Професионални серии за коса 133

• 49 373
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Даа, доста добри комплекти са пуснали във FashionDays. Серията за боядисана коса не съм я ползвала, но има супер аромат на малини. Inforcer е по скоро протеинова серия, както някой беше писал по-назад дава доста обем. Формулата на шампоана е кремообразна, с фини блестящи частички, но те не остават по косата. Доста добра комбинация са Ш+М, а и крема е не е за изпускане. Гелообразна консистенция, не утежнява и не отнема от обема на косата. По описание се водят и за растеж, има този ефект, но не е много осезаем както с други серии (Bioclenz и Extentioniste). И също цялата серия ухае на Lanvin Marry me.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 15:54 от Анонимен

# 496
Pinky, шампоан керастаз хронолоджист, маска Лореал абсолют рипеър, хубаво е да обърнеш внимание на грижата за скалпа, един детокс + серум, спрея на Филип Кингсли за обем (в корена и по дължините преди сешоар) и какъвто термик ти понася, аз съм с блоудрай на керастаз. Скоро обсъждаха ш+б за обем, но не помня марката.
Това използвам аз (редувам и дпш, еластисайзър, когато не усещам някакъв проблем и милкшейк включвам), от Спесифик на керастаз не съм особено доволна (той е точно за мазни корени и сухи краища). Трябва да комбинираш различни типове грижа.

# 497
Vivru Благодаря, лореал абсолют рипеър маската много ми омазнява косата.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 17:39 от Анонимен

# 498
  • Варна
Никъде не съм писала,че е най-евтино....Питането беше за травъли.

# 499
Някой може ли да сподели какви продукти ползва за много тънка коса, склонна към омазняване, лесно се наелектризира и няма обем Grinning Спряла съм се на ампули Керистаз Densifique и шампоана от серията, също добре ми понася Цимента с термо защита, но ми се иска малко да се уплътни и сгъсти косата, без излишно да се омазнява и да загубва обем.

Аз съм с такава коса и шампоана Денсифик ми я сплеска ужасно, а ампулите нямаха ефект никакъв в сравнение със Сериоксил серията на Лореал.Серумът дори придава обем, който се запазва за няколко дни.На мен буквално ми преобрази косата този серум и фризьорката ми винаги коментира.Сега правя трети курс в рамките на година и нещо.Трябва постоянство.Бях писала по-назад в темата за шампоана и балсама на Лореал пак Source.Те са много подходящи за тънка коса.Не натоварват и не утежняват косата.

Също, при мен, ексфолиране на скалпа има голям ефект, веднъж в седмицата.Аз си правя домашна скраб.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 18:15 от anne_boleyn

# 500
А за ампулите за коса на Alfaparf какво ще кажете?

# 501
Някой може ли да сподели какви продукти ползва за много тънка коса, склонна към омазняване, лесно се наелектризира и няма обем Grinning Спряла съм се на ампули Керистаз Densifique и шампоана от серията, също добре ми понася Цимента с термо защита, но ми се иска малко да се уплътни и сгъсти косата, без излишно да се омазнява и да загубва обем.

Аз съм с такава коса и шампоана Денсифик ми я сплеска ужасно, а ампулите нямаха ефект никакъв в сравнение със Сериоксил серията на Лореал.Серумът дори придава обем, който се запазва за няколко дни.На мен буквално ми преобрази косата този серум и фризьорката ми винаги коментира.Сега правя трети курс в рамките на година и нещо.Трябва постоянство.Бях писала по-назад в темата за шампоана и балсама на Лореал пак Source.Те са много подходящи за тънка коса.Не натоварват и не утежняват косата.

Също, при мен, ексфолиране на скалпа има голям ефект, веднъж в седмицата.Аз си правя домашна скраб.

Как си правиш домашен скраб?
Аз имам този на Керастаз от серията Хронолоджист, обаче нещо много ми остъргва и изсушава косата и става твърда и заплетена. Много трудно после я оправям с маска и финиши...Grinning
Напоследък с какъвто и шампоан да се измия скалпът ми на втория ден е замърсен (не мазен, а просто като мръсен). Направо не знам с какво от наличния шкаф да измия, а срамота да купувам нови шампоани...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502

Как си правиш домашен скраб?
Аз имам този на Керастаз от серията Хронолоджист, обаче нещо много ми остъргва и изсушава косата и става твърда и заплетена. Много трудно после я оправям с маска и финиши...Grinning
Напоследък с какъвто и шампоан да се измия скалпът ми на втория ден е замърсен (не мазен, а просто като мръсен). Направо не знам с какво от наличния шкаф да измия, а срамота да купувам нови шампоани...Stuck Out Tongue Winking Eye

Много лесно нещо забърквам.Кафява захар, кокосово масло ( може и зехтин или каквото масло ти харесва) , няколко капки етерично масло от розмарин ( стимулира растежа на косата) и малко мед.Аз това правя, но има и други варианти.Ако не искаш да ти е мазно и нямаш много време може да смесиш кафява захар с балсам и се измива много по-лесно, но аз слагам и другите съставки и стоя 10-15 минути, защото после косата става много мека и се подхранва допълнително.

# 503
Момичета, преди няколко години си бях купила Alterna Perfect Blow-out Cream и един подобен за блондинки. И двата бяха абсолютен разкош. Търся ги от известно време и ме наляга мисълта, че са ги спрели.
Ако някоя от вас ги види някъде, случайно има и иска да се раздели или се сеща за крем с подобно действие, моля да ми каже.
Благодаря! Simple Smile

# 504

Ползвала съм почти всички видове, слагам ги на подсушена коса след маската и съм доволна, вършат прилична работа като за парите, които струват.

# 505
Знаех си, че Oway Bio water ще ме разочарова.
Ако някой търси ефект "морски къдрици", това е. Още като напръсках се оформиха. Да, ама аз ползвам предимно сешоар и.четка и това не е за мен.
Ще го пусна скоро в размените. Първи продукт на Oway и провал. Хвърлих се слепешката.

# 506
Момичета, преди няколко години си бях купила Alterna Perfect Blow-out Cream и един подобен за блондинки. И двата бяха абсолютен разкош. Търся ги от известно време и ме наляга мисълта, че са ги спрели.
Ако някоя от вас ги види някъде, случайно има и иска да се раздели или се сеща за крем с подобно действие, моля да ми каже.
Благодаря! Simple Smile

Аз имам този :

Пуснат в в размените, идва ми леко тежък за моята тънка коса, за по-плътни и изтощени коси ще е ок.

# 507
  • Перник
Аз използвах против косопад в комбинация с шампоана против косопад и съм доволна. Овладяха следродилен косопад. Бонус беше, че косата ми беше чиста и с обем един ден повече от обикновено.

# 508
  • Deutschland
Аз също, а следродилния ми косопад беше ужасен. По слепоочията оплешивявах. Сега косата ми е гъста и здрава, както преди

# 509
Момичета, преди няколко години си бях купила Alterna Perfect Blow-out Cream и един подобен за блондинки.
Смениха опаковки на някой продукти. Други са с нова формула. Погледни някой от тези :
https://alternacaviarantiaging.com/products/caviar-anti-aging-sa … apid-blowout-balm
https://alternacaviarantiaging.com/products/caviar-anti-aging-sm … zz-blowout-butter
https://alternacaviarantiaging.com/products/caviar-anti-aging-re … -protection-spray

Не съм ползвала такъв тип продукти на Алтерна, но "звучат" като термиците на Керастаз - Нектар термик ако искаш по скоро хидратиращ и омекотяващ,    от този също много момичета са доволни https://www.zlatnaribka.com/termozashtiten-krem-za-dalga-kosa-15 … ioniste-thermique на мен не ми дава тази мекота и подвижност като Нектара.

Общи условия

Активация на акаунт