Нямам надежди за Наре, заради това не се ангажирам...

неуморните пчелички, са ни поднесли подарък. И уж щях да надникна само за десетина минути, та така до ококорването на Изабел около два и половина сутринта
Днес определено ще е тегав работен ден, с кофи кафе 
и само едно ми идва на ум. Да му напомня от време на време, за статуса - женен, че ръцете му все по-лесно докосват Наре.
Мнооого ме забавлява. А и обичам сладолед. Една единствена забележка имам към него в тази серия и тя е свързана с ямурлука, с който го бяха навлекли на пристанището. Беше му поне с два-три номера по-голям. 
, колкото и да се опитват да го спасят, според мен е неспасяем случай
Надуши ли следата, е като хрътка, и не я изпуска. Не е склонен нито на изнудване, нито на пазарлъци. Интересно развитие за човек, който не искаше да види истината, сега е готов да умре за нея. И той ми е много интересен образ, пълен с противоречия. Снощи докато гледах, се зачудих, дали в някой турски сериал съм гледала толкова много целувки, ама сякаш не
Имам предвид, на Енгин към малката Берен. Отвътре му идва някак. Явно му е време да си направи и той едно две деца, стига само с котки се е занимавал
В някои сцени, докато Санджар целуваше Мелек, и гледаше Наре, сякаш си представяше, че е тя.

Препоръчани теми