Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 744
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Браво на Карата! Heart Eyes Свърши зле, ама ще се помни дълго.

И на мен Неслихан ми се струва доста отслабнала, сигурно са 2-3 кг, но си личат.
Рени, според мен са повече...най-малко 5.
Може, личи си разликата с Кара Севда, а там също си беше слабичка.

# 601
Може, личи си разликата с Кара Севда, а там също си беше слабичка.
Тя по принцип си е 52...53 кг. Тук ми се струва, че е около 48 кг.

# 602
Много е слаба , не ми харесва чак толкова .
Определено е под 50 кг , даже и в Карата не беше повече от 50 .

# 603
Определено е под 50 кг , даже и в Карата не беше повече от 50 .
Там някъде е около 47/8 ...тц, в Карата си беше 52 кг.

# 604
  • София
Е няма само Кадир да отслабва. Бях качила през няколко страници нашето момче колко добре изглежда. В едно интервю отскоро той казва, че е свалил цели 15 кг. и сега тежи 85кг. С тези килограми много се е подмладил. Да не са решили и двамата да минат на диета. Или тъгуват от продължителната раздяла 

# 605
Линде, по твойте думи излиза, че е тежал 100 кг. Това е абсурд... В момента не е 85 кг.

# 606
  • София
Линде, по твойте думи излиза, че е тежал 100 кг. Това е абсурд... В момента не е 85 кг.
Васе не мога да преценя, но това го чух в интервюто му преведено на руски. Ако го намеря ще дам линк.

# 607
Васе не мога да преценя, но това го чух в интервюто му преведено на руски. Ако го намеря ще дам линк.
При неговите около 180см той никога не е бил 85кг .Понякога рускините пишат големи глупости .Винаги е бил слаб , даже съм гледала интервю ( не , чела ) , в което казва ,че не може да напълнее .И го вярвам .Само прическата му е по друга , на кг си е същия .И двамата му родители са слаби , братята му също , само сестра му е едричка .

# 608
Фили, отслабнал е... вижда се по всичко. Само че не от 100 на 85 Sweat Smile  

Ръст 178 - кг 71. Сега сигурно е около 64 /62 кг

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 19:58 от savovas

# 609
Фили, отслабнал е... вижда се по всичко. Само че не от 100 на 85 Sweat Smile  

Ръст 178 - кг 71. Сега сигурно е около 64 /62 кг
Васе , не знам колко е , ама не е 64/62 , все пак има мускулна маса  , за това мисля ,че е около 67-70 кг най-малко .
Но няма значение , той е ОК , но Несли е много слаба . За съжаление .

# 610
  • София
Рускините сочат тази двойка за новият сериал Слънце и луна. Не знам как се казва артистката 

# 611
Фили, ММ е с размерите на Кадир на последните снимки...и е 178 и 64

Линде, тази беше преди няколко дни...даже спретнах колаж с нея и Кадир...Казва се Мелис Сезен...Бирсен беше писала, че се водят преговори с нея...обаче днес Евето сложи инфо, че сценаристката е написала, че главната е избрана..много си подхождат и ще се изненадаме като ги видим заедно...изненадата ме навежда на мисълта, че няма да е Мелис...щото вече я видяхме.

# 612
  • Варна
Видяхте ли от статистиките за обсъждани двойки : ))))))
Гедиз-Наре е доста по-обсъждана от Наре-Санджар  JoyJoyJoy

# 613
Фили, ММ е с размерите на Кадир на последните снимки...и е 178 и 64

Линде, тази беше преди няколко дни...даже спретнах колаж с нея и Кадир...Казва се Мелис Сезен...Бирсен беше писала, че се водят преговори с нея...обаче днес Евето сложи инфо, че сценаристката е написала, че главната е избрана..много си подхождат и ще се изненадаме като ги видим заедно...изненадата ме навежда на мисълта, че няма да е Мелис...щото вече я видяхме.
О , Васе , тогава ти си права . Моят е по-висок и по-як от Кадир и е към 90 кг . Явно аз бъркам Smiley
Линде , стара инфо за Мелис , ние тук сме за Елиф Доган , ама кой ли ни пита Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 614
Видяхме, Боби, ама не смеем да се зарадваме бе Head BandJoy

Heart Eyes

https://twitter.com/jelliiboon/status/1235620657641197569

Васе, може и за Мелис да става въпрос. Бирсен написа, че са й изпратили предложение, после Еда е писала, че вече е избрана. Може момичето да е приело, договорили са се, но все още не е обявена официално.
Не съм я гледала Мелис, освен в едни откъси на един набързо приключен сериал.

Общи условия

Активация на акаунт