След раздяла с любовник

• 22 957
  • 561
  •   1
Отговори
# 75
Брях, имало мъже още дето се напъват да спечелят жена. Simple Smile

Няма. Тия дето най-много твърдят, че се напъват са същите, дето казват, че няма качествени жени за тях или че качествените са задължително вече заети.
Иска ти се да си права, но бъркаш.
Нямам желание да ти доказвам каквото и да е. Просто споделям опит от междуполовите взаимоотношения.
Па ти се пеняви колкото искаш, как пишем фантазии. За качеството си права, но от тази връзка събрах много опит и не изпадам в състояния като авторката.

Джорджия,
не казвам, че е фалшив. Смятам, че е неоснователен. Поел съм си отговорността и последствията.

П. С. Казах си мнението по темата.
Няма какво да добавя.
П. С. С. И аз съм умното момче на мама, и красиво, одрал съм и кожата.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 23:20 от Анонимен

# 76
Сигурна съм, че мама е права! 😄

Наистина ми стана интересна гледната точка на Дидоян, просто не мога да я разбера, или не ми се иска да я приема, не знам кое от двете е. Чувала съм го и преди това ,,Хубава жена се краде.”

Аз лично си го обяснявам с предизвикателството да избере единия пред другия. Красивата заета жена в много случаи е по-силно желана именно заради предизвикателство...

# 77
В природата няма свободно място, а най-хубавите места първи се заемат.
Остави човешките души, показателно е преселението на народите.
Най- хубавите места са първи, после някой те тупа по рамото, че да седне, защото вече не си тенорът.
Точно това имах в предвид.
Не може ли аз да потупам някой по рамото и да му кажа, че съм новият тенор?
Най-хубавите места се заемат от тия с билетите. А билети се купуват далеееч преди шоуто. Ако ни е стигнал акъла навреме да си вземем билет, няма нужда да се избиваме, на първи ред има сума ти места.

# 78
Вие сте искали да се разделите, решили сте го и даже вие сте го предложили. Но ви се е искало да стане на етапи, като сте разчитали, че той ще ви търси и уговаря да се съберете пак. Той обаче е приел раздялата насериозно (още повече, че паралелно сте въртяли и друга, основна връзка и заради тази връзка сте го разкарали, ама само науж), блокирал ви е и след като не е помогнало, е помолил сестра си да ви се обади и нахока.

На мен неговата позиция ми звучи съвсем нормално, без мании и изкрейзване. По-скоро вманиачаването е при вас. Основното гадже, щом не ви задоволява, та търсите допълнителни тръпки, ами зарежете го и си намерете някакъв, с когото ви е интересно, та да няма смисъл да тъчете пак на два стана.

# 79
Искам да попитам как е възможно, човек, който до вчера ми се е кълнял в любов, днес да е лед и да е "изтрил" като с гума всички спомени, наши мечти, обещания...

Възможно е, възможно е. Хич не се чуди, повечето мъже са такива.. Аз когато казах на бившият ми приятел, че искам да се разделим ми наговори куп неща - колко много ме обича, как бил готов на всичко за мен, аз съм била жената за него, молеше и плачеше да не го оставям и да си дадем още 1 шанс, искал семейство да има с мен и т.н .. Това дни наред, и накрая за няма и седмица си хвана нова приятелка (за което се радвам, понеже спря да ме търси).. така че нищо чудно няма в тази негова постъпка на твоя..

# 80
  • София
Не разбрах каква е вината на мъжа. Че е бил влюбен и се е надявал да бъде единствен ли? А през цялото време е бил разиграван. Авторката е била обвързана сериозно, тя ту го е търсила, ту е тичала при официалното си гадже. Сума време го е правила на маймуна и не му е казала в прав текст, че няма да иде при него. И дори накрая уж скъсала с него, ама с условие да го търси по неин кеф. И накрая момчето виновно, че си отворило очите и продължило напред.

# 81
И аз така разбрах драмата.

# 82
Авторката се е депресирала, може би защото е очаквала момчето да продължи да търчи след нея и да се бори. Да, ама не. Понякога трябва да знаеш кога прекрачваш границата на игричките и търпението на отсрещния. Това, че веднъж е проявил смелост и я е свалял в присъствието на приятеля ѝ, не значи, че иска дълго да играе тази игра. Показал си е намеренията, тя го отхвърлила. Другия път да помни, ако ѝ харесва някой просто да е с него. И ако има намерение да прави само секс, по възможност да не го прави с мъже, които са влюбени в нея. Wink

# 83
Преди време наблюдавах група гълъби..Едните се хранеха,ама имаше една двойка,мъжки и женска..Той я обикаляше и даваше всичко от себе си да го зебележи,тя се надуваше и бягаше..Това продължи сигурно половин час..По едно време на юнака му писна и се запъти към групичката дето се хранеше..Значи,ако искате вярвайте,ама мигом женската се завъртя и го погна сякаш му викаше "Ти къде тръгна бе,нали уж ме сваляше.."Бяхме с ММ и той ми вика :Ето,същата си и ти!Абе всички жени сте такива,докато ви ходи по гъза човек,се правите на недостъпни и интересни,като спрем да ви гоним и почвате вие нас да гоните..."
Та като прочетох на авторката  терзанията,"ама как е възможно до вчера да сваля звезди,а днес вече да е с друга.."и се сетих за онази гълъбица,която бе също така объркана,възмутена и не разбираща защо кавалерът и се отказа от ухажването "толкова бързо"..

# 84
Наистина ми стана интересна гледната точка на Дидоян, просто не мога да я разбера, или не ми се иска да я приема, не знам кое от двете е. Чувала съм го и преди това ,,Хубава жена се краде.”

Много е просто. Хубава жена е чуждата жена. Щом някой е с нея, значи е намерил нещо ценно, значи има някаква стойност. И затова е интересна, запалва ловната страст, спортния хъс...
Същата тази жена, когато стане собствена, вече не е толкова интересна. (Освен може би ако не се налага да разпъжда обожателите ѝ постоянно.) И нашият ловец рано или късно се ориентира към друга плячка – пак чужда и съответно по-интересна.
Предполагам, че много жени тук ще потвърдят факта, че са имали повече обожатели, когато са били във връзка, а не когато са били сами.

# 85
Предполагам, че много жени тук ще потвърдят факта, че са имали повече обожатели, когато са били във връзка, а не когато са били сами.

Аз лично - не.

# 86

Най-хубавите места се заемат от тия с билетите. А билети се купуват далеееч преди шоуто. Ако ни е стигнал акъла навреме да си вземем билет, няма нужда да се избиваме, на първи ред има сума ти места.
Билетите не са концертни, а лотарийни. И се въртят постоянно. А боя не е на поляната пред блока, а в главата на жената. Война се печели с тактика, не със сила.

Как'сийке, до голяма степен зависи от жената колко ще е интересна и колко време.
У форума има няколко богини, които на живо след 5 мин. комуникация не само, че ще са безинтересни, ами мъжът ще си бие главата в масата и ще се чуди къде е попаднал.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 09:05 от Анонимен

# 87
Мен сте ме чели в темата ми за изневярата.
Скрит текст:
Има развитие, въпреки разкаянието се стигна до 2-3 срещи с въпросният.
Прекарвахме си добре, след това отново настъпваше съжаление за партньора, който наранявах, за мен самата, че проявявах слабост.
Появиха се и чувства, той не спираше да ме кара най-специалната, жената от която иска деца, редеше ги едни такива положителни развития колко добър баща щял да бъде, как щели да  са красиви като мен и т.н.
Миналата седмица не издържах и му предложих да спрем да се виждаме, като в началото да продължим поне по телефона да се чуваме, за да можем да привикнем по-плавно. Последвахя дни в които блокараше входящете ми към мен за кратко, пишеше колко го боли и се измъчва без мен и така до неделя, когато отново се чухме, намери дребен повод да блокира номерът ми и до там. Многакратно се опитвах да се свържа без резултат, докато днес вдигна и ми сервира новината, че вече е обвързан, даже ми даде да разговарям с приятелката му...
Аз обясних, че не искам да се меся в отношенията му, а само да разбера какво се случи толкова бързо и как в рамките на 2 дни буквално е вече обвързан дотам, за да разрешава приятелката му да ме заплашва колко лошо щяло да стане, ако продължавам да го търся и откровено да ме обижда.
Искам да попитам как е възможно, човек, който до вчера ми се е кълнял в любов, днес да е лед и да е "изтрил" като с гума всички спомени, наши мечти, обещания...
Скрит текст:
Обаквам негативни мнения спрямо мен, но може би ще се успокоя, ако ми кажете, че не струва и съм постъпила добре.
Елементарно....той просто НЕ знае какво е любов, не може да обича.
Дрънка ти тъпотии, за да стане на неговата....манипулатор класически.
А ти какво си очаквала от боклук?

Не разбирам що си губите времето с подобни отрепки.Разбирам, да е първа издънка, вие шокирани, о.к., давате втори шанс.Ама някой с месеци/години да ви подритва като мръсен парцал, а вие да се чудите що така, нали уж ви обича и да си страдате, не го разбирам, честно.

# 88
Ами сигурно, кой би дал на току-що излюпената си приятелка да употребява обидни епитети по напълно непознат човек, а той самият знаете ли колко жалък беше... "ай затваряй и на тая" какво ми губи времето. Била съм го тормозела и щяла да ме съди видите ли... не беше мъжкарско поведение всичко била чула тя, ами иди в другата стая обясни човешки каквото имаш и затвори страницата по нормален начин, кому е нужна тая горчивина? Не съм спала 3ти ден, чудя се къде да се дяна . Два дни не съм сложила хапка в устата и защо, заради един сопол на който между другото бях сребърна лъжица в устата. Не че нещо, но визуално и чисто професионално го превъзхождам...
Какво ме впечатли ли? Ми отношението му към мен, така ми.омота главата, в такъв филмме вкара, че още ме побиват тръпки. Моля за кураж!!!!  Sad

# 89
Ами сигурно, кой би дал на току-що излюпената си приятелка да употребява обидни епитети по напълно непознат човек, а той самият знаете ли колко жалък беше... "ай затваряй и на тая" какво ми губи времето. Била съм го тормозела и щяла да ме съди видите ли... не беше мъжкарско поведение всичко била чула тя, ами иди в другата стая обясни човешки каквото имаш и затвори страницата по нормален начин, кому е нужна тая горчивина? Не съм спала 3ти ден, чудя се къде да се дяна . Два дни не съм сложила хапка в устата и защо, заради един сопол на който между другото бях сребърна лъжица в устата. Не че нещо, но визуално и чисто професионално го превъзхождам...
Какво ме впечатли ли? Ми отношението му към мен, така ми.омота главата, в такъв филмме вкара, че още ме побиват тръпки. Моля за кураж!!!!  Sad

Хубавите ябълки прасетата ги ядат. Не си нито първата, нито последната, която си е легнала с най-големия възможен боклук. Интересно само, понеже не разбрах, къде в цялата картинка ти е "официалния" приятел?

Общи условия

Активация на акаунт