. Помощничка е в екипа, но е напористо момето.

По Дъщерята да споделя нещо. Санджар защо постоянно разпитва Наре, като и без това не й вярва? В последната серия пак й го каза, че сам ще намери истината, без значение от нейните приказки. Пак имаше "Изневери ли ми? С гадже ли замина? Скочи ли?"
Аййй бактън бе!
Във фрага се вижда и резултата от настойчивостта му и колко Наре е била права.
Нейсе, още ще гледаме Grinning

# 355
Линде Hug страхотна снимка , ама той все едно е на 25 тук Heart Eyes , красавец !
Каква ли скокондрила ще му сложат за партньорка ,че ще си умра от яд Anguished
Еве Hug и аз това си мислех за Несли снощи - толкова истински се вживява в ролята , направо забравям не само предишните и героини , но и нея самата - веселата и щастлива в реала млада жена .

Ами момето нека си ''виси ''на Кадир , ама напразноооо

# 356
Simple Smile Здравейте!
И на мен много ми хареса снощната серия. Hands Plus1 Никакъв кусур не мога да намеря (като изключим играещата Халисе, с която не мога да свикна и това ееее...).

# 357
Много ми хареса серията. За пръв път изпитвам желание да я изглеждам още веднъж. Имаше силни реплики и моменти. Как само Неслихан показа ужаса от изнасилването и втория опит...докато Вюге я пита точно моя ли любим намери да те изнасили?! Всеки си гледа него си, само Наре пази всички...

# 358
Кате, отделно актрисата играеща Халисе изглежда се е подложила под скалпела, та изглежда и мумифицирана в лице. Преди беше сякаш с по-жива мимика, или се лъжа?
Като изключим Менекшето, която е извън класацията по дразнене, девойката Дуду също ми образува нерви. То ли от образа в сериала, то ли от актрисата, ама... Само една идея е по-добре от Яхя. Дето се вика, на една вълна са двамата. А Елван е кралица Wear Briefcase Хич не й трябва този комплексиран глупак!
Вики, ама Гедиз много добре й го каза на Наре. Пазиш мъжа, който те е изнасилил, от мъжа, който те е изхвърлил зад вратата. За да не умре единия и да не стане убиец другия. Мюге защитава, щото била любима на изнасилвача.
"Малко поне помисли за себе си!"
Много е готин Гедиз, много! Пази Наре и от самата Наре Heart Eyes

# 359
  • Яко в Матрицата...
Еве, за Fatih Portakal Ile Ana Haber говоря. Турците много си го гледат и явно е било интересно вчера.

Дали ми хареса серията? Повече от предишната, но имаше моменти, в които ми идеше да убия тия, които искат серията да е по 2 часа и половина. Продуценти ли са, рекламодатели ли са, от телевионния канал ли са, не знам, но са за убиване. То не бяха погледи ала Индия, то не беше чудо Rolling Eyes Но моят човек Гедиз компенсира всичко Joy Много му се радвам и хич не ме вълнува с коя мома ще финишира накрая. Ако не е Наре, тя губи. Ако е някоя друга, ще спечели момичето Wink

Общи условия

Активация на акаунт