Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Само че, не говорим за никакви правила, а за обикновено отношение към човек. Дори не говорим за голяма и легендарна любов, както ни я презентираха.
На мен не ми се вижда никак правдоподобно, един човек да изпитва такава голяма любов, като на първо място поставя собствените си чувства, собствената си обида, собствената си чест... Не трябва ли да е готов на всичко за любимия, или нещо и аз съм се объркала?

# 661
  • София
Продължават разговорите с Мелис Сезен за участие в главната роля в новия сериал "Слънце и луна" с Кадир.

Ако не се стигне до споразумение главната роля ще бъде предложена на Йозге Кая. Последно тя взе участие в сериала "Никой не знае" .

# 662
Олеле, тази Йозге колко не може да играе...Пълна скръб.

# 663
Санджар тръгна с фалстарт...но и продължава с него...затова търпи критика от повечето от нас. Отношението му към  нея не ни допада. Винаги се съобразява първо със себе си. И чаят е най-дребното нещо, с което го показа. Ок. не пие чай в пакетче, но Наре прави такъв, защото в новия дом няма други възможности.  А той не можа дори и да  опита, заради жената, която обича. Пък и го направи толкова демонстративно.

Еве...явно сме се объркали...душко.... за любимата не трябва да си готов на всичко.

Линде, на снимката, дето си сложила, не е Мелис Сезен...това е Мелиса Сьозен.
И откъде взе тази информация, като Еда/сценаристката/на "Луна и Слънце" още вчера написа, че главната е избрана. Скоро и ние ще научим коя е.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 22:28 от savovas

# 664
  • между морето и небето
Санджар тръгна с фалшстарт...но и продължава с него...затова търпи критика от повечето от нас. Отношението му към  нея не ни допада. Винаги се съобразява първо със себе си. И чаят е най-дребното нещо, с което го показа. Ок. не пие чай в пакетче, но Наре прави такъв, защото в новия дом няма други възможности.  А той не можа дори и да  опита, заради жената, която обича. Пък и го направи толкова демонстративно.

Еве...явно сме се объркали...душко.... за любимата не трябва да си готов на всичко.

👍, и аз така си мисля. Не знам, има нещо объркано/сбъркано в цялата история. И затова ми изглежда, че легендарната любов е само приказка и нечия представа. Санджар първо поставя себе си. Аз поне не усетих досега да се е жертвал за някого, той едва ли не всичко подчинява на собствените си терзания, а останалите хукнали да го спасяват. Ами да си троши дебелата недоверчива глава. Все пак е мъж на 30 и кусур години, да не е подрастваш 😡. Човек на тези години е изградил характер, който изключително трудно се пречупва.

# 665
  • София
Санджар тръгна с фалстарт...но и продължава с него...затова търпи критика от повечето от нас. Отношението му към  нея не ни допада. Винаги се съобразява първо със себе си. И чаят е най-дребното нещо, с което го показа. Ок. не пие чай в пакетче, но Наре прави такъв, защото в новия дом няма други възможности.  А той не можа дори и да  опита, заради жената, която обича. Пък и го направи толкова демонстративно.

Линде, на снимката, дето си сложила не е Мелис Сезен...това е Мелиса Сьозен.
И откъде взе тази информация, като Еда/сценаристката/на "Луна и Слънце" още вчера написа, че главната е избрана. Скоро и ние ще научим коя е.
От тук го взех Васе

Мелис Сезен,  Мелиса Сьозен - твърди близки като имена и съм ге преплела

# 666
Продължават разговорите с Мелис Сезен за участие в главната роля в новия сериал "Слънце и луна" с Кадир.

Здравейте!

Тази актиса е Мелиса Сьозен и според мен е много добра.Има много загадъчна миловидност в играта й.
А на Мелис Сезен й отива повече да играе ролята на  "подмолна кучка"

# 667
Димана, Мелиса Сьозен  не е сред актрисите за ролята.

Линде, те рускините си драскат, за да има какво ново да пишат. Видях го в групата за сериала, след като те питах, а после и че Лелик го е поснала  ... ама въобще не посочват достоверен източник...затова вярвам на Еда, а не на тях....
Та скоро ще видим кое как е. Сериалът се готви да стартира към края на март. Те и снимките нищо чудно да са започнали...рускините още за главната пишат.

Габи

# 668
  • София
Димана, Мелиса Сьозен  не е сред актрисите за ролята.

Линде, те рускините си драскат, за да има какво ново да пишат. Видях го в групата за сериала, след като те питах, а после и че Лелик го е поснала  ... ама въобще не посочват достоверен източник...затова вярвам на Еда, а не на тях....
Та скоро ще видим кое как е. Сериалът се готви да стартира към края на март. Те и снимките нищо чудно да са започнали...рускините още за главната пишат.

Габи
Васе аз определено харесвам Йозге Кая като визия. Но наистина скоро ще разберем коя ще бъде партньорка на наш Кадир.

# 669
Кадир разказва за първата си среща с Неслихан, преди началото на Фатих Харбие и как е бил поразен от нея. "Изгубих се в очите й".

https://twitter.com/hakliyimbye/status/1235980558527868929

# 670
  • Варна

Ама голям симпатяга е : )

Тия водещите как кудкудякат около него JoyJoyJoy

# 671
Добра вечер в събота дружки Heart Eyes
Ето тази актриса исках да видя като Куши ( казвате ,че тя трябва да е дребна и миловидна ) , но тя ще участва в нов сериал и няма шанс .Между другото пише ,че с партньора си от Любовта разплаква са заедно и в реала - дано са щастливи като нашите Патрони Heart

# 672
  • София
Привет дружки 
Фили, и аз харесвам тази миловидна артистка. Жалко, че е ангажирана.
А най-много си харесвам тези сладури   

Момичета, гласувайте на този линк за нашите любимци Неслихан и Енгин и за "Дъщерята на посланика" в посочените категории за най-добра актриса, най-добър актьор и най-добър драматичен сериал
https://www.magazinn.com/magazinn-com-3-medya-ve-sanat-odulleri-halk-oylamasi/

# 673
Филе, Хафсанур е прекалено малка за Кадир, може да й е баща патрона ни.
И да, с Дениз Джан Акташ наистина останаха заедно след сериала.

# 674
Филе, Хафсанур е прекалено малка за Кадир, може да й е баща патрона ни.
И да, с Дениз Джан Акташ наистина останаха заедно след сериала.
Еве , чак пък баща Joy , не че турците това ги е спирало .Аман от дърти ( и така изглеждащи ! ) мъже с млади жени Stuck Out Tongue Winking Eye Много ми е любопитно коя ще е партньорката на Кадир .
И не ме бийте , ама Патрона с този посивял перчем хич не ми харесва .Предпочитах го като Азис бей от сезон 1 !

Общи условия

Активация на акаунт