Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • близо до брега на морето

# 241
Миме, благодарско за фрага изненадах се, че го пуснаха днес.

И с руски субки.

https://vk.com/sefirinkizi_11?z=video-97337570_456242829%2Fa54fb … pl_wall_-97337570

Яхя си намери утешението... ще излеземе прави за него и Дуду.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 20:50 от savovas

# 242
# 243
# 244
Чок шюкюр, Дуду не е за моя човек Joy
То беше ясно, на Яхя му светна окото още в предната серия. Просто момче, малко внимание му дай. Цял на майка си се е метнал.

# 245
  • между морето и небето
Еванжели, благодаря много за бързия превод на фрага 🌺!

Много интересен фраг 😯! То се видя, че Яхя ще я забърка някакава, това не е изненада. Но... най-после ще видим по различно развитие. Как ли ще раздаде картите Гедиз?! Санджар отново се вихри, аха да предизвика катастрофа, силовите методи отново са в действие, както и закани към Гедиз и укори към Наре, а тя отново се опитва да го предпази. Интересно ще е и на делото, като че ли не се развива по нарежданията на Халисе.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 22:45 от Gabie

# 246
  • На луната
Благодря за трейлъра. Flowers Rose Съвсем неочакван беше, поне за мен Simple Smile
Да видим кой е по-добър в покера. Санджар или Гедиз? Simple Smile
То е ясно, че при Санджар номера с изнудването не върви. Той иска да разрови жаравата, нищо, че ще изгори.
Според мен кадрите от съда, са разбъркани, и на Халисе ханъм ще й се размине.
Дуду се оказа доста палава, да видим на Яхя, колко му стиска.

# 247
Според мен кадрите от съда, са разбъркани, и на Халисе ханъм ще й се размине.
И аз така мисля

# 248
Добро утро! Simple Smile
Това раздаване на своите карти от Гедиз цели Акън, нали? Аз не се съмнявам, че Гедиз ще го вкара в капан. Той познава вече всички карти в играта на Акън, а Акън не го познава добре. А и покерът си е американска игра. Smiley

# 249
Добро утро, девойки Hug
Понеже много наблегнаха на една фраза - "Ще счупим молива". Санджар го казва в двата трея на Наре - При всяко положение ще счупим молива, демек - ще се наранят. Казва и на Гедиз - Между другото, не ме карай да чупя и твоя молив - ще го нарани.
Малко предистория обаче. Сетих се, че имаше и в Кара Севда една сцена, когато Кемал казва много тежки думи на Нихан и чупи един молив.
Та по същество. Навремето съдиите са чупели писалките си, когато произнасяли смъртна присъда.
Вероятно можем да го приемем и така от устата на Санджар. Той издава смъртна присъда. За себе си, или за Акън. Или за двамата.
Е след толкова категоричност, смятам е напълно нормално, че Наре се опитва да предпази любимия си мъж. С всички сили, на всякаква цена.
Смятам, че с Гедиз ще са в комбина срещу Акън, в защита на Санджар.

# 250
Добро утро Heart Eyes
Еве Hug
Един наш любимец , който пръска чар в Маями Nature High Brightness

И нашите настоящи любимци

# 251
  • Плевен / София
Добро утро! Simple Smile
Това раздаване на своите карти от Гедиз цели Акън, нали? Аз не се съмнявам, че Гедиз ще го вкара в капан. Той познава вече всички карти в играта на Акън, а Акън не го познава добре. А и покерът си е американска игра. Smiley

Здравейте момичета
Благодаря за превода на вторият фраг и за коментарите...Ще видим кой, кого Smirk

# 252
[/img]

"Ти ли не ме пожали, или аз теб не пожалих?"

Санджар излиза сам на път, по който може да намери истината. Омръзнало му е да бъде участник в игра. Ще хвърли превръзката от очите си. Не е готов за това, което ще види, но няма връщане назад.
От друга страна, Наре се опитва да предпази Санджар от същата истина, която преди години е изкрещяла в лицето му. Баща й Гювен е на път да сключи сделка за много пари със Санджар, за да каже мястото на Акън. Единствената възможност за Наре е да накара Гедиз да участва в този търг за Акън, организиран от баща й. Joy Гедиз преразпределя картите и внася глътка свеж въздух в търга.
Яхя, който е разбит от комплексите си, предприема стъпки, които  ще притиснат най-много Санджар в ъгъла. Санджар трябва да направи избор между майка си и дъщерята на посланика. Елван ще направи този избор вместо него Wear Crown

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 16:13 от Еванджелин

# 253
Meрси за озета , Еве Heart
Да , продажникът ще иска най-добре да се продаде Confounded
Сериалът ни става все по-интересен ! Flowers Hibiscus

# 254
  • Плевен / София
Meрси за озета , Еве Heart
Да , продажникът ще иска най-добре да се продаде Confounded
Сериалът ни става все по-интересен ! Flowers Hibiscus
+1

Общи условия