Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • между морето и небето
"Сега е решил да досажда на полицаите в чуждите държави. Поне нашата държава се спаси от него"😯😂😂😂😂

Убедена съм, че в този кадър се смяха Неслихан, Едип и Ураз, който в началото се държеше за ролята, но при телефонния разговор и той поддаде.
Оставам Санджар в ареста, потънал в размисли над историята за Отело и Дездемона. Утре продължавам.

# 556
  • Варна
Благодаря и тук за експресния превод, невероятни сте !! Heart Decoration
Heart Decoration  Heart Decoration
Хубав ден!

# 557
  • На луната
Привет Coffee
Хиляди благодарности за превода Flowers Bouquet Flowers Tulip Flowers TulipFlowers RoseFlowers BouquetFlowers Sunflower
Аз естествено не изтърпях и изгледах серията още снощи Simple Smile
Ще пробвам да не съм многословна този път, най-вече, защото нямам време Simple Smile
Много сълзлива серия, ревах със Санджар, ревах с Наре...
Определено имаше много силни сцени. За пръв път ми се приисква, да върна някоя и да я изгледам пак.
И колкото и Санджар, сам да си е виновен за повечето си беди, пак ми беше мъчно за него. Но повече за Наре, разбира се. Ужасно й е било трудно тази първа година от възстановяването, но сякаш в момента в който разбра, че Мелек не е дъщеря на Акън, това й даде сили.
Ах, Санджар, ах. Такова е магаре, но вече не мога за нищо да му се ядосам. Приех го такъв, какъвто са го създали. Освен това все по-често остава с отворена уста след словестните двубои с Наре. Иначе в тази серия тя изрече името му около шейсет и пет пъти Simple Smile
Много ми е мъчно за Гедиз. Такъв хубав човек, търчи насам натам, през цялото време, и е като отряд за бързо реагиране. Само не мога да разбера отношението му към Мюге. Съпричастен е с болката и нещастието на всички, но към нея е необичайно студен.
Менекшето не пропусна да се увие, като змия около кръста на Санджо. Ама тук повече вината я виждам у него. Тя е с един такъв висящ статут, явно и той се чуди какво да я прави. Но вече ми стана ясно, че ако Наре се беше появила пет минути по-рано, сватба нямаше да има, та дори и на пук.
Промених си мнението за трейлъра. Вече не ми се вярва, Мюге да му е направила на Акън нещо. Може само да го е заплашила,.Thinking

# 558
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Аз го писах вече, но в тази серия ми беше най-мъчно за Мелек. От началото на сериала Наре ми е легнала на сърце и някак си всичко с нея съм го приела от раз. Болката й, лутането й, любовта й, която не разбирам, но знам че я има и тя ни я показва във всичко, което прави. Тук изобщо не става въпрос за Гедиз и дали тя ще бъде с него. Аз искам той да е щастлив, а с Наре няма да е. Ще се намери някоя мома, която да му се радва като мъж, а не като приятел. Та думата ми беше за кого ми стана мъчно най-много. Не мога още да съчувствам на Санджар така, както на Мелек в тази серия. Просто сценаристите го представят в такава светлина. Аха да ми хареса накъде се е запътил и веднага идва нова порция разочарование. Страда човекът, прави всичко по силите си да научи истината, колкото и да му пречат, но в последната сцена дойде разочарованието. Защо Наре не била дошла по-рано? Да беше й купил по-ранен билет, че да успее преди подписа JoyJoyJoy Шегувам се Simple Smile Хубаво, не е успяла, кой го кара да влиза в грях с Менекшето? Пак ли Наре? Не може да й вменява вина за брака си, а той точно това направи, поне аз така го почувствах.

# 559
  • На луната
...Защо Наре не била дошла по-рано? Да беше й купил по-ранен билет, че да успее преди подписа JoyJoyJoy Шегувам се Simple Smile Хубаво, не е успяла, кой го кара да влиза в грях с Менекшето? Пак ли Наре? Не може да й вменява вина за брака си, а той точно това направи, поне аз така го почувствах.
Този въпрос, беше в следствие на нейния, защо се е оженил? Simple Smile Тя доколкото си спомням си дойде съвсем навреме, и стоя в храстите, но филм да става Simple Smile
Иначе за "греха" с Менекшето, заслужава да се пържи в собствен сос, още доста време. От всички глупости, които натвори, тази му е една от най-тъпите. Като се замисля, сексуалният му опит и въобще живот е пълна скръб. Ill
Той сигурно затова е такъв нервен Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 11:52 от Alaska 80

# 560
  • Яко в Матрицата...
Аляска, въпросът на Наре си е резонен, защото Санджар е навсякъде другаде, но не и при жена си Joy Между другото, всеки път  Нушка като му се увие ми иде да я лупна с нещо Joy Той как се стърпява, не знам. Сигурно усеща вина към нея, ама нейното движение е нещо средно между това на граблива птица и змия Triumph Актрисата в ролята на Нушка беше доста по-добра в предишния си проект. Не знам какъв е проблемът тук - сценарий, режисура, ролята ли не е за нея...

# 561
Аляска, въпросът на Наре си е резонен, защото Санджар е навсякъде другаде, но не и при жена си Joy Между другото, всеки път  Нушка като му се увие ми иде да я лупна с нещо Joy Той как се стърпява, не знам. Сигурно усеща вина към нея, ама нейното движение е нещо средно между това на граблива птица и змия Triumph Актрисата в ролята на Нушка беше доста по-добра в предишния си проект. Не знам какъв е проблемът тук - сценарий, режисура, ролята ли не е за нея...
Рени Hug, много добре казано нещо средно между това на граблива птица и змия и аз имам такова усещане . Явно режисьорът така нарежда .То и декламациите в виренето на брадичката на Халисето сигурно са част от образа и .
Ха, здравейте дружки Heart Eyes довечера ще изгледам със субките , нямам търпение !

# 562
Иначе за "греха" с Менекшето, заслужава да се пържи в собствен сос, още доста време. От всички глупости, които натвори, тази му е една от най-тъпите. Като се замисля, сексуалният му опит и въобще живот е пълна скръб. Ill
Той сигурно затова е такъв нервен Simple Smile

Аз, като гледам на всички герои сексуалният им живот е пълна скръб Sweat Smile
Даже и семейните до вчера Яхя и Елван спяха отделно Smirk

Пак ли Наре? Не може да й вменява вина за брака си, а той точно това направи, поне аз така го почувствах.

Аз не го почувствах, като обвинение, а като огромно съжаление, че не е пристигнала 5 мин. по- рано Simple Smile

# 563
  • На луната
Аз не го почувствах, като обвинение, а като огромно съжаление, че не е пристигнала 5 мин. по- рано Simple Smile
И аз така, сякаш обвиняваше съдбата, а не нея.
Но много му стана драго, че е хукнала да спира сватбата Simple Smile
След всичките упреци и обиди, които заслужено получи от нея досега, това беше направо като балсам за изтерзаното му сърце.

# 564
След всичките упреци и обиди, които заслужено получи от нея досега, това беше направо като балсам за изтерзаното му сърце.

И може би малка надежда, че има спасение за тях.

В разговора си с Халисе в болницата той намекна- "какъв е смисъла, че осъзнаваш грешката ,която си допуснала, когато тя е непростима" ( перифразирам, но аз така го разтълкувах)
Мисля, че той говореше по- скоро за собствената си грешка и безизходица, отколкото за тази на майка му.

Ако Наре е способна да наръга човек в опит да спре сватбата му, то това си е индикация, че може би не всичко е счупено между тях...
Това е надежда и за него, и за нея...
А и ние не знаем, ако Наре наистина знаеше, че Санджар се жени, как би постъпила Smirk
Мисля, че и тя не знае...

# 565
  • Яко в Матрицата...
Съдбата си я правим ние, тя не е нещо извън нас, някаква висша сила и т.н. Не ми хареса начина, по който й каза, да била дошла 5 мин. по-рано, а и така се измъкна от обяснението защо се е оженил, защото не знае отговорът на този въпрос. Санджар е в правото си да иска да създаде семейство, но като се свързва с жена, към която не изпитва дори симпатия, не знам точно как си е представял създаването на това семейство. Не е нито малък, нито глупав, че да не предвиди последствията от една такава връзка. Това е танц за двама и ако единият не танцува с желание, другият (какъвто и да е той) е ощетен и ще страда, съответно връзката ще се разпадне. От друга страна и Наре се измъкна с този въпрос, дойде й добре лъжата на Акън, но не одобрявам това, че се възползва от нея. Ако са толкова готини сценаристките, да измислят друга интрига, но Санджар вече да научава каквото има да научава.

Ако Наре знаеше за сватбата и искаше да я спре, щеше да направи нещо. За малкото време, в което я познава Гедиз, човекът го разбра. Ако Санджар не осъзнава вече на какво е способна Наре, значи освен истината трябва и други неща да търси. Той, който е толкова мнителен, да се върже на тази лъжа... ми не ми е логично...

# 566
Цитат
нещо средно между това на граблива птица и змия
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0% … sk_aldrovandi.jpg
Нещо такова ли имате предвид? Smile

# 567
  • Яко в Матрицата...
Цитат
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0% … sk_aldrovandi.jpg
Hands Plus1
Ако бях чела повече гръцка митология, а не кримки, щях да го знам тоя василиск JoyJoy Ама какво да направя, никога не съм я харесвала тази митология Rolling Eyes

# 568
  • На луната
Съдбата си я правим ние, тя не е нещо извън нас, някаква висша сила и т.н.
Това е субективно Simple Smile Много хора вярват, че се раждат с определена съдба, която не зависи от волята и желанията им, и управлява живота им. Както и, че за всичко, което им се е случило, си има причина.
Лично аз, вярвам в съдбата, когато ми отърва, и няма кого друг да обвиня Simple Smile
Доколкото знам, мюсюлманите вярват, че Аллах им определя съдбата. Не знам, колко вярващ в исляма е Санджар. Видяхме го един път в една джамия преди да се ожени, и повече май не е стъпвал там Simple Smile Спазва някакви негови правила за морал и чест, но по-скоро продиктувани от възпитанието му.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 16:03 от Alaska 80

# 569
Цитат
Hands Plus1
Ако бях чела повече гръцка митология, а не кримки, щях да го знам тоя василиск JoyJoy Ама какво да направя, никога не съм я харесвала тази митология Rolling Eyes

Не , Нушка е по-противна от това Scream

Общи условия

Активация на акаунт