След раздяла с любовник

• 22 933
  • 561
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да разбера как очакваш морал от човек, който излиза с теб, знаейки че си във връзка, че даже и те кара да имате общи деца при това положение....
Прочети този пост сутринта, като се събудиш в леглото на един, а си обвързана с друг.
Качествена жена е винаги във връзка от пубертета. За това се краде от връзка.

Глупости

# 61
  • София
Дидо, много състоятелен пост, без цитираното от tuali.

# 62
В природата няма свободно място, а най-хубавите места първи се заемат.
Остави човешките души, показателно е преселението на народите.

# 63
Лина, Вие не бяхте ли в истерия, че сте изневерила? Имам някакъв такъв спомен, а сега и страдание по любовника...

# 64
  • София
Най- хубавите места са първи, после някой те тупа по рамото, че да седне, защото вече не си тенорът.

# 65
Най- хубавите места са първи, после някой те тупа по рамото, че да седне, защото вече не си тенорът.
Точно това имах в предвид.
Не може ли аз да потупам някой по рамото и да му кажа, че съм новият тенор?

# 66
Ох, някак си не мога да се съглася, че качествен човек винаги трябва да бъде във връзка. Ами, ако в тази връзка човекът не се чувства добре? Ако, нещата не се получават, въпреки усилията и на двамата партньори? И, после човек остава сам, за дълго време. Не му се поглежда друг. Тогава вече е второ, трето качество.. пишем го брак.. Така ли?

# 67
  • София
Точно това имах в предвид.
Не може ли аз да потупам някой по рамото и да му кажа, че съм новият тенор?
Разбира се, че може! Ако ти стиска.

Папи, тая майка я харесвам ♥

# 68
Сигурна съм, че мама е права! 😄

Наистина ми стана интересна гледната точка на Дидоян, просто не мога да я разбера, или не ми се иска да я приема, не знам кое от двете е. Чувала съм го и преди това ,,Хубава жена се краде.”

# 69
  • София
Всяка жена се краде. Само влюбената не.

# 70
Брях, имало мъже още дето се напъват да спечелят жена. Simple Smile

# 71
Брях, имало мъже още дето се напъват да спечелят жена. Simple Smile

Няма. Тия дето най-много твърдят, че се напъват са същите, дето казват, че няма качествени жени за тях или че качествените са задължително вече заети.

# 72

Наистина ми стана интересна гледната точка на Дидоян, просто не мога да я разбера, или не ми се иска да я приема, не знам кое от двете е. Чувала съм го и преди това ,,Хубава жена се краде.”
Обяснявам творчески.

Преди три години вечеряхме в нейния дом. И я попитах защо се опитва да крие връзката ни. Отговори ми, че бившия вече, от седмица бил отмъстителен и се притеснявала за мен.
Отговорих ѝ, че щом колата ми е пред входа и аз на масата съм готов да понеса последствията.
А не съм я свалял от седмица, нали...
Повече време ми отне.

# 73
  • София
Дидо, не подценявай страха, истински е.
Разбира се, ако не те крие, защото няма смисъл да те показва.

# 74

Обяснявам творчески.

Преди три години вечеряхме в нейния дом. И я попитах защо се опитва да крие връзката ни. Отговори ми, че бившия вече, от седмица бил отмъстителен и се притеснявала за мен.
Отговорих ѝ, че щом колата ми е пред входа и аз на масата съм готов да понеса последствията.
А не съм я свалял от седмица, нали...
Повече време ми отне.

Кво да ти кажа, май не си случил на качествена. Язък за усилията. Накрая да те крие...

Общи условия

Активация на акаунт