След раздяла с любовник

• 22 974
  • 561
  •   1
Отговори
# 255
Изобщо не ме интересува приятеля й. Укорявал я бил, не я понасял и какво още там - вижте по-назад. Отдавна трябва да го е зарязала вместо да чувства вина пред него.

# 256
Чух се днес с авторката, добре звучеше.
Ще й мине.

# 257
Пита се в случая защо тя не заряза ужасния си приятел, а се тръшка, че го обича? Ако беше постъпила така, сега нямаше да има драма.

# 258
Ами, да го е зарязала! Що не го е....?

Доблестните хора не изневеряват, а приключват една връзка, преди да се въвлекат в друга.

# 259
  • В.Търново
Май модератор по-добре да заключи темата.

# 260
  • София
Май модератор по-добре да заключи темата.
Защо? Макар да сме описани като безчувствени, наистина искаме да прочетем три реда, че е окей и се съвзема.

# 261
Изобщо не ме интересува приятеля й. Укорявал я бил, не я понасял и какво още там - вижте по-назад. Отдавна трябва да го е зарязала вместо да чувства вина пред него.

Ама не го е направила, вместо това му слага рога с разклонения.... А когато вижда любовника си за какво я има всъщност изпада в кризата. Е на тва му се вика омотаване и колкото по-добре и по-рано успее да види картинката, толкова по-хубаво за нея.

# 262

Ами много хора пият "такива медикаменти" и са си напълно адекватни.

Момче или момиче си не знам, но ако човек не е сигурен в нещо, по-добре да не го изказва, защото освен, че може да навреди (казвам го по-принцип) също и да постигне обратното на това което иска и да се изложи. Аз познавам хора приемали диазепам и вярвай ми въобще не са от най-адекватните, направо са си в другата крайност Rolling Eyes

Освен това може да прочетеш и листовката на медикамента, просто не е хубаво човек да е изказва неподготвен !

Цитат
Шофиране и работа с машини
Диазепам Актавис, както и другите лекарства от този вид, оказват значително влияние върху способността за шофиране и работа с машини. Повишената сънливост, загубата на паметта и увредената способност за концентрация, умората, както и треперенето, променената мускулна функция могат допълнително да потиснат способността на пациентите да извършват определени действия. Ефектът се наблюдава веднага след началото на лечението и може да продължи няколко дни след прекъсването поради дългото време на задържане на активното вещество в организма.

При недостатъчна продължителност на съня вероятността от подобни увреждания може да нарасне.
И щото ти познаваш некви чиято психика е станала на попара от транквилантите,това значи,че всеки който ги приема е неадекватен в поведението си?
Тремора и лошата концентрация не са едно и също нещо като неадкватното поведение и липсата на здрав разум,каквито  авторката  е проявила много преди да почне да лапа хапове..
Лошо подготвен.Седни.Слаб 2.

# 263
  • София
Просто удар по самолюбието й.
Искала е да се разделят, когато ТЯ каже, а не е мислела, че той ще я прецака.
Остава въпросът доколко И той е читав човек, щом ѝ говори за общи деца и на другия ден не я познава.
Скрит текст:
Имала съм подобна ситуация и ме обвиниха в същото - че нито го ям, нито го давам. Погледнато отстрани, беше точно така, обаче човекът вместо да каже открито иска ме или не, докрая разтягаше локуми подобни на тези на авторката.

# 264
  • Paris, France

Не всяка жена може да остане поносима, приятна и интересна когато работи и освен това язди 2 коня. От два стола често се пада на земята. В такъв момент трябва да остане сама и да разчита на семейството си.

Медикаменти не знам да са помогнали някому. Познатите ми жени в подобни ситуации са drama queens и медикаментите ги направиха още по-неадекватни.

# 265

P.S. И аз съм го пил, но забравих да спомена, но ето сега споменавам !
Знаех си!За това си толкова убеден,че всички непремнно стават неадекватни на дроб и не знаят на кой свят са..Мдаам.Съдиш по личния си опит,няма лошо,ама хората са с различни организми и всеки реагира по различен начин.
Тъпо е обаче,да тропкаш с крачка,и да се тръшкаш кат ощипана мома,че видиш ли,само и единствено твоя личен опит е валиден за всички и не съществува нищо различно от него.

# 266
  • София
Освен това е пил и противозачатъчни.

# 267
И аз съм против това налагане на мнение, Stallion. Особено заради факта, че при всеки спор, натъртваш, че не си чехльо... Да си чехльо и да приемаш аргументи са две различни неща.
А няма спор - ако е толкова зле, колкото я изкарваш, няма да пише във форума колко е нещастна. И други сме били в кофти състояния, нека не се преиграва.

# 268
ама хората са с различни организми и всеки реагира по различен начин.
Еми какъв е спора тогава, като сме на едно мнение. Естествено, че и лекарствата особено психотропните могат да действа различно на всеки човек. Вие няма как да ми казвате, че лекарствата не са и повлияли по никакъв начин, на това дали ще разсъждава адекватно в момента за което е и спора. Вие не може да докажете обратното и всички изказвания в тази посока са несериозни и подвеждащи. Факт е, че тези лекарства влияят на тези неща, ако някой твърди обратното да поговори с някои психиатър и ще научи много неща.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 18:28 от Stallion001

# 269
Бих нападнала и укорила някого, който не му пука за изневярата. Като ония двамцата, дето се гушкат, от съседната тема.

Според мен авторката тук си отчита грешките. Вас не ви разбирам какво толкова я нападате.

Общи условия

Активация на акаунт