Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 45 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Еве, разбирам те Heart, ама и нея я разбирам, защото и тя го разбира Санджо защо ги върши тия простотии, ама профилактично му лепна един шамар и хайван, да не си помисли, че всичко му е простено. А шамарът най-много са го заслужили драскачките Joy Гедиз - по-добре да го заболи сега, но да намери тази, която ще го обикне истински, защото няма такъв мъж Heart Eyes, просто няма... Само заради този образ им прощавам глупостите на драскачките Joy
Съгласна съм с вас.... Точно това искам и аз за Гедиз той заслужава момиче, което да го обича и мисля, че в най скоро време ще му намерят лек.... Все пак любовта се лекува с любов.... Мисля, че ДУДУ е страхотно момиче и си подхождат с Гедизчето макар, че той все още не я вижда....

# 76
Еве, разбирам те Heart, ама и нея я разбирам, защото и тя го разбира Санджо защо ги върши тия простотии, ама профилактично му лепна един шамар и хайван, да не си помисли, че всичко му е простено. А шамарът най-много са го заслужили драскачките Joy Гедиз - по-добре да го заболи сега, но да намери тази, която ще го обикне истински, защото няма такъв мъж Heart Eyes, просто няма... Само заради този образ им прощавам глупостите на драскачките Joy
Съгласна съм с вас.... Точно това искам и аз за Гедиз той заслужава момиче, което да го обича и мисля, че в най скоро време ще му намерят лек.... Все пак любовта се лекува с любов.... Мисля, че ДУДУ е страхотно момиче и си подхождат с Гедизчето макар, че той все още не я вижда....
Не съм съгласна за Гедиз - момиче от селото на Теменужка . Струва ми се добро момиче Дуду и е симпатична , но за нашия мъж - мечта не е подходяща Angry На него му трябва някоя хубава космополитна дружка на Наре  Smile

# 77
Не съм съгласна за Гедиз - момиче от селото на Теменужка . Струва ми се добро момиче Дуду и е симпатична , но за нашия мъж - мечта не е подходяща Angry На него му трябва някоя хубава космополитна дружка на Наре  Smile
Ако Наре има някоя най добра приятелка от всички страни, който е обиколила то все някой ден ще излезе от някаде тази НЕ РОДЕНА МОМА.... Кой знае може някое момиче от Истанбул да се появи.... Всъщност от кадето иска да дойде това момиче, само да дойде, че да избави нашият от тази невъзможна, болезнена и не споделена любов.

# 78
  • На луната
Привет Coffee
Чета тук, че му търсите момиче на Гедиз.
Според мен накрая ще е или с Наре/това в случай, че занулят Санджар/, или ще пътува сам по света.
Не го виждам и аз задомен с Дуду, и да си ходят семейно на гости с Ефеоглу Simple Smile
Наре не ме е разочаровала. Тя си е такава от началото на сериала. Багажът й е нон стоп събран и единият й крак е на летището Simple Smile Оцелява момичето, както си знае.
И защо да е наранила Гедиз? За нея той е приятел. Написа му писмо за да обясни, защо заминава, т.е. тръгва си от дома му. Какво повече му дължи? Той й помогна от добра воля, но трябва ли да се чувства задължена към него. Доброто се прави от сърце, и без да чакаш нищо в замяна. Иначе се обезмисля. Остави му и дневника си, освен това. Нещо твърде лично, което той така или иначе вече е прочел Simple Smile
Освен това, в момента в който разбра, че има вероятност да хукнат за Барселона, му се обади.
По-скоро ме издразни сложният й план за Акън.
Що се отнася до отношението й към Санджар, то си е както винаги сложно. Двамата непрекъснато се предизвикват и нараняват. Да, беше много грубо това с Акън, но той си е такъв, а и опита всичко за да я накара да говори. От първият ден в който се е върнала не е искрена с него. И какво от това, че е права Simple Smile
Тя му взе дъщерята и не му написа два реда, той пък се държи като магаре.
Честно казано, на мен ми хареса развитието в отношенията им. Може да е малък напредъка, но за мен е видим. Simple Smile

# 79
Аз не мисля, че Гедиз чака нещо в замяна. Преди да помисли за себе си, той винаги мисли за Наре. Просто е от друго измерение човекът.
Самата Наре се почувства виновна пред него. Вижте погледът й при срещата им. Постъпката й не беше на нивото на отношенията им.

# 80
  • На луната
Постъпката й, си беше безразсъдна, но предизвика повече ползи отколкото проблеми според мен.
Имам предвид, че отдалечи временно Акън от Мюге и Садъчите, и се споразумя със Санджар за Мелек.
Не че това не можеше да се реши и по друг начин, но така са го измислили сценаристките Simple Smile
Иначе виновния поглед по-скоро го отдадох на това, че едва не ги прати в Балселона, и че мислеше, че е събрала Санджар и Акън на едно място Simple Smile

# 81
Подкрепете Неслихан за 100-те най-красиви лица, като харесате снимката и оставите коментар.

https://www.instagram.com/p/B8gSy6ylksF/?igshid=fv4u9wgfq0ey

# 82
Чета ви и да си кажа аз какво мисля защо Наре остави писмото на Гедиз. Точно защото му е приятелка го направи.
Той трябваше да знае защо напуска дома му и че е скъп за нея човек. Преди да види писмото, Гедиз си спомни думите й, че ще замине...така че той и без него щеше да мисли, че е заминала...но щеше да е двойно по-наранен ако тя го беше направила без прощалното писмо. А пък в него не можеше да напише, че няма да замине, защото и Гедиз не трябваше да знае, за да не се налага да лъже Санджар.

Изпита облекчение Гедиз, като разбра, че не е заминала. И за мен виновното й изражение беше, че не е обмислила, че и те ще хукнат за Барселона... и че Акън и Санджар ще са на едно място.

Космополитната девойка вече се появи - Изабел. Та тя е пристигнала от Швейцария в Барселона, заради плана на Наре. Което означава, че й е много добра приятелка. Ако ще го свързваме Гедиз с някоя...то да е с нея

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 16:35 от savovas

# 83
Чета ви и да си кажа аз какво мисля защо Наре остави писмото на Гедиз. Точно защото му е приятелка го направи.
Той трябваше да знае защо напуска дома му и че е скъп за нея човек. Преди да види писмото, Гедиз си спомни думите й, че ще замине...така че той и без него щеше да мисли, че е заминала...но щеше да е двойно по-наранен ако тя го беше направила без прощалното писмо. А пък в него не можеше да напише, че няма да замине, защото и Гедиз не трябваше да знае, за да не се налага да лъже Санджар.

Изпита облекчение Гедиз, като разбра, че не е заминала. И за мен виновното й изражение беше, че не е обмислила, че и те ще хукнат за Барселона... и че Акън и Санджар ще са на едно място.

Космополитната девойка вече се появи - Изабел. Та тя е пристигнала от Швейцария в Барселона, заради плана на Наре. Което означава, че й е много добра приятелка. Ако ще го свързваме Гедиз с някоя...то да е с нея
И аз за нея (Изабел) се сетих но някак си няма да му отива.... А ДУДУ може да е от село но визията й е невероятна точно като за нашето момче. 😋

# 84
Гидиз няма да се сближи с никоя жена. Той си има две големи любови- Санджар, най- добрия приятел, в името  на когото няма да се сближи с другата си голяма любов- Наре. Гидиз не е принуден от традицията да прави компромиси като Санджар в името на рода. Само на Мюге трябва да намерят едно добро момче.

# 85
  • София
Ах този Санджар, гори та чак е готов да изгори. Така си мисли Санджо, че като изгори писмата и всичко ще бъде забравено.

Мъдър, много мъдър Каврук 

# 86
Вики, много си категорична. Не се знае сценаристите какво са му подготвили. На този етап, няма....но в бъдеще аз се надявам да го излекуват от невъзможната любов и да обикне някоя, която също ще го обича. Той го заслужава.  А Наре да си остане най-добрата му приятелка.

# 87
Каврук ,Гедиз , Наре ....все хора с реален поглед ,така ли Санджар не прихвана поне малко от някой от тях нещо различно  от селското ,закостенялото.......ще му спестя /просташкото /...май не му го спестих......

# 88
Вики, много си категорична. Не се знае сценаристите какво са му подготвили. На този етап, няма....но в бъдеще аз се надявам да го излекуват от невъзможната любов и да обикне някоя, която също ще го обича. Той го заслужава.  А Наре да си остане най-добрата му приятелка.
Съгласна съм с вас.... Четох някаде, не знам каде.... Че сериала ще е само 21 епизода.... Но дали е вярно не знам.... Може би първи сезон ще до 21 епизода нищо не се знае, може би във 2 сезон нашият Гедиз ще се влюби.

# 89
  • На луната
Според мен, ако Гедиз е от хората, които толкова лесно се влюбват и разлюбват, ще му олекне някак образа.
Та той току-що се влюби в Наре Simple Smile И изглежда така, сякаш му е за пръв път.
Може тази любов да е несподелена, но не пречи да е силна и трайна.
Това прави героя някак още по-драматичен и интересен. Най-вече защото не прави нищо, за да навреди на Санджар.

Общи условия

Активация на акаунт