Убедена съм, че в този кадър се смяха Неслихан, Едип и Ураз, който в началото се държеше за ролята, но при телефонния разговор и той поддаде.
Оставам Санджар в ареста, потънал в размисли над историята за Отело и Дездемона. Утре продължавам.

Шегувам се
Хубаво, не е успяла, кой го кара да влиза в грях с Менекшето? Пак ли Наре? Не може да й вменява вина за брака си, а той точно това направи, поне аз така го почувствах. 

Шегувам се
Хубаво, не е успяла, кой го кара да влиза в грях с Менекшето? Пак ли Наре? Не може да й вменява вина за брака си, а той точно това направи, поне аз така го почувствах.
Тя доколкото си спомням си дойде съвсем навреме, и стоя в храстите, но филм да става 

Между другото, всеки път Нушка като му се увие ми иде да я лупна с нещо
Той как се стърпява, не знам. Сигурно усеща вина към нея, ама нейното движение е нещо средно между това на граблива птица и змия
Актрисата в ролята на Нушка беше доста по-добра в предишния си проект. Не знам какъв е проблемът тук - сценарий, режисура, ролята ли не е за нея...
Между другото, всеки път Нушка като му се увие ми иде да я лупна с нещо
Той как се стърпява, не знам. Сигурно усеща вина към нея, ама нейното движение е нещо средно между това на граблива птица и змия
Актрисата в ролята на Нушка беше доста по-добра в предишния си проект. Не знам какъв е проблемът тук - сценарий, режисура, ролята ли не е за нея...
, много добре казано нещо средно между това на граблива птица и змия и аз имам такова усещане . Явно режисьорът така нарежда .То и декламациите в виренето на брадичката на Халисето сигурно са част от образа и .
довечера ще изгледам със субките , нямам търпение ! 

Ама какво да направя, никога не съм я харесвала тази митология
Много хора вярват, че се раждат с определена съдба, която не зависи от волята и желанията им, и управлява живота им. Както и, че за всичко, което им се е случило, си има причина.
Спазва някакви негови правила за морал и чест, но по-скоро продиктувани от възпитанието му. 

Ама какво да направя, никога не съм я харесвала тази митология 
Препоръчани теми