Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам домашен любимец и очаквам бебе?
Как да се грижа за количката на бебето, ако поръчам от чужбина?
Какви са някои рецепти и идеи за вегетариански ястия с високо съдържание на протеини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам домашен любимец и очаквам бебе?
Ако имате домашен любимец и очаквате бебе, е важно да вземете предвид някои мерки за сигурност. Например, ако имате котка, е препоръчително тя да бъде кастрирана, ваксинирана и обезпаразитена. Важно е да се уверите, че домашният любимец няма контакт с други животни и да се консултирате с ветеринарен лекар за допълнителни съвети по отношение на безопасността на домашния любимец и бебето.
-
Как да се грижа за количката на бебето, ако поръчам от чужбина?
-
Какви са някои рецепти и идеи за вегетариански ястия с високо съдържание на протеини?
-
Какви са ползите и предизвикателствата при закупуване на бебешка количка от чужбина?
-
Какво е мнението за приемането на магнезий по време на бременност?
. В 28 г.с. съм и съм 12-13 кг. отгоре , което не ми харесва, но смятам че после с малко воля ще си свалим ! Бройте ме и мен в гладуващите .
п.с. Chicco trio best friend ми харесва много