След раздяла с любовник

• 22 974
  • 561
  •   1
Отговори
# 270
  • Terra incognita
Да се върнем на темата. Дари писа, че се е чула с авторката и всичко е наред.
Сталион може да спи спокойно.
Тайничке, грешиш. Никой не я напада. Отсъждаме съвсем непреднамерено и обективно, спрямо своите възгледи.

# 271
Мисля, че трябва да се върнете няколко мнения назад и да прочетете отново това на Дари.
Чула се е с авторката и тя е звучала добре. Май наистина не е толкова драматично.

# 272
  • София
Че почна ербап и завърши... ей, така, тайничке.

# 273
ама хората са с различни организми и всеки реагира по различен начин.
Еми какъв е спора тогава, като сме на едно мнение.
Няма спор.Просто ти си от хората,които и да са сам сами в трамвая,пак ще се бутат

п.п.Опита се да вмениш съжаление към авторката и омаловажаването на постовете и(които разкриват нелицеприятни детайли) с това,че понеже е на хапчета,та дъра-бъра, сто чадъра и мармотите  могат да заповядат на сцената..
Бих нападнала и укорила някого, който не му пука за изневярата. Като ония двамцата, дето се гушкат, от съседната тема.

Според мен авторката тук си отчита грешките. Вас не ви разбирам какво толкова я нападате.
Отчела я е до толкова,че да трепери гаджето и да не научи за забежката,но най-вече я боли от факта,че любовника и наистина я изоставил след като тя го е помолила за това и сега се чуди(по-точно страда) от лекотата с която онзи пък взел,че я послушал.. Joy

п.п.А с какво право би нападнала хората които нехаят за изневери?В качеството на каква?Дясната ръка на Господ?Питам само,не се заяждам,но наистина ми е любопитен хъса с който хората обявават "войната" срещу другите,само поради инакомислие и разлика в мирогледа?

# 274
Бих нападнала и укорила някого, който не му пука за изневярата. Като ония двамцата, дето се гушкат, от съседната тема.

Според мен авторката тук си отчита грешките. Вас не ви разбирам какво толкова я нападате.

Аз пък не те разбирам какво толкова я защитаваш?!?!

Как точно си е отчела грешките? Като се е тръшнала и заплашва със самоубийство? Лъже "приятеля" и я е яд, че любовникът я е зарязал пръв, вместо да ѝ лази в краката и да се моли на "прекрасната"....

На нея да не би да ѝ пука за изневярата?!....а, да, пука ѝ, когато на нея ѝ изневеряват. В обратния случай не важи....

# 275
Пука ми. Съжалявам. Плача, тръшкам се, но не мога да върна времето назад и да поправя минало събитие.
Да, страх ме е, че ще разбере. Притеснява ме, че ме развява наляво надясно.
Никой не манипулирам, че ще се самоубивам, дори не ми е минавала такава мисъл, въпросът ми се задава всекидневно от психиатъра.
За любовника вече нищо не ме боли, даже услуга ми е направил, че се е обвързал, защото преди ме е заплашвал, че ще се самоубива.
Не искам да ме търси, ограничила съм си профила, дано наистина съм мъртва за него и да спре да ме говори.
Не знам дали писах, аз също останах измамена- 
била съм на гости не само на него, а на още две момчета, които са били наясно, че той ще прави секс в другата стая.
Как да не ме срине тая подробност? Как?

# 276
  • Варна
След като си емоционално натоварена, защо стоиш в настоящата си връзка?
Тя винаги ще бъде обременена, независимо дали се разкрие изневярата.
Можеш ли да живееш сама или ти е нужно мъжко присъствие?

# 277
  • BG
Не знам дали писах, аз също останах измамена- 
била съм на гости не само на него, а на още две момчета, които са били наясно, че той ще прави секс в другата стая.
Ти се благодари, че не ти е шибнал някоя камера и сега да ти развява задника, цветен.

# 278
Тони, това също не е изключено. Може просто още да не знае.

# 279
  • София
Не наливайте масло в огъня де, ще ви обявят за жестоки, освен безчуствени.

Авторке, не разбирам. Ти си била с него и още две момчета в една къща, пък другите двама са знаели, че ще правите секс ли, какво?

# 280
  • Terra incognita
И какъв е проблемът, че са били в къщата? Да не са ви светили случайно, че трябва да се тръшкаш и за тази незначителна подробност.

# 281
  • София
Те са знаели, той се е похвалил.....нормално е.

# 282
Това не го разбирам.

# 283
Абе гадничко си е. Да си отишла да си правите готиното с един, без да знаеш, че още двама са в съседната стая  и чакат после разказите как е минало.
Просто прекалява момичето с тръшкането.
Без трагедии, взима си поуките и гледа напред.

# 284
  • София
Тук има много различни четения на написаното от авторката. Дано внесе яснота, щото аз лично не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт