Професионални серии за коса 133

• 50 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Наистина е много гъст. За сега съм доволна от серума - не ми се заплита косата и не омазнява. Вече напред във времето ще видим как е с цъфтеж

# 586
Oribe са ми толкова любими, че ако можеше, щях да се храня с маските и да пия шампоаните.
Не съм ги опитвала, за съжаление, само съм чела възторжени ревюта за тях, опасявам се да ги опитам, защото подозирам, че има голяма опасност да ги харесам! Grinning

Koй питаше за хидратиращ спрей, но нещо по-различно? Моето предложение е това (мисля, че в БГ не са популярни, но са много хубави продукти, особено за боядисани коси)
Pureology | Colour Fanatic Leave-in Conditioner Hair Treatment Detangling Spray
https://www.amazon.com/Pureology-Colour-Fanatic-Treatment-Benefi … 995384&sr=8-2
Или нещо далеч по-популярно:
Lanza HEALING MOISTURE NONI FRUIT LEAVE-IN CONDITIONER
https://www.lanza.com/product/healing-moisture-noni-fruit-leave-in-conditioner/

Agent Provocateur , много ти отива никнейма Simple Smile))) Много ме зариби и по двата препоръчани продукта...
PS: На десктоп версията на форума отстрани веднага почнаха да ми подвикват някои от коментираните... Simple Smile))
Нали Wink

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 19:12 от Agent Provocateur

# 587
Здравейте!
Някой беше писал,че е ползвал терапиите на Joico. Не мога да разбера дали се ползват като терапия преди шампоана или след него. Ако е след шампоан ,след терапията да сложа ли маска? Пише до се стои 5 минути на мокра коса. Ама мокра коса може да е навлажнена,може да е измита...

Скрит текст:

След като си измиеш косата с шампоан,нанасяш маските(терапиите).Аз запечатвам с хидратиращ балсам,понякога.От там нататък,стандартната процедура-финиши,сушене

# 588
Agent Provocateur,
нали знаеш... Има време за всяко нещо. А и какво остава, ако са ти на една ръка разстояние. И да, не е трудно да ги хареса човек.

# 589
Синята хидратираща маска на Lanza и аз много я харесвам.
На O.way и нектарът,  и серумът за краища уж добре попиват, но на другия ден косата ми е мазна. Сега си взех маската за  суха коса и шампоана, но не идва ред да ги пробвам😀

# 590
Здравейте мили дами. Аз ви чета от години, но чак сега се осмелява да пиша и да ви помоля за съвети. Косата ми е леко чуплива с дължина под раменете. Не рядка, но косъма е тънък. Ползвах 3-4 години био козметика,, но ефект не видях и пак към професионалните. Ползвах денсифик шампоан и маска, но ми я пресушаваш много. Взех серията на керастас extensionist за дълга коса, употреби ги, но и те не са каквото търся. Сега нямам нищо и незнам какво да купя. Искам да е плътна, обемна и да не е хвърчаща. Посъветвайте ме, моля ☺️

# 591
Аня, беше супер полезна и изчерпателна, благодаря! Това си е цял наръчник за начинаещия в тази материя.
А лафът за Кума Лиса искрено ми разсмя! Simple Smile Но наистина с travel size, мостри и отливки ще започна, докато се ориентирам. Заемам се и ще ви държа в течение.Simple Smile Весел празник на всички!

# 592
Момичета, може ли да ми препоръчате някакви продукти със силен анти ейдж ефект?

Да поясня - имам малко бели коси и тъй като от повечето бои косата ми се изсушава доста (тя по принцип е нормална към суха), а от професионалните ми се раздразва жестоко и скалпа съм решила да спра да се боядисвам и евентуално да карам на тонери.
Та ми трябва нещо, което да подсилва косата за да изглежда добре въпреки белите коси, които както знаем имат различна структура от пигментираните косми.

# 593
Момичета, може ли да ми препоръчате някакви продукти със силен анти ейдж ефект?

Та ми трябва нещо, което да подсилва косата за да изглежда добре въпреки белите коси, които както знаем имат различна структура от пигментираните косми.
Аз имам следните продукти с които да гоня подобен ефект, но са ми твърде отскоро, за да мога да коментирам ефективността им:
Redken Time Reset shot
Redken Chemistry System 3.5 Phix Phase
- ползвала съм ги 2 пъти (те се ползват в комбинация, салонни продукти)

Redken Time Reset Shampoo & Conditioner
Redken Time Reset Youth Revitalizer
- още не съм ги опитала (серията е стара, но все още има наличности. взех си тестери да ги опитам преди да инвестирам в поредния шампоан)

https://www.redkensalon.com/assets/files/0000/3945/Redken-Februa … 009-dealsheet.pdf

# 594
Saudadе, дано не съм те подвела.
Ако нещата опират, както разбрах до това да се промени сегашната ситуация и желание да се пробва нещо ново, което е и поне в сектор конкретна грижа, не ти пречи да опиташ, без да се изхвърляш с много средства и неподходящи продукти. В твоя случай, косата не е увредена, третирана и съсипана от боядисване (доколкото можах да преценя от снимката), тоест с малко промяна ще можеш да я превърнеш от матирана в лъскава и красива.
Какво бих направила аз, обобщено:
Скрит текст:
* ако имам минимум бюджет от 6 лв.:
Взимам една мостра на ДПШ, като към нея си прибавям и такава на шампоан и маска. Избирам каквото ми харесва и вдъхва доверие. Например хидратиращи, възстановяващи, анти-фриз и т.н. от тук:  https://www.zlatnaribka.com//index.php?route=product/search& … D1%82%D1%80%D0%B0. И разбира се, понеже съм Баба Марта, давам заявка, че искам всичко, което ми харесва и струва 0,00 лв. Особено биоарган серията, която освен шампоан и маска, има и олио за тестване. Тук имай предвид, че те са без сулфати и за твоя случай, ще е вариант.

Също така, моля и за крем 10 в 1, който е в бестселъри на сайта. Ако обичат, към горното и една мостра за балсам-активатор за къдрици, за да разбера имам ли шанс за такива или не.
Общо взето, така си имам продукти за месец или два и мога спокойно да реша дали и в кое да инвестирам.
Тези тестери са именно за това, а не както бяха писали вече от дочуто в темата, че отиват при майки и лели на консултантите.

* ако имам още едни 30 лв. за харчене:
Ще пробвам цяла серия, която ще е достатъчно количество, за да ми свърши работа и да преценя дали имам нужда от професионална козметика. И ще се обърна към това, което се ползва масово в салоните: https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/komplekti-za-pa … fier-sunset-light. Сет Absolut repair (за който се колебаеш) категорично не е за теб.
Ако не ми харесат тези продукти - ще ги пусна в размените и/или поне ще си имам един несесер бонус. Разбира се, ако поръчам това, си искам и всички мостри от гореспоменатите.

Друг по-лек вариант за косата е този комплект, без сулфати отново: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/komplekti-marrakesh/komple … iginal-travel-set

* ако искам и да се поглезя, а и мога да си позволя да извадя още 30 лв.:
Ще си купя това, което сега е намалено, а и е подходящо за всеки тип коса и скалп: https://www.zlatnaribka.com/lalga/shampoan-s-algae-za-iztoshtena … algaseawet-100-ml. Да си знам, че съм изгърмяла пари, но поне за нещо качествено.

И ако някой от Златна рибка чете, написаното от мен, е и сигнал да почнат да предлагат повече мостри, защото така се печелят клиенти.
Много често тук се пише, че към поръчките не се слагат тестери, затова не е лошо човек да си иска.
Препоръките са едно, но личният тест е съвсем друго. Някои дами се притесняват да нахалстват или пък от отношението на обслужващия персонал. Аз винаги, ако се колебая за нещо искам мостра, без значение, че мога да купя целия асортимент във физическия магазин. Много често ми казват, че нямат тестери и ме питат как могат да ми помогнат. При последния такъв диалог отговорих на момичето, че бих се радвала да ми върне парите за един тоник за растеж, който лично тя ми е препоръчала и е на редовна цена от 220 лв., но е тотал щета.

Така че, преди да почнеш да набиваш пари в индивудални продукти, всеки един от които е по 30 лв, по-добре първо пробвай да инвестираш по-малко, но да получиш повече база за сравнение.

# 595
Здравейте, чета ви от известно време и темата ми е много полезна Simple Smile

Въпросът ми е за боите за коса: по ред причини искам да започна да се боядисвам вкъщи, поне докато дойде време за някаква по-драстична промяна. В момента боядисвам само корени на около 6 седмици. Като цвят - 6-ца. Препоръчайте ми боя за коса, някой от брандовете в Рибката например. Нямам изискване за цената, искам цветовете да си отговарят и да е лесна за нанасяне.

Благодаря!!

# 596
Аз съм на Permesse от 1 година и съм много доволна. Боядисвам се ниво 6, като от време на време сменям тоналността. Отговарят си на цветовете в каталога к не съм имала грешка до сега. Но все пак зависи какво искаш да постигнеш. Моят естествен цвят е около ниво 3-4 и изсветлявам до 6, покрива ми идеално и белите коси.

# 597
Здравейте, във връзка с боите за коса искам да попитам,
някой поръчвал ли е боя на KEUNE от Beauty Mall.
Много е хвалена през годините в темите тук във форума и бих искала да опитам.
Мога да се доверя на сайта, нали? Защото KEUNE в друг бг сайт не намирам.
Благодаря ви  предварително за отговорите

# 598
Keune има в арлен.бг, не съм сигурна дали имат бои обаче, проверете.

# 599
  • Варна
Никакъв проблем с Бюти Мол като платорма освен,че поръчките идват за около седмица както е и Макеъп и Елинор.

Общи условия

Активация на акаунт