След раздяла с любовник

• 22 899
  • 561
  •   1
Отговори
# 510
Има една група във Фб "Вегани уфолози", да сме в тон с постите, все пак. Там може да помогнат 😂

# 511
С тоя поп вече пресоли манджата. Дет се вика попа е топа. То и аз съм изневерявала, ама не съм ходила да се изповядвам, поне не при попа де. Приятелка и вино вършат чудна работа при кризисни ситуации, ама то и любовника ме обичаше, та не знам, не знам...

# 512
  • В.Търново
Българите сме опасно племе.Малко му трябва, за да почне да се подиграва.Обаче нали знаете, че на това, което се присмиваш и подиграваш, после идва до главата ти.

# 513
rusalka1, прочетете всички теми на авторката от начало до край и пак може да пробвате да коментирате коментиращите. И не е хубаво така да заплашвате със проклинания непознати.  Nerd Ще се обадим на екзорсиста и Вас да прочисти.

# 514
Бях напуснала темата за кратко, но като нощна пеперуда до лампа съм. Не мога да устоя на 50+ нови известия. СорЕ, посипвам си главата с пепел.
Ако се сдобием с координати на лИбовника, отчето и екзорсиста ще постигнем уникална, пълна и завършена промяна 3 в 1.
Отслабване с 10кг - Прочистено тЕло - Опростени грехове...
Дано, дано, дано ...

# 515
  • Terra incognita
Пропусна веганите- уфолози и маг Мазнина, 2.40 лв на минута.

# 516
  • В.Търново
rusalka1, прочетете всички теми на авторката от начало до край и пак може да пробвате да коментирате коментиращите. И не е хубаво така да заплашвате със проклинания непознати.  Nerd Ще се обадим на екзорсиста и Вас да прочисти.
Вие пък къде видяхте, че проклинам!? FlushedRolling EyesSatisfied
Казвам ви как стоят нещата в живота.Не сте ли се убедили в това???Аз съм се убедила.За това не е хубаво да се подиграваме на по-слабите, по-незнаещите, по-глупавите, недъгавите, защото това се връща при нас.Това е житейски урок, който всеки трябва да го е научил.
Няма значение какво е писала авторката, следя й тази тема, но просто не е хубаво, грозно е отстрани като се подигравате.Не случайно по-напред написах, че тази тема трябва да се заключи, защото вече стана грозно и банално.За резил я взехте.

# 517
Пропусна веганите- уфолози и маг Мазнина, 2.40 лв на минута.
Свърши ми пепелта, няма с к'во да се посипвам, ама искрено се разкайвам и моля за прошка.

# 518
  • Terra incognita
Виж, Русалке. Ние не се подиграваме, ние ако се подигравахме, щеше да е страшно мазало.
Иронизираме нелепиците, които четем, защото иначе трябва да плачем.
Нещо като Господари на ефира във форумен вариант.

# 519
Българите сме опасно племе.Малко му трябва, за да почне да се подиграва.Обаче нали знаете, че на това, което се присмиваш и подиграваш, после идва до главата ти.

Аз нямам нужда, но може би някои съфорумки ще са много доволни да свалят 10 кила за седмица, без нищо да правят за това.

Та, а дано, да се случи Чудото.

# 520
  • София
Аз още преди страници обявих, че ми трябва един брой.

Русалка, дадоха се много истински и правилни мнения.

# 521
Аз не искам 10г, щот' мъжът ми може да се притесни, че се глася за друг и да сЪ вкара във филм. Ама 1/2 няма да откажа.

# 522
rusalka1, прочетете всички теми на авторката от начало до край и пак може да пробвате да коментирате коментиращите. И не е хубаво така да заплашвате със проклинания непознати.  Nerd Ще се обадим на екзорсиста и Вас да прочисти.
Вие пък къде видяхте, че проклинам!? FlushedRolling EyesSatisfied
Казвам ви как стоят нещата в живота.Не сте ли се убедили в това???Аз съм се убедила.За това не е хубаво да се подиграваме на по-слабите, по-незнаещите, по-глупавите, недъгавите, защото това се връща при нас.Това е житейски урок, който всеки трябва да го е научил.
Няма значение какво е писала авторката, следя й тази тема, но просто не е хубаво, грозно е отстрани като се подигравате.Не случайно по-напред написах, че тази тема трябва да се заключи, защото вече стана грозно и банално.За резил я взехте.
Виж сега,то,че всеки пада,пада..Обаче,когато сам отказваш да станеш,в един момент тълпата спира да ти предлага помощ и просто те прегазва.
На ню ейдж език "Всеки привлича,това което излъчва",старите ни хора са го казали "Каквото повикало,такова се обадило"..
Искаш да се изживяваш като жертва и воала,живота ти го сервира по всякакви начини.А когато животът даде пауза,посипваш се с пепел и обвиняваш обществото,че те е замерило с камъни.Продължаваш да го играеш онеправданата и неразбрана жертва и си чакаш за утеха и състрадание до второ пришествие..

# 523
Напомня ми за една моя позната, и тя на годините на авторката обикаляше църкви и манастири при нейните мелодрами, но когато и се дадеше смислен съвет скачаше като опарена. Е не се поправи, днес е омъжена, брака и още в началото беше пълно мазало, сега малко по-късно май вече се поуспокоиха нещата, но не се знае до кога. Та който си действа по този начин и като млад, и като стар няма оправия. Аз поне с гореописаната позната се убедих, че на такъв човек няма смисъл да му се дават съвети, защото най-много можеш да му станеш виновен и крив, нито би оценил подкрепата, нито би последвал съветите....

# 524
  • Paris, France

Никой не и се присмива или подиграва. 90% от пишещите не разбираме какво точно иска, защото тя веднъж иска нещо, а когато го постигне почва да иска обратното. Искала да е с приятеля си и сега живее с него. Не и харесвал, ама седи с него. Намерила друг, начесала крастата и му казала да си намери друга, че тя е обвързана. Той си намерил друга и сега го изкара наркоман и женкар. Сега забелязала, че имало и други хора в квартирата като ходела да се среща с него, но това не я спряло да ходи там докато искала да се почуква с него. Майка и забелязала, че приятелят и не е за нея, но и казва да седи с него. Не е психологически силна за да го напусне, но може да бие път да се среща с друг. Толкова интриги за нищо.

Опитвам се да и обясня, че е много млада и все още опознава мъжете, че колкото и е приятел тоя, с когото живее, толкова и другия, с когото се чукнали и че с никого от двамата не е обвързана. Понеже не е обвързана, никому не изневерява. Понеже мъжете не са обвързани с нея, не и изневеряват ако излязат с друга и са свободни да я напуснат. Както баба ми казваше, докато няма халка на пръста всеки е свободен да иде с когото иска.

Ако е вярваща християнка, няма работа в мъжки легла до осветяване на християнски брак. Ако не е, няма работа е църква. Елементарно.

Виждам липса на морална рамка, в която тя да се чувства комфортно и това е, защото не са и предадени семейни ценности. Явно не е живяла с мъж в семейството.

По-лесно е да остане малко сама за да опознае света, да се ориентира и да реши какво иска без да се чувства гузна. Така направих аз.

Общи условия

Активация на акаунт