Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мацки Kissing Heart

Патрончето е било на прощална вечеря на Вуслата Sunglasses

Наренце Heart

Рени, бяхме заради Наре и Акън, сега минаваме на Ефетата Grinning

# 406
  • Яко в Матрицата...
Еве, викаш техен ред е Grinning Е, бяхме и заради Мелек там, да се докаже, че и тя е Ефе.

# 407
  • между морето и небето
Добро утро! Coffee

Габи, Hands Plus1Joy Ми така де, бяхме в затвора, бяхме в съда, сега е ред на болницата. Макар и там да бяхме на няколко пъти...

Рени, това ходене досега не се брои 😉 като не сме минали през спешното и операционната. Не беше супер драматично.
При Акън нямаше съпричастност от никого, преминаването на Наре беше в миналото (също не беше придружено с ревяща пълпа), за инцидента и пробите на Малек по-скоро минаха през кабинетите на поликлиниката.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:44 от Gabie

# 408
JoyJoyJoyJoyJoy

Ми така де, щом не сме чакали пред реанимацията, не се смята Wink
Хади озета и малко снимки да пуснат, да се ориентираме в обстановката. Смятам, че няма да пуснат втори трей, не чакам.
Габи, то за Наре и сега няма да има ревяща тълпа.

# 409
  • На луната
Привет Coffee и хубав петък.
Габи, то за Наре и сега няма да има ревяща тълпа.
Ааа, как няма да има. Садъчите не ги ли броиш за тълпа Simple Smile Ще се скъсат от рев тия двамата, току виж и се прегърнали пред интензивното, но дано не се налага.
Според мен Наре плаче заради Халисе. Сигурно положението този път е много по-сериозно от едно високо кръвно, и сега изпитва угризения.

# 410

Според мен Наре плаче заради Халисе. Сигурно положението този път е много по-сериозно от едно високо кръвно, и сега изпитва угризения.
Мне, а според мен не е за Халисе... a и колко да й сериозно положението... ако й беше такова, щеше веднага да се свлече, още в съда...а тя с бодра крачка върви до Яха, след като този мунчо изгони Елван.

Така се държи за главата Наре само Санджар като е в опастност.

# 411
  • На луната
Така се държи за главата Наре само Санджар като е в опастност.
Има логика. Акън ако й е пратил снимка на Санджар. Сигурно го е отвлякъл някъде. Сега гада, ще я изнудва.

# 412
Не ми изглежда правдоподобно, Акън да отвлече Санджар. Акън е страхливец, той не прави открити ходове.
По-скоро Изабела се е обадила на Наре, казала е, че Санджар е там, че е тръгнал след Акън и тя се е притеснила, пък дори и леко Smirk
Абе айде стига са я обвинявали в отмъстителност, лъжи и измами. Да дава видеото, да си изкара по едно удостоверение от болниците в Цюрих и Подгорица, да даде и тях на Санджар и да става, каквото ще става.
Ще убива ли Акън, ще скача то скалата ли, ще се гърми ли, ако намери патлак в това дизи...
То каквото и да направи Наре, все ще е грешно хахаха.
Дано Гедиз я утеши, пък дали за умрелия Санджар, или за затворника Санджар... Все ще е анатемосаната Наре Joy

# 413
E, как пък точно Наре бива анатемосана?! Rage
Да минеш през изнасилване и опит за повторно такова? През операции, в които те събират парче по парче?! Да родиш в психиатрична клиника?!! Да падаш и да ставаш всеки път, щото наоколо ти невярващи?!!! Еми ... Mask

# 414
  • На луната
Кой я е анатемосал? Да не е излязло резюмето?

# 415
Eми, Кате, такива мнения чета. Все Санджар е онеправдан, видите ли...

В това дизи има една жертва и тя е Наре!

Аляска, няма резюме още.

# 416
Ади тогава "благословена " ,то за всичко тя е виновна ,най-много за задръстеното его на Санджо ...то ако  е дъжд ,тя  , ако е слънце ...тя..... Не дай Боже ,някоя капъйя запецне.....Нарееее ,кой друг.....

# 417
София, ааа за капията пак тя виновна бе JoyJoyJoy

# 418
  • На луната
Е, то в тази тема, само аз май не съм го обиждала Санджар, и не съм се отказала от него Smiley Но пък никога не съм хулила Наре, колкото и да не съм съгласна с някои нейни постъпки, или черти от характера.
Ама чак онеправдан Санджар, не съм го наричала. Просто се опитвах да намеря логично обяснение за държанието му. Обаче ако това дразни мнозинството, спирам. Не ми е толкова важно, да се вживявам особено за един герой.
Честно казано, ако не бяха Енгин и Неслихан, вероятно щях да спра да гледам още след първа серия. Самата история не е нищо особено, липсва динамика, както и някаква особена интрига. Наре и Санджар пък въобще не са герои, които да се наредят в топ три от ролите на двамата. Това естествено е мое мнение, всеки има право на свое. Simple Smile
Не съм чела нищо, което да анатемосва и хули Наре, затова се учудих. Явно, както обикновено е пълно с пристрастни зрители. Както тук, така и в социалните мрежи.

Цитат
В това дизи има една жертва и тя е Наре!
По това бих поспорила, но явно не съм усвоила още форумното общуване, и няма да ми се получи Simple Smile
Мелек също е жертва. Както и Санджар, та дори и на собственото си недоверие.
Гедиз също е жертва, на чувствата си. Мюге е жертва на наивността си, и на подлостта на Акън...

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 12:48 от Alaska 80

# 419
Аляска, не става въпрос за темата ни Hug

"Не полудявай! Като полудееш, не минава."

Въпреки цялата борба на Наре, Санджар е на крачка от истината, която ще доведе до неговия край. Изправя се срещу Изабел в психиатричната клиника в Швейцария, в която са били Наре и бебето преди 8 години.
Санджар задава въпроси на Изабел, но отговорите намира Гедиз. Най-накрая Наре се доверява на Гедиз толкова, че да открие всичките си тайни и да разкаже за дните си в психиатричната клиника.
Изабел разказва на Санджар нова приказка. Казва му за Шекспировия Отело. Санджар е много разтърсен, когато разбира, че Отело е убил жена си с отровата на подозрението.
Когато се сблъсква с Акън в Швейцария, където е отишъл да намери истината, се връща с отговори, които го карат да полудее. Но когато Акън го вижда, разбира, че Наре е в Турция и се побърква.
Докато Санджар е в Швейцария, на Наре й е много трудно да се справи с Мелек, в отсъствието на баща й.
Тя се опитва да унищожи надеждата на дъщеря си, да станат тричленно семейство.
Но когато се връща в Турция, Санджар няма да се държи така, както Наре очаква и това ще усложни нейната работа.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 14:16 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт