Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Аз не разбрах - кой е противниковия отбор?
Какво е станало , че не мога да направя връзка ? Innocent

# 376
  • Яко в Матрицата...
Аз не разбрах - кой е противниковия отбор?
Какво е станало , че не мога да направя връзка ? Innocent
Противниковият отбор е НарСар, привържениците на легендарното чифте Wink
Макар да не разбирам какъв е проблемът. Сценаристите не се влияят от фенски настроения, не знам защо се филмират феновете самички?

# 377
  • София
Гледам сцената с паник-атаката на Наре и направо настръхвам. Защото лично съм виждала човек с такъв пристъп.
Така я изигра Несли, че докато тя се задушаваше и на мен започна да не ми достига въздух. Направо висш пилотаж. Това момиче няма горни граници на изпълнение.  

Никой не е в състояние да ме убеди, че тази легендарна любов между "пъстрата птичка" и Санджар Ефе е приключила.  Санджар до такава степен беше уплашен от състоянието на Наре, че  не се усети как я нарече по име. Забрави за всякакви клетви и обещания. Е това е истинската любов. Колкото и да се опитва човек да я скрие, тя си личи по всичко. По погледите, по жестовете, по страха дори да не загубиш любимият.

Уникални бяха и двамата. Сякаш се надиграваха, сякаш си бяха обявили състезание, кой е по-истински и кой по-добре ще си изиграе ролята.  Браво на екипа спрял се на тези двамата да изиграят главните роли. Невероятен избор и точно попадение.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 11:45 от БлагаВест

# 378
  • Варна
Сао Рени Wink

Аз пък хич нещо таз легенда между Наре и Санджар не я виждам. Хич не могат да ме убедят ,че е имало някаква гранде аморе. Само на лаф го докарват.

# 379
Сао Рени Wink

Аз пък хич нещо таз легенда между Наре и Санджар не я виждам. Хич не могат да ме убедят ,че е имало някаква гранде аморе. Само на лаф го докарват.

Имало е и още я има , ама пуста кърмъзЪ кордела ......и мъжко достойнство .

# 380

Фълмът им върви много добре, за 4 седмици има 3 млн. зрители.

Рени Flowers Bouquet благодаря за тази снимка,  на която е и моят любимец Баръш.

# 381
Само на мен ли ми се стори, че Санджар позна себе си отпреди години, в обяснението на Мюге, че мисли само за собствената си болка?

# 382
  • На луната
Уникални бяха и двамата. Сякаш се надиграваха, сякаш си бяха обявили състезание, кой е по-истински и кой по-добре ще си изиграе ролята.  Браво на екипа спрял се на тези двамата да изиграят главните роли. Невероятен избор и точно попадение.
О, да. Истинско удоволствие ми е да ги гледам Simple Smile
Забравих да изкоментирам гУспужа Халисе. Само като я чуя, и посягам към мишката, да я прескоча. Това сричково декламиране ми действа супер дразнещо. Подозирам, че сега ще получи някой инфаркт с това високо кръвно, и ще накара Санджар, Наре и Елван да се чувстват супер зле.

Само на мен ли ми се стори, че Санджар позна себе си отпреди години, в обяснението на Мюге, че мисли само за собствената си болка?
И на мен. Той вероятно затова й каза, че я разбира.

# 383
  • Яко в Матрицата...
По друг начин усетих аз сцената с паник атаката. Двамата си партнират много добре, не се надиграват. И така трябва да е. Един сериал се прави с екип, егото няма място Wink

Да ви кажа само, че има малка неточност в превода. Преполагам, че рускините са подвели нашите момичета. При срещата си с Халисе Наре й казва: "Дори и да умирам, няма да го взема." А в превода е: "Дори и да умира..." Малък нюанс Wink Наре и да умира, не го иска Санджар. Добре че си вярва Joy  Когато Халисе каза, че е изстинал към жена си, Наре едва сдържа усмивката си. Хитруша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 384
  • На луната
И на мен ми направи впечатление, че Наре не подмина изстиването Simple Smile
Макар че аз затопляне там не съм видяла, че да изстива нещо, ама карай Simple Smile

П.п. Иначе да, не съм забелязала никакво его нито у Енгин, нито у Несли. Много са земни и двамата.

# 385
Рени, благодаря за уточнението Kissing HeartHeart

Обсъжданията на актьорите в социалните мрежи, от 17 до 23 февруари, според Адба Hands Facepunch

# 386
  • Яко в Матрицата...
Санджар още от началото си е студен, направо леден към Нушка Joy Ама сам си я е избрал и вместо сега да дава на Наре наставления къде може и не може да работи, да си ходи при жената и на нея да се прави на мъж. Няма никакво право, ама никакво, да й се меси в живота. Ама не искал Гедиз да е около нея. Ми разведи се, вземи за жена Наре и тогава може би ще имаш някакво право да й казваш какво да прави. Ето това не му харесвам на този образ. Взел се е за висша инстанция и коли и беси. После що Халисе така и онака.

# 387
  • На луната
Аз малко се съмнявам, че сам си я е избрал Simple Smile По-скоро майка му, му е пилила на главата 7-8 години, и накрая е кандисал Simple Smile
Обаче смътно си спомням, че някъде в първите серии Менекше спомена, че го била чакала от сума ти време, нещо такова беше сякаш. Явно докато го е чакала е въртяла за всеки случай любов и с Локито, че то времето лети, и току виж останала стара мома, че и бедна.
Иначе Санджо, че няма право да нарежда, няма Simple Smile то е ясно, ама като го заслепи ревността й умира да се прави на шефче Simple Smile Обаче си мисля, че за нуждите на сценария, тя ще остане да си работи там. Ориенталските мачовци, по презумпция са супер ревниви и темпераментни. Ааа, и налитат на бой Simple Smile

# 388
  • Яко в Матрицата...
То ясно, че Халисе я е избрала, ама той се е съгласил. Каквато и да е крива Нушка, тя му е жена и той има задължения към нея. А той ходи и се ежи на Наре, поставя условия. С кои очи изобщо го прави? Гедиз й предлага работа, честно да си изкарва парите, а Санджар скришом ще плаща къщата. Нали уж тя щеше да си я плаща? Той нямаше да има участие. Ама сериал да става Rolling Eyes

# 389
  • Плевен / София
По друг начин усетих аз сцената с паник атаката. Двамата си партнират много добре, не се надиграват. И така трябва да е. Един сериал се прави с екип, егото няма място Wink

Да ви кажа само, че има малка неточност в превода. Преполагам, че рускините са подвели нашите момичета. При срещата си с Халисе Наре й казва: "Дори и да умирам, няма да го взема." А в превода е: "Дори и да умира..." Малък нюанс Wink Наре и да умира, не го иска Санджар. Добре че си вярва Joy  Когато Халисе каза, че е изстинал към жена си, Наре едва сдържа усмивката си. Хитруша Stuck Out Tongue Winking Eye
Че той кога е " горял" към нея...🤔

Общи условия

Активация на акаунт