След раздяла с любовник

• 23 020
  • 561
  •   1
Отговори
# 195
От самото начало у авторката усещам, че липсва контрол у нея. Някак тия мъже нея избират, тя само им се дава. От това няма как да не настъпят проблеми. Не зная дали съм права.

# 196

Изневярата може и да преглътне,но крайните ти емоции по друг мъж - не.
Приеми го като житейски урок. За всяко действие си има резонанс.  И да си прережеш вените,онзи ще си сменя бройките безсъвестно. Писах ти и преди,той не те е приел за сериозна жена а за бройка. За него е било само секс, за теб наранено доверие. Мъжете умеят да разграничават секс от любов.
Един студен душ ще ти е полезен.

Аз само да питам за един приАтел - ако наистина  толкова могат да разграничават секс от любов -  защо крайните и емоции по друг мъж толкова биха го засегнали, тя работата е зле от всякъде де, ама все  хипотетично ако тя го приеме че само секс е  било  тогава защо и постоянния да не  го приеме така

# 197
  • Варна
В този случай, тя е влюбена. Личи си, че за нея не е само сексуално удоволствие, а за мъжа е . Ролята на официалния се обезсмисля. Видно е , че тя се терзае основно за излъгани обещания. Мъжете могат да разграничават секс от емоционално обвързване. Тя не.

# 198
На нея й е наранено егото, че той "смотанякът " може да зареже нея- "перфектната"...

# 199
за съжаление има и такива моменти - да иде някъде да положи малко физически труд, никой не е застрахован че няма да се влюби  и че ще страда, тръшкането е до едно време- после се  почва друга трагедия - кои точно е виновен -никой
почти да ядеш момиче защото  почнеш  ли да бълнуваш гладна ще  кажеш неща , дето само ти си ги знаеш
иди на екскурзия или някъде на село ама без алкохол - свърши нещо полезно

# 200
Съдбата е кучка..Докато ние си трием краката в хора които ни се доверяват,други хора ползват нас за изтривалка..Абе,баланс в природата:)

# 201
Lina заключван, направо изтривай дори темата, освен ако това да чуваш, че си боклук и колко си грешна и виновна, което е в 9 от 10 мнение, ако това ти помага, тогава я остави и продължи да четеш. Може дори да ти помогне да спреш с медикаментите, но бързам да напиша, че това последното е ирония, защото в твоето състояние .... Sad

Аз вече ти казах, кое е най-правилното според мен. Ясно е, че си попаднала на психиатър, който гледа на теб като на банкомат, а не като на човек. Този трябва да го замениш веднага, а в твоя случай задължително се прави комбинирана терапия психотерапевт + психиатър и медикаменти. Аз познавам хора, които са били на диазепам под лекарски контрол, много коварен медикамент е това, спирането в никакъв случай не се прави от ряз, трябва да е доста постепенно и доста трудно се спира като цяло, защото човек става зависим от него, като наркотиците е.

Послушай ме забрави я тази тема, на никой или почти никой тук не му пука дали си парцал, дали едвам стоиш на краката си, дали си пред самоубийство, ще те смачкат като мравка и ще изпаднеш в още по тежка криза !

# 202
  • София
На никой не му пука, само на Майка Тереза Сталионова.

# 203
  • Terra incognita
Сталионе, стига си се правил на добрата фея. Тук никой не й обяснява, че е боклук, а й даваме съвсем трезва и обективна преценка на ситуацията.
Тя е типичен нарцис, егоцентрик. Никой егоцентрик не се самоубива, напротив, много добре знае къде е границата на предозиране с диазепам.

# 204
Цитат
на никой или почти никой тук не му пука
Успокойте се госпожо моля ви, това его не помага нито на вас, нито на никой.
Вие как разбрахте, че сте в този първият списък, но нека не водним темата !

P.S. Момичета каква помощ, то е смешно направо, как точно и помагате още повече след като се разбра в колко тежко състояние е. Вие въобще имали ли сте близък или вие самите да се били в това състояние, не си играйте на психолози. На тея на които им пука, те винаги ще насочат човека към специализирана помощ и говоря за конкретният случай, всичко останало не е помощ, а не знам дори и аз как да го нарека, но явно ви носи някакво удоволствие.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 13:32 от Stallion001

# 205
Като гледам..Сталион е единствения който използва епитети от сорта на "боклук"..Е,вярно,индиректно,уж загрижен посочвайки и хейта тук,но факт е,че никой не си позволи грозни думи,освен него самия.

П.п.Чували ли сте за "пишман самарянин"?Ако не сте,сега е моментът да се запознаете от първа ръка с израза.Simple Smile

# 206
  • Terra incognita
Боклуците са в някой влак от Италия.

# 207
  • София
Цитат
на никой или почти никой тук не му пука
Успокойте се госпожо моля ви, това его не помага нито на вас, нито на никой.
Вие как разбрахте, че сте в този първият списък, но нека не водним темата !
Прекалено ми е слабо, че да се напрягам, еле пък разбушувам, та да имам нужда от спокойствие.
Какво го каза почеве от добре.

# 208
  • Варна
Мъжкото ти мнение е най - грешно в казуса. Преувеличаваш проблема с мрачни развръзки. Всяка жена е попадала на боклук. Дори мимолетни, емоциите влияят. Женска душа не са лекува с медикаменти и дрога . Солидарно я разбираме и и  "начукваме канчето". Ефикасно е, по женски.

# 209
  • Terra incognita
Мда. Понякога човек има нужда от звучен шамар, който да го извади от филма. Лично изпитано и ефикасно.
Такова държане и галене по ръчичката още повече задълбочава нещата.

Общи условия

Активация на акаунт