Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Да , да - те на приказки много хора го докарват : ))))
Нямало да я пипне Гедиз Наре и ала-бала. Ако тя му даде и най-малък шанс - ела да видиш дали няма  да тегли една на Санждар и да духне с Наре Stuck Out Tongue Winking Eye

Той й Санджар казва ,че няма да я докосне и е само майка на дъщеря му Joy , ама . . .. . тресе го ревност до безпаметност.

Дали пък не ни чака някой обрат? Щом Елван се противопостави и даже е готова да се разведе ... може и други неща да са замислили СЦ.

На мен на Мелек демонтсрациите с това как иска да бъдели тримата ми идват лигави и твърде нагласени.

За Мюге - Гедиз се усети предаден, ама много предаден. Той я защитаваше така яростно, че му дойде като много голям шамар истината.

# 706
Рени, да Аз също съм съгласна с него.

Еве Hands Punch

# 707
Боби, няма да крия, аз бих приветствала Гедиз и Наре да духнат JoyStuck Out Tongue Winking Eye
За съжаление, и двамата не мислят като мен Smiling Imp

Демонстрациите на Мелек бяха част от плана по избелването на Санджар. Иначе Мелек изобщо не е такова дете, видяхме я в началото. Ама за нуждите на сценария... А за така пламналата внезапно любов към баща й съм с едно на ум ама... Всичко забрави детето, направо с нов мозък е в момента.

# 708
  • На луната
Аз бързо прощавам и забравям, затова й не бих се сърдила дълго на Мюге. Но хората са различни, и реагират различно. Просто някак ми изпъкна студенината на Гедиз към нея, затова го коментирах.
Гледах го това клипче с училището.
Защо така са му остригали косата и на тоз хубав човек, бе? Simple Smile Да не са плъзнали въшки из Мугла Smiley
Що се отнася до това, как ги гледа Гедиз, имам чувството, че за пръв път ги видя, като евентуална двойка. Сякаш досега това беше невъзможно. Гледа ги с примирение.
Ураз е страхотен актьор. И в комедията и в драмата. За мен е достатъчно, че мога да чета по лицето му и без да говори, а не да се чудя, какво мисли.

# 709
  • Яко в Матрицата...
Демонстрациите на Мелек бяха част от плана по избелването на Санджар. Иначе Мелек изобщо не е такова дете, видяхме я в началото. Ама за нуждите на сценария... А за така пламналата внезапно любов към баща й съм с едно на ум ама... Всичко забрави детето, направо с нов мозък е в момента.
Санджар ще го избелят чак когато осъзнае грешките си, поиска прошка и ... се разведе... ако Менекше му даде развод. Защото в момента, това което прави, си е неморално откъдето и да го погледнеш. Пренебрегва жена си, като се оправдава с дъщеря си и така е до Наре, защото сакън Гедиз да не вземе да направи нещо Joy Който си има жена, да си седи при нея Stuck Out Tongue Winking Eye Чакам аз скоро Нушка да обяви, че е бременна, само не знам от кого ще е и дали няма да е фалшива тази бременност.

# 710
  • Варна
Еви  : ) и на мен така ми изглеждат нещата с Мелек. Защото в началото наистина друго показваше.

Хахаахахха Рени -
Цитат
Пренебрегва жена си, като се оправдава с дъщеря си и така е до Наре, защото сакън Гедиз да не вземе да направи нещо Joy

# 711
  • На луната
Според вас колко време мина, откакто Наре се появи?

Цитат
Пренебрегва жена си, като се оправдава с дъщеря си и така е до Наре, защото сакън Гедиз да не вземе да направи нещо :Joy:
Е, не е само Гедиз причината. Обича я той Наре, и е нормално да иска да я вижда по-често. Simple Smile
А, Менекшето наистина я пренебрегва, като COVID-19 Yum

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 14:36 от Alaska 80

# 712
Ама той изобщо не се прибира вкъщи бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Наре се появи на 6 декември 2019. Според мен, в реално време се движат нещата. Но не са празнували Нова година май Thinking
По дневника на Наре се ориентирам аз, последно беше писала някой си януари. Като написа писмото на Гедиз.

# 713
  • На луната
Ама той изобщо не се прибира вкъщи бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Наре се появи на 6 декември 2019. Според мен, в реално време се движат нещата. Но не са празнували Нова година май Thinking
По дневника на Наре се ориентирам аз, последно беше писала някой си януари. Като написа писмото на Гедиз.
Мерси. Т.е. ако Менекше беше бременна, вече да е обявила официално из целия окръг с тъпани, зурли, курбани и както си му е там реда Simple Smile Дано ни спестят това клише, че е супер банално отвсякъде.

Как да се прибере в къщи, Еванджелин, като му се повдига на завалията само като я види. Smile Представям си как се промъква на пръсти  да си вземе дрехи Simple Smile Вероятно още е травмиран от пбн на която се подложи като жертвено агне от инат. Simple Smile Според мен се е изнесъл неофициално на маслините.

# 714
  • Варна
О, Аляска - не се знае кога ще ни изненадат СЦ с Менекше : )))))
А Халисе няма да пропусне всичките видове музикални оформления и курбани : )))) , само чака хабер : )))))
Става ми жал за Менекшето понякога ; ))))

# 715
  • На луната
Става ми жал за Менекшето понякога ; ))))
На мен пък въобще.  Stuck Out Tongue Ако го обичаше поне малко, да я съжаля, обаче на нея конака и положението са й по-важни. Това че му се навира непрекъснато, е само за да си затвърди позициите с някой наследник.

# 716
Здравейте!

Радвам се на новината за нов персонаж.
Нови интриги, нова история, нова линия..., имаше нужда.
Само да не премахнат, някой от старите. Искам си ги всичките!

Видеото е готино.
Най- накрая мир и разбирателство да видим.
Това в очите на Гедиз е болка и смирение.
Аз така го прочетох Simple Smile
Болка, защото любовта му е невъзможна.
Смирен е, защото вижда поредното доказателство за нещо, което винаги е знаел.

# 717
  • Варна
Днес е финала на Вуслат : )
Хубав проект беше.

# 718
Пелин Улуkсар е в Мугла при Неслихан. Сприятелиха се във Вуслата с Кадир

# 719
Извинете за поредния пост, ама като не ме покривате, ще рискувам Smiling Imp

Традиционната снимка преди серията от Ураз Heart Eyes

Написал под снимката:

"Защо се смееш, бати, разказвам нещо сериозно" Joy

И от Неслихан Heart