Боя за коса / Клуб на червенокосите 5

• 42 001
  • 591
  •   1
Отговори
# 585
Днес се боядисах с остатъкът от боята ми Seri Red1006

Използвах наистина малко количество от сместта, просто защото косата ми е много къса и изхвърлих останалото, за което малко ме е яд. Можех да си я ползвам за поне още две боядисвания, но просто не съм сигурна как щях да наглася количествата оксидант към боя.

И това е резултатът Simple Smile

*Нямах хидратиращ балсам и намазах малко олио от авокадо, затова стои леко стипцава.

# 586
  • Пловдив
Защо хвърляш? Използвай домакинско кантарче или просто слагай по-малко оксидант.

# 587
Защо хвърляш? Използвай домакинско кантарче или просто слагай по-малко оксидант.
Нямам кантарче :/ по-кофтито на тия туби с оксиданта е, че не прозират и не мога добре да преценя, затова ме беше страх, но занапред ще му свикна Wink

# 588
  • Пловдив
Друго което ми хрумна е от детските сиропи или от торта за цветя мерилките да ползваш.

# 589
  • волно калдъръмче
Кукли, надявам се да се включи професионалист, който да отговори на питането ми. Имам доста 6% оксидант за перманентна боя с амоняк. Мога ли да го смесвам с безамонячна боя, за да си боядисам косата? Боята, която съм си харесала, е професионална, без амоняк, но не намирам същата серия оксидант за нея.
Скрит текст:
Състав на моя оксидант

# 590

Здравейте! Някой знае ли боя или тонер, с които да постигна това червено?

# 591
  • София
Със Сери ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт