Професионални серии за коса 133

• 49 900
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Петя, за блясъка след преса зависи и каква преса използваш. ✌
Пресата и сешоарът са ми на  Remington от серията Keratin protect. Доволна съм от това което правят с косата ми.

# 631
Дълбокопочистващият на Laabel.m е спрян от производсто, тъкмо си го взех и ми казаха.

# 632
  • Варна
Петя я украси темата с една снимка Grinning.
Добри продукти си наумила. Маракеш са ОК за що-годе безпроблемни коси като твоята. Напура не ти ли дава достатъчно блясък?
Последователността няма какво да и объркаш. Шампоан,маска,серум за връхчета,термо-това е. Ако не те мързи можеш да запечатваш маската с балсам-още по-добре е,но и маската и балсамът ги нанасяш далеко от корените.

Ели не страдай Grinning. Тоя на Меди също е добър. Много се дразня така като спират любими продукти работещи. Още страдам по маската Нутритермик.....

# 633
За оформяне на къдрици до сега продуктът, който най-много ми е харесал е активаторът на О'райт. Оформя хубаво и не слепва косата. В момента имам и на Марокан ойл, но той няма никаква фиксация. Ползвам ги в съчетание с пяна та за обем на Олиосета ☺️
И аз установих, че нямам чисто хидратираща маска и смятам да взема тази на Лакме с биоарган. Ползвала съм я от тестери и ми беше харесала Blush
Лакме с биоарган чиста хидратация ли е? Аз си мислех,че е балансирана?
Viktoriai, може ли линк към активаторът на О'райт
Шампоана от серията с био Арган е хидратиращ и много приятен, не утежнява. Маската е плътна, подхранва и хидратира без да оставя усещане за лигавост и вялост на косата. Олиото е омекотяващо, подхранва, изглажда и ухае много приятно за мен. Обичам тази серия и при мен се доближава като ефект почти напълно с ефекта на Марокан с кафявата капачка, ако ползвам цялата Био арганова серия. Най-добре засега установих, че ми действа, ако на предното миене съм слагала протеинови продукти, тогава ми дава много плътност, а в същото време мекота и страхотен блясък, косъмът стои стегнат, въпреки мекотата при допир. Моята коса е тънка, с руси кичури и, ако ползвам серията повече от два, три пъти ефекта вече става друг - дължините стават вяли и изглеждат суховати, а корените ми се зацапват по-бързо.

# 634
Ето ме, доста рошава, защото съм омотана на кок в къщи и така спя.
...
Много красива и гледана коса! И каква дължина!
Моля да ми препоръчате финиш за супер блясък - искам след преса, коста ми да изглежда като излязла от салона. Ще се радвам да е нещо което не омазнява допълнително - споменах ви по-горе за проблема с корените.
Благодаря ви!
Най-лекият продукт за блясък, който аз лично съм ползвала е ето тази Алтерна, но нека и другите момичета кажат как го чувстват - при мен често миш-машът от продукти води до това, че не мога да кажа кой ефект/дефект на кой конкретно продукт се дължи:
Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Topcoat Spray

Много блясък при  мен дава и този стар и златен продукт (мисля, че вече е спрян, но още го мяркам по сайтовете, имам около 1/3 шише)
TIGI S-Factor Flat Iron Shine Spray - Heat Defender

Някои лакове за коса също дават добър блясък, а преди няколко дни буквално купувах лореалската вариация на К водата на Керастаз, тя също дава сериозен блясък, както и разбира се, продуктът с който ви проглуших ушите тези дни (но аз съм впечатлена силно и ми е простено Simple Smile ) - Wow Color Wow Dream Coat Humidity Supernatural Spray.
Скрит текст:
Много съм доволна от вчерашния си протокол, очаквах да се смачка след толкова хидратация, но не - само дето изправената ми коса от вчера тази сутрин изглежда сериозно чуплива. Caviar Perfect Blowout creme - не устоях и го купих след похвалите тук наскоро - имам странното усещане, че леко матира при мен, може би ще трябва да го сложа на съвсем чиста коса, че да преценя)

1. Маслена маска - кокосово, жожоба, авокадо и макадамия
2. Алтерна Хидратиращ шампоан
3. Ланза хидратираща маска
4. Лореал 8 мин уондер уотър - усетих този път затоплянето, за което говореха
5. Ланза Healing Nourish Stimulating Hair Treatment - скалп и корени
6. Ланза Хидратиращ спрей - дължините
7. L'ANZA Healing Strength Neem Plant Silk Serum - крайчетата
8. Caviar Perfect Blowout creme
9. Caviar Infinite Color Hold Topcoat Shine Spray

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 15:46 от Agent Provocateur

# 635
Еххх тъкмо много харесах ДПШ на Лейбъл М и те да го спрат.... Тъжно

# 636
Агент, този крем на Алтерна съм го ползвала само с техните серии и максимум спрей за обем. Винаги след това косата е била с топ блясък.

# 637
Агент, този крем на Алтерна съм го ползвала само с техните серии и максимум спрей за обем. Винаги след това косата е била с топ блясък.
Благодаря ти, ще опитам и така!

PS Lollaa*, надявам се, че не си разбрала мнението ми като критика към продукта или към твоето мнение. Аз първо търся проблема в себе си и в своето неумение - в този ред на мисли техниката ми на сушене има много хляб да изяде, със или без помощни продукти Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:19 от Agent Provocateur

# 638
Петя я украси темата с една снимка Grinning.
Скрит текст:
Добри продукти си наумила. Маракеш са ОК за що-годе безпроблемни коси като твоята. Напура не ти ли дава достатъчно блясък?
Последователността няма какво да и объркаш. Шампоан,маска,серум за връхчета,термо-това е. Ако не те мързи можеш да запечатваш маската с балсам-още по-добре е,но и маската и балсамът ги нанасяш далеко от корените.
[/spoiler]

Купих го вчера и още не го бях ползвала. Сега го пробвах и доста ми хареса Heart Eyes
Ето прясна, прясна снимка. Това ми е второто измиване след боя.
Скрит текст:

# 639
  • Варна
Ами....тоя воал от прекрасна коса мисля не се нуждае от коментар Heart Eyes.

Имай едно на ум,че всички бляскави коси по рекламите са с голяма доза фотошопска обработка. Ако твоята коса се снима при подходящо осветление ще блести не по-малко.
Слагай Напура смело. Не утежнява и прави косата разкошна.

# 640
  • Някъде там
Моля да сравните тези двете маски
Коя е по напояваща за сухи дължини?

# 641
И аз с въпрос относно маските - можете ли да направите сравнение на макадамия с арган и лакме с арган

# 642
И аз с въпрос относно маските - можете ли да направите сравнение на макадамия с арган и лакме с арган
От моя опит с тези маски - Лакме с арган дава хидратация и подхранване, но е маска за коси в горе долу добро състояние, не много плътни и жадни, не прави косата лигава и вяла, а просто хидратира, като косата остава плътна и тежка. Макадамия дава хидратация и подхранване до степен лигавост на косата, което в банята е много приятно, но при по-тънки и не толкова сухи коси понякога води до ефект "захарен памук", имам предвид, силно омекотява косата и тя бухва. И двете маски харесвам, но просто съобразявам кога да ползвам.

# 643
И двете маски съм ползвала, когато имах омбре по косата. Лакмето ми се отразяваше много добре. Макадамията обаче ми идваше много тежка - сплескваше ми косата и водеше до бързо омазняване. Като бонус и ароматът ми беше крайно неприятен Grinning Косъмът ми е тънък към нормален за уточнение.
Това е обаче за моята коса. Чела съм от други съфорумка много позитивни отзиви за Макадамията Simple Smile

# 644

И какво стана сега? Всичките ли са хидратиращи?
това е розовата с камелия на Олиесета.

Общи условия

Активация на акаунт