Професионални серии за коса 133

• 49 386
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, за сгъстяване на косата от кои ампули и серуми сте доволни?

# 511
Благодаря, Casual!
Мисля, че трябва да е първото ти предложение, сега остава да го намеря в европейски сайт.
От Нектара много ми се разхвърчава косата, от Дисциплината много ми се утежнява, а от Цимента на следващия ден е много твърда и груба😄
Та затова с такава носталгия се сещам по този крем♥

Edit: Поразрових се и не е този, той отговаря на друг продукт, но ще го пробвам. Явно моят е спрян. Изглеждаше така:

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 08:49 от Lollaa*

# 512
Явно моят е спрян.
Скрит текст:
Изглеждаше така:

Някой са спрени, ТЕН серията май също.
Ако намериш с какво са го сменили, сподели моля, стана ми интересно Simple Smile

# 513
На мен ми свършва нектара , този термик за дълга коса добре ли е за съчетаване с маракеш ендз? Свършва ми също шампоан и 2 минутния афоджи, имам хидратиращи ,но искам препоръка за протеин ,или да ги подновя?

# 514
Lollaa,
И аз съм оставала много доволна от продукта, за който говориш. Изчерпан е.
Мога да посоча какво съм ползвала и се доближава до него на Alterna:
•Caviar Anti-frizz blowout butter - eдна идея по-лека консистенция, но с добър и силен ефект. Приглажда и оформя косата, без да я слепва, сплесква и вдървява. Може да е основен финиш, без да е необходимо друго. На плътна коса дава това, което е необходимо, за да се стилизира.

•Smooting Gelee - гел от “ново поколение”, който се презентира като не-гел. Не мисля, че е това, което търсиш, но действително пък е чудесен за краища и има добра фиксация. Въпреки това, на мен не ми хареса.

•Reconstructing Bond repair leave-in Protein Cream е ефективен, но ако се гони определен проблем. Този крем ми харесва, защото освен ползотворен, е и с много добро отражение на косата - блясък, подреденост. Прави я някак... нежна.

•Кремът с хайвер и 10 функции CC...
Аз лично открих една, която не е описана и тя е, че е отличен крем за ръце.

# 515
Наистина ли са спрели Тен ?

# 516
На мен ми свършва нектара , този термик за дълга коса добре ли е за съчетаване с маракеш ендз? Свършва ми също шампоан и 2 минутния афоджи, имам хидратиращи ,но искам препоръка за протеин ,или да ги подновя?

Екстеншънист термика и Маракеш Ендз при мен работят много добре в комбинация, първо серума и отгоре термика. И други дами са изказвали положително мнение за комбинацията Simple Smile

# 517
Благодаря ви, момичета!
В крайна сметка поръчах това: https://www.parfimo.bg/alterna-caviar-anti-aging-rapid-blowout-b … a-za-jeni-147-ml/
Ще дам отзиви скоро. Иначе търсих другия крем, но го намерих само в Амазон срещу скромната сума от 99 долара за брой Grinning

# 518
Серията L'incroyable Blowdry на Kerastase за стайлинг и термозащита е също много хубава. Кремът за плътни коси, а лосионът - за тънки.

# 519

Много лесно нещо забърквам.Кафява захар, кокосово масло ( може и зехтин или каквото масло ти харесва) , няколко капки етерично масло от розмарин ( стимулира растежа на косата) и малко мед.Аз това правя, но има и други варианти.Ако не искаш да ти е мазно и нямаш много време може да смесиш кафява захар с балсам и се измива много по-лесно, но аз слагам и другите съставки и стоя 10-15 минути, защото после косата става много мека и се подхранва допълнително.

Това с балсама и кафявата захар ми се струва лесно и бързо, ще го пробвам...
Днес ползвах ексфолианта на Керастаз хронолоджист, после малко пренебрегваната от мен серия Еликсир ултим (но измих само веднъж с шампоана), после финиша на Маракеш, минах отгоре-отгоре с въртяща четка и накрая малко жълтото оригинално олио на Керастаз... Косата ми е пак леко разхвърчана, но поне е мека, да видя как ще е с омазняването на втория ден...

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 17:55 от lunna pateka

# 520
Лунна като отворих снимката и видях само горната и част все една на моята глава беше снимката Simple Smile
Лола ще чакам отзив, и аз искам да го пробвам.
Серията Тен в официалния сайт не я намерих и затова мисля че е спряна.

# 521
  • София
Хаха и моята, явно ние трите имаме подобни коси и ще се доверявам на вас относно какви продукти да ползвам

# 522
Casual, Мélisande, отдавна гледам някой като моята коса, та да следя какви продукти харесва. Че много се набутвам от скъпи, а неподходящи за мен неща... Satisfied

# 523
Лунна пътека, искам точно същия цвят, дължина, гъстота на косата. Много е хубава:)

# 524
От Нектара много ми се разхвърчава косата, от Дисциплината много ми се утежнява, а от Цимента на следващия ден е много твърда и груба😄
Та затова с такава носталгия се сещам по този крем♥
Явно моят е спрян. Изглеждаше така:

Все още могат да се намерят остатъчни бройки тук-там, например:
https://www.fragrancenet.com/haircare/alterna/alterna/caviar-ant … wout-creme#228113

Ето снимка на моята тънка и вечно недоволна коса  Stuck Out Tongue Closed Eyes
На тази снимка изглежда щастлива и далеч не толковаа тънка Simple Smile
Следя ви и аз, и аз със подобни проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт