Професионални серии за коса 133

• 50 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Агент, след кремът слагаш ли някакъв серум или олио?

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 00:26 от Candy_girl

# 571
Здравейте!
Някой беше писал,че е ползвал терапиите на Joico. Не мога да разбера дали се ползват като терапия преди шампоана или след него. Ако е след шампоан ,след терапията да сложа ли маска? Пише до се стои 5 минути на мокра коса. Ама мокра коса може да е навлажнена,може да е измита...

# 572
Агент, след кремът слагаш ли някакъв серум или олио?
Реално е доста по-течен и не е крем, но по същество - на вече изсушената коса или не слагам нищо или малко серум на връхчетата.

# 573
А комбинираш ли го с други продукти или го нанасяш самостоятелно?

# 574
Фирмата производител препоръчва да се ползва или самостоятелно или в комбинация с конкретен техен продукт (някой от коктейлите на WOW). Не го ли обясняваха това във видеото? Както и да е, може би съм се объркала... Засега не съм го ползвала в комбинация с друг продукт лично аз, но мисля или да си купя WOW коктейл или да експериментирам с някой от моите любими leave-ins.

A тук добре показват иобясняват ползването на продукта в съчетание с други:

Здравейте!
Някой беше писал,че е ползвал терапиите на Joico. Не мога да разбера дали се ползват като терапия преди шампоана или след него. Ако е след шампоан ,след терапията да сложа ли маска? Пише до се стои 5 минути на
Скрит текст:
мокра коса. Ама мокра коса може да е навлажнена,може да е измита...

Directions: Apply to freshly-washed, towel-dried hair. Leave on 5 minutes or longer. Rinse. Style as usual.
https://www.joico.com/hair-care/k-pak-reconstructor/

Directions: After shampooing, apply to damp hair and leave on for a full five minutes; then rinse thoroughly.
https://www.joico.com/hair-care/k-pak-intense-hydrator/

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 04:41 от bubanka

# 575
Предложете хидратиращо спрейче за коса.
Без Л2, Афоджий и Джойко(нещо ново търся).

# 576
# 577
Предложете хидратиращо спрейче за коса.
Без Л2, Афоджий и Джойко(нещо ново търся).
Тези два ги ползвам:

https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-moist … am-za-sukha-kosa/

https://naturalcare.bg/zashtiten-bio-sprei-za-suha-i-uvredena-ko … -2CHIC-ULTRA-MOIS

# 578
Някой пробвал ли е комбинацията - Еластисайзър екстрийм и след това Мароканойл хидратиращата маска?
Дали ще утежни косата толкова хидратация?

# 579
  • София
Аз съм пробвала обикновен еластисайзър и мароканската маска. За моята коса една от най-страхотните комбинации е това. Но косата ми си предпочита хидратация пред протеин. Косата ми е чуплива-къдрава, боядисана и суха по дифолт. Например след еластисайзър, маската Ланза Кератин ми направи косата а хвурчащ облак 😀.

# 580
Agent Provocateur , много ти отива никнейма Simple Smile))) Много ме зариби и по двата препоръчани продукта, със сигурност ще взема хидратираща маска на LАnza. По Color Wow засега само ще въздишам.
Благодаря за вниманието и на другите, които се включиха с помощ (Meli, Аня Flowers Bouquet). Ще пробвам Nashi Filler терапията задължително. Ще взема и ДПШ на Балеа като по-бюджетен на първо време, наред с мостри или травел сайз Ш на Label.m или Loreal ( Nutrifier или обмислям също Absolut Repair, но май повечето им Ш са сулфатни наистина). Накрая с олиото на O'right, отдавна искам да пробвам и коприната на Chi. Харесах си и хидратиращото спрейче - Bonacure Hyaluronic Moisture Kick по препоръки от тук...

А опция ли е домашният еластисайзър преди бюджетен безсулфатен Ш, комбинирано с хубава маска като тази на LАnza и качествен термозащитен продукт (на първо време Mythic oil, после Napura) и къде да вмъкна терапиите тук? Олиото или коприната са финиши, нали, нанасям ги последни? А при употреба на ДПШ при положение, че се обезсмисля преуоша, нататък протокола същият ли остава?

PS: На десктоп версията на форума отстрани веднага почнаха да ми подвикват някои от коментираните...Simple Smile))

# 581
Само да кажа,че Лалга е с 20% намаление в Рибката днес и утре Simple Smile

# 582
Saudadе,
Дълбокопочистващият шампоан го намесих, заради споменатия от теб Head & Shoulders, който като нищо може да е виновник за проблемите със скалпа.
Идеята е каквито и грижи да започнеш, те да са "на чисто". Затова можеш да вземеш и мостра на ДПШ за начало. Все пак това не е основен шампоан и ще го ползваш веднъж месечно (още повече щом миеш косата веднъж седмично). Този на Balea не съм ползвала, не знам какво може да се очаква от него.
Еластисайзър може да ползваш поне 2-3 пъти в поредност - докато ти стигне това, което ще се забъркаш. Него нанясаш не когато миеш после с ДПШ. След еластисайзъра ти ще си прецениш кое ти действа по-добре - хидратация или протеин.
Absolut Repair е протеин.
На теб реално ти трябва една хидратираща и една протеинова серия, които да редуваш, а и да разбереш какво ти дава ефект, какъвто търсиш.
Ако искаш да си Кума Лиса - тествай ДПШ и хидратиращите шампоани и маски от мостри. Отделно си поръчай сега един 100 мл Lalga, който е намален в момента с 20%. Той ще ти е добър и за скалпа, и за косата.
Вкарай един травъл комплект - радвай се на маската и термото в него и по-натам се хвърли на по-разнообразни продукти и експерименти. Особено пък с олиата.

# 583
Да, евтин е, но работа не върши. Имам го и сравнен с Лакме, който съм ползвала, разликата е осезаема в полза на Лакме. Ако поръчваш от Рибата ги помоли и за тестер на ДПШ - ще ти стигне за 2 използвания.
[/b]
Ще взема и ДПШ на Балеа като по-бюджетен на първо време,

# 584
  • Варна
За сух проблемен скалп е хубаво да се вземе подходящ шампоан. Медисютикълс хидрокленс според мен е повече от подходящ. Ще балансира скалпа и няма да скапва дължините. Щом се гони бюджет се комбинира с балансирана маска от сорта на Епруваж. Марки и продукти много.
 Категорично прословутото Лакме за мен не е марка решаваща проблеми. Бюджетно е да,но за първа профи грижа е рисково. Не харесвам марката хеле пък за коса в лошо състояние.

Я мацките взели серума на Oway  кажете с каква консситенция е? Моят е гъст като мед....Може и да е позамръзнал ама вън не е такъв студ....сега се чудя да го натикам ли в шише с помпа-мразя пипети ама много ги мразя Grinning. От аромата въобще не съм очарована-мирише ми на бръснарница. Ще го видим като действие как е.

Общи условия

Активация на акаунт