Професионални серии за коса 133

• 49 494
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, Агент, но не ми се занимава с митници, а и честно казано изобщо не знам дали ще стигне до там.
Casual, ще дам отзив със сигурност, но ще съм го ползвала с шампоана и балсама от серията Simple Smile

# 526
В момента LANZA Keratin Emergency Service ми се отразява много добре на косата, първата стъпка е много протеинова и винаги ми втърдява  и заплита косата, но втората стъпка оправя всичко. След нея слагам само термо и суша. Страхотна стана косата ми.

Златна рибка дали ще направят намаление за 8ми март? Искам да се запася с Лалга.

# 527
Възможно е с -20%.

# 528
Току що правих бърз рисърч по повод една дискусия, която възникна в Рапунцелската тема и така се смях, че трябва и на вас да ви го покажа - споделена радост = двойна радост Grinning

Време за сравнение Wink

Kerastase K Water
Lamellar Exclusive Resurfacing Hair Treatment

$60.00   400 ml

Kerastase K Water is exclusive hair treatment for all hair types designed to delivery superb softness, shine and hydration to hair. It contains no water but it is a special combination of glycol and amino acids which are activated upon contact with wet hair. Due to its lightweight, water-like consistency, K Water doesn't work to repair damage deep within the hair follicle but is applied for more of a cosmetic outcome. Kerastase K Water is based on new Lamellar  technology that instantly targets only the hair fiber areas in need of nourishment and and stays away from areas that don't need as much care. This allows for the treatment to create astonishing smooth and silky finish with perfect shine and never overweighing or under nourishing the hair. Kerastase K Water resurfacing treatment will prepare the hair for any styling and blow-dry procedure, delivering immediate results of incredible sleek and fluid hair finish with magnetic shine.

Ingredients:
Propylene Glycol, Alcohol Denat, Myristyl Alcohol, Aqua / Water / Eau, Parfum / Fragrance, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol. C232282/1.
https://www.valley-beauty.com/kerastase-k-water/

ELVIVE
8 Second Wonder Water Lamellar Hair Treatment

$9.99   200 ml

Elvive 8 Second Wonder Water Lamellar rinse-out liquid treatment is 8 seconds to silkier, shinier, healthier looking hair. Visibly transforms hair from the 1st use.
8 seconds to silkier, shinier, healthier-looking hair. 8 Second Wonder Water Lamellar Hair Treatment is a new generation of premium hair treatment. Wonder Water's liquid formula stands out from conventional rinse-out treatments. Upon contact with wet hair, it works in just 8 seconds to visibly transform hair in a single use. Damaged hair feels healthy, shiny, and silky.

Ingredients:
PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., MYRISTYL ALCOHOL, AQUA / WATER / EAU, PARFUM / FRAGRANCE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, ARGININE, PCA, PHENOXYETHANOL

https://www.lorealparisusa.com/products/hair-care/products/hair- … ar-hair-treatment

Wink Абсолютно безсрамни са - само на 90% идентични Wink

Скрит текст:
И понеже ми стана интересно ще копирам и няколко от популярните vinegar rinses - оцетни води за изплакване на коса...

Redken Color Extend Vinegar Hair Rinse
$11.97   250 ml
Aqua / Water / Eau Alcohol Denat. Acetum / Vinegar / Vinaigre Peg-60 Hydrogenated Castor Oi,l Octyldodeceth-16 Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Butylene Glycol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Citric Acid

dpHUE Apple Cider Vinegar Hair Rinse
$35.00  250 ml
Water, Apple Cider Vinegar, Cetrimonium Chloride, Silicone Quaternium-8, Glycerin, Rapeseedamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Argania Spinosa Kernel Oil, Spathodea Campanulata Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Taraxacum Officinale (Dandelion) Leaf Extract, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate Dimethicone, Quaternium-96, Polyquaternium-55, Dipropylene Glycol, Propanediol, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Давам думата на по-вещите от мен в химията, там съм гола вода Wink

# 529
  • на земята
Някой има ли наблюдения за серия за косопад при жени от марките които най много се обсъждат тук?
Например KÉRASTASE SPÉCIFIQUE BAIN PRÉVENTION за косопад.
Да се редуват с протеин или с хидратация и трябва и съвет ,ако някой е доволен от нещо да сподели.
Благодаря

# 530
Агент, тази водица дали можем да я намерим в България?

# 531
Съгласна съм за еднаквия състав на "водите", обаче не сме ли коментирали, че понякога дрогерийни съставки, са еднакви на четене като с профи, но с разликата , че професионалните са в пъти по-концентрирани 🤔
Иначе не съм използвала нито една от водите.

# 532
Имах маската на Макадамиа и тъй като свършваше, реших да я заменя с Крем балсам за суха коса с протеини и масло от авокадоNAPURA C|8 Nutry и аз не знам защо. И снощи пробвах въпросния балсам за първи път-миризмата просто ме отврати, а като действие сравнено с маската на Макадмия е може би 50% от нейното действие. Много съм разочарована- и от себе си (че зорлем си го купих, хем бях много доволна от Макадамията) и от балсама на Напура.
Имате ли инфо за Kérastase Blond Absolu Cicaplasme? Ако се ползва само този продукт без останалите от серията дали ще има ефект?

# 533
Имате ли инфо за Kérastase Blond Absolu Cicaplasme? Ако се ползва само този продукт без останалите от серията дали ще има ефект?
На мен много ми допада продукта и има прекрасен аромат. Понякога го ползвам с шампоана и млякото, но в повечето случаи самостоятелно. Лесно се нанася, бързо попива, хидратира много добре и улеснява разресването.

# 534
Момичета, днес има намаление -15% на Керастаз и -20% на Лореал в Рибата Wink

# 535
  • Бургас
Здравейте! Бих ви помолила за малко помощ, по повод маските за коса на Лореал..коя бихте ми препоръчали за боядисана, суха коса, с тънък косъм, в момента с балеаж.Двуумя се между Nutrifier , Absolut repair или Inforcer? В момента ползвам маската на Макадамия и съм доволна.
Ще съм ви многооо благодарна.
Хубав ден.

# 536
  • Варна
20% намаление на всичко в коса БГ при покупка на минимум два продукта.

Rosita Имам цялата серия за блондинки. Термото е хидратиращо и спокойно може да се ползва след всичко. Даже го отърмъчих пълноразмерно току що от коса БГ Grinning защото моето е травълче.

# 537
Rosita Имам цялата серия за блондинки. Термото е хидратиращо и спокойно може да се ползва след всичко.
Да, и аз я имам! Smile Просто отговорих на MarianaS.
Помня, че ти много хвалеше новата серия Genesis, а на мен ми е на последно място от всичко на Керастаз, без да съм пробвала лосиона обаче, маската само веднъж, от останалите три продукта не съм възхитена.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 14:58 от Rosita

# 538
  • Варна
Зависи какво очакваш от Генезиса. Имам двата шампоана маската и серума. Термото не го взех,но ще се поправя. Серията е за малтретирани коси с проблеми.
Протеин осезаем. Шампоаните дават плътност и двата като прозрачният е малко по-лек. Маската е богата и дава плътност и жилавост. Серумът прави страхотен обем.  На мен ми харесват. Точно за моята коса са. Въздържам се от повече коментари умишлено защото ги ползвам от скоро и не мога да дам мнение за дългосрочно действие.

# 539
При мен от термика на Генезис косата се заплита, като след лак за коса, бях писала и преди за този ефект. Моята коса също е проблемна,  изслетлявана години наред, имах косопад, който преодолях. Изтъняването на косъма, което предполагам вече е и от възрастта, е от пет-шест години насам. Ползвам шампоана за суха коса и балсама, който ми се видя и доста течен. Може да съм очаквала нещо още по-добро, не знам. А лосионът добре ли попива? Ампулите също не съм пробвала. Аз приех серията като много семпъл протеин, но може би не правя правилна преценка.
Не казвам, че серията е лоша, може би не е моята, сравнявайки я с всичко друго на Керастаз  Не съм имала само Kérastase Reflection,  с изключение на една мостра от шампоана.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 15:07 от Rosita

Общи условия

Активация на акаунт