Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • между морето и небето
Аласка, твоите коментари са премерени и аргументирани. Отнася се за изказани други мнения, които не са публикувани в тази тема.🤗

# 421
  • На луната
Аласка, твоите коментари са премерени и аргументирани. Отнася се за изказани други мнения, които не са публикувани в тази тема.🤗
Благодаря Smile Добре е да го знам, защото както си признах, и аз съм пристрастна, та може и да се увличам.
Прочетох току що резюмето, явно нищо не съм познала. Е, това е добре. Поне ме изненадаха Simple Smile

# 422
Аляска, не си само ти в тази тема, дето не обижда Санджар...като гледам никой  не му слага грозни епитети...разисква се характерът и поведението му. А и коментарите не са за теб.

Какви ли не щуротии се пишат за Наре...да се чуди човек как може жени да ги мислят...

Еве, мерси за снимките 

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 13:10 от savovas

# 423
По повод жертвите - от Уейн Дайър. Малко е дългичко като за форум,  ама четивно и ясно. Simple Smile
 https://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/1641-kak-da-se-osvobodite-o … avicite-na-jertva

# 424
Аляска , пиши ,обичай, обиждай който и герой да е ,поне на мен не ми пречи..не съм "осиновила " никой....

Дразни ме "магарешкият инат " на Санджар ,все да казва на Наре какво да прави ,че и на Гедиз ...ама кинооооо....
Донякъде му прощавам магариите ,щото и той е потърпевш ,ама не за всичко е прав .Искам да не пострада ,а от там и Мелек да страда за /ради /него ..Иначе и той и Наре ще успяват в живота ,упорити  са ,смели ,самостоятелни .

Да ,вклини се сериала в търсене на тази истина , а мен ми се струва ,че Санджар по-точно /ако не греш,а може / сякаш търси  Наре  да е виновна .
Ако не ме ядосат СЦ ,може и да го догледам.!

# 425
От озета разбирам, че Санджар не е научил истината/очакваше се и не съм изненадана/...обаче приказката на Изабел за Отело го е разтърсила здравата...та си мисля, че поведението му към Наре по този въпрос тотално ще се промени.

# 426
  • Яко в Матрицата...
Еве, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus само едно уточнение Hands V Не е шокиран, а разтърсен Санджар от приказката за Отело...
Значи сега Санджар ще започне да се държи добре с Наре Joy Вай, ти да видиш чудо... Е как така повярва на някого, когото вижда за пръв път? Joy Отиде в Швейцария и се върна чистак нов... Дам, а един мормот завива шоколад в станиол... така ли беше лафът Joy

# 427
Много жертви има в сериала - всеки е жертва на някой си , на нещо си или на ...себе си ...
НО най-пострадалата в сравнение с другите е Наре .
Ако все пак Санджар не е разбрал истината СЦ прекаляват , стига толкова разтягане .Винаги могат да измислят друга интрига , нали ? Въобще , да се благодарят ,че хората започнаха да го гледат сериала заради Несли и Енгин . Останалите отлични актьори като Ураз, малката , ''Елван '' и т.н ни дойдоха бонус на всички Heart

# 428
Ренку, благодаря Heart Оправих го на разтърсен Grinning
Разсмя ме с мармота, много ни беше любима тази реклама навремето Joy
Вие оставете, ами да не излезе швейцарски от Своге JoyJoyJoy

Дружки, четох тези дни един анализатор, според който Дъщерята 100 % отива на втори сезон. В този ред на мисли, смятам че в края на сезона ще разкрият истината на Санджар, ще последва нещо драматично и така ще изкараме лятото, да се кахърим с него, докато се печем на плажа Joy

Таман прочетох, че sofia26 предлага Санджар и Акън да останат в клиниката, като са полудели точно на място JoyJoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 14:27 от Еванджелин

# 429
Еве, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus само едно уточнение Hands V Не е шокиран, а разтърсен Санджар от приказката за Отело...
Значи сега Санджар ще започне да се държи добре с Наре Joy Вай, ти да видиш чудо... Е как така повярва на някого, когото вижда за пръв път? Joy Отиде в Швейцария и се върна чистак нов... Дам, а един мормот завива шоколад в станиол... така ли беше лафът Joy

Рени, той по-скоро не е повярвал на някой...а на приказката...ама как да не повярва на нея, като е написана от  Шекспир

# 430
Остава и да не е чувал за Шекспир и Отело Stuck Out Tongue Winking Eye
Е , ако е така - аз , която все още искам да се съберат с Наре въпреки шармантния Гедиз казвам : Какво е намерило момиче като Наре в примат като Санджар ?
Но се надявам да не  е толкова тъп и да е завършил гимназия .

# 431
Е , ако е така - аз , която все още искам да се съберат с Наре въпреки шармантния Гедиз казвам : Какво е намерило момиче като Наре в примат като Санджар ?
Но се надявам да не  е толкова тъп и да е завършил гимназия .

Филииии, трЕснА ме с гимназията....оооххххх ,как ми липсват емотките от старата версия ....

Амиии, ако е Оксфорд ...що ще чиним ний тогаз.....?!?!?!

# 432

За Шекспир може и да е чувал...ама за Отело явно не е...щом чак сега е разтърсен от приказката за него

Чета си аз ...и... картите Гедиз ги раздаде в миналия епизод...повече не му трябват.

Гедиз изобщо няма да се обади на Изабел...и да й казва какво да говори на Санджар. И според мен Санджар даже половината истина няма да разбере...та и затова Наре е изненадана от промененото му поведение. А то ще се дължи единствено на Отело.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:58 от savovas

# 433
Неслихан е в топ 3 по обсъждане на актрисите в социалните мрежи, според Дигилуп. Първите две дизита приключват до седмица-две

Как може да е толкова красиво това дете Heart

Тук говори с журналистите на последния Алтън Келебек Heart Eyes

# 434
  • София

За Шекспир може и да е чувал...ама за Отело явно не е...щом чак сега е разтърсен от приказката за него

Васе, един от многото ти красиви колажи

Общи условия

Активация на акаунт