След раздяла с любовник

• 22 989
  • 561
  •   1
Отговори
# 330
Лина, абсолютно нищо лошо не си направила. Не си била щастлива с настоящия, подхлъзнала си се, новият се е оказал по-голяма боклук и от настоящия.

Ако мъжът се подхлъзне по този начин, дали ще си на същото мнение?.... "Ааа, нищо не е станало, явно не е бил щастлив с мен....."
Най-вероятно няма да е бил щастлив. Ако нещо е станало, то ще е преди изневярата.

# 331
….и Кристина ще му каже - ааа, к'во толкова, "абсолютно нищо лошо не си направил".

# 332
На мен моят мъж ми е важен за да е до децата ни, така че ако страда така по някоя жена с чиста съвест ще го пусна да си значеше крастата, само и само да е адекватен. Това го казвам и на авторката, какво и да ни се случва, колкото и жалки и необичайни да се чувстваме в живота си, по ред причини, никога за нищо на света не трябва да се надяваме така, че и хапчета да пием. И да за да има изневяра, изневеряващия трябва да не е бил щастлив, в настоящата връзка. Кой каквото и да ми говори, никой не бяга от хубаво. Сега за всеки щастието е различно, а понякога ситуацията е такава, че не можем нищо да променим.
При авторката не е така, тя е млада, няма деца, мъже бол. Хванала се е за но я като удавник за сламка, ще мине време време и ще осъзнае, че и двама мъже в живота и не стават. Ама докато и го узрее главата, няма нужда да страда грам, защото нищо лошо не се е случило. Не е убила никой.

# 333
Хахаххаа...ти самата вярваш ли си на писанията?

Причините за изневяра могат да бъдат много различни и не винаги са свързани с това дали някой е щастлив в семейството си...
Има много примери за кръшкачи, за които това е просто спорт и себедоказване, а вкъщи са си нормални съпрузи и бащи.
Може да е курвар, комплексар, ненаживял се и т.н. Причината изобщо да не е в семейството.

ПС: Силно се съмнявам, че която и да било жена ще е съгласна на описаното.

... ако страда така по някоя жена с чиста съвест ще го пусна да си значеше крастата, само и само да е адекватен. …..

# 334
  • София
Кристина, ако твоя мъж страда така, няма да си чеше крастата, а ще свива ново гнездо. Та за децата вярно помисли, кое ти е важно.

# 335
При Кристина парите са най-важни. После децата й. Казвала го е, не се дивете така.

# 336
Даже тя си е най-важна, защото и децата много я изнервят и се радва, че бащата се занимава повече с тях.
Което не е лошо и добре, че така се получава.
Но това младо момиче няма деца и е несериозно да се тръшка за който и да е мъж. Че и на 22 години.
Да беше някоя престаряла, как да е, но за нея е непростимо.

# 337
Аз сега се замислих - тя лежи и плаче по цял ден, правилно ли разбирам? Работа, учене? Или всичко отива на заден план заради някакъв мъж?

# 338
То даже не е заради мъж, а за "какво ще кажат хората", "ами, ако официалният разбере...?", "как може тоя нещастник да ме остави мен, перфектната?" и др. в същия дух.

За Кристина не ги знаех тези подробности. Щом парите и егоцентризмът са на първо място, ясна работата....само дето се пънах да пиша.

# 339
  • Paris, France
Градът е сравнително малък. За 4м. нищо не е стигнало до нас, освен това, което разбрах от съквартиранта му там. Все още не се е намерил "доброжелател" да уведоми партньорът ми, било то на живо или пък виртуално. Не знам колко още трябва да живея в страх...

Вие живеете в един и същ малък град или ти живееш в друг, голям, но ходиш да го видиш в малкия?

Ако живеете в различни градове няма какво да разпитваш и да ровиш. Едно лайно, колкото повече го ровиш, толкова повече мирише.

Прочети си пак поста, в който пишеш:

"фев. 2020, 18:19 ч.
Никаква вярност не съм очаквала, даже му казах да си се вижда за секс. Не очаквах да се изгаври давайки телефона на приятелката му от 2 дни да ми се напъва и зарлашва как тя щяла да каже на моят приятел. И колко нейният бил невинен, защото е чукал обвързана, докато е бил сингъл. А той горкичкият е със замаглена явно памет и е забравил как ми ревеше при всяка среща да оставя високоплатената си работа, където ме ценят, уважявят като професионалист и да отида в родното му градче, да ме гледал той и да бачкам за минималната.
Въпросът е, ако ме е обичал истински, точно ца 2 дни ли щеше да ме "отебе"?"

Станало е точно това, което си искала - пратила си го да секси и той отишъл, останала си на високоплатената работа вместо да идеш в залупеното му родно градче. Само дето не ти е играл по гайдата да намалявате контактите постепенно, но не може винаги да става на твоето.

Стегни се! Не може като 5 годишна веднъж да искаш едно, а след 2 часа обратното. Имаш си платената работа, партньора и ако искаш ще намериш и нови тъпкачи.

При Кристина парите са най-важни. После децата й. Казвала го е, не се дивете така.

Неколкократно съм чела, че най-важни са и децата. Пари тя е имала като се е оженила и ако търсеше пари нямаше да се ожени за мъж, който печели по-малко от нея. В съпруга тя търси качества на добър баща, който да се занимава с децата.

Да, свекърва и и мъжът и гледат децата, но тя е живяла в държави, където майката не гледа много много деца или поне не са основното и занимание.

# 340
Двамата сме в голям град с партньора, а той в малък. Казват, че истината винаги излиза...
Не искам да ровя, но знам някои подробности.
Сега ще ви разкажа- сядат две приятелки на кафе и двете получават съобщения от играча- с едно и също послание. Просто копи-пейства и чака някой да му върже. Това е комична ситуация, реална за съжаление.
Започнах да обработвам приятелят ми, да му говоря какъв боклук е,  каква информация стига до мен, що за наркоман е, как всички го знаят какво представлява, с идеята ако чуе нещо да имам шанс да спася връзката ни.
В крайна сметка, не са ми светили. Неговата дума-срещу моята. Ако искам да сме заедно, трябва да съм хладнокръвна нали???
Знам, че връзката ни няма да е пълноценна, нищо няма да е същото, но не съм психически стабилна да приема отговорността към този момент и да го напусна.
Какво ще ме посъветвате? Той е актьор, не съм му пуснала и ме е натопил? Защо да не е достоверно?

# 341
  • Paris, France
Двамата сме в голям град с партньора, а той в малък. Казват, че истината винаги излиза...
Не искам да ровя, но знам някои подробности.
Сега ще ви разкажа- сядат две приятелки на кафе и двете получават съобщения от играча- с едно и също послание. Просто копи-пейства и чака някой да му върже. Това е комична ситуация, реална за съжаление.
Започнах да обработвам приятелят ми, да му говоря какъв боклук е,  каква информация стига до мен, що за наркоман е, как всички го знаят какво представлява, с идеята ако чуе нещо да имам шанс да спася връзката ни.
В крайна сметка, не са ми светили. Неговата дума-срещу моята. Ако искам да сме заедно, трябва да съм хладнокръвна нали???
Знам, че връзката ни няма да е пълноценна, нищо няма да е същото, но не съм психически стабилна да приема отговорността към този момент и да го напусна.
Какво ще ме посъветвате? Той е актьор, не съм му пуснала и ме е натопил? Защо да не е достоверно?

А защо да е достоверно?

Нищо не ти се разбира от писанията, съжалявам.

Кой приятел ще обработваш и кой е боклук не разбрах? За мене асоциация с боклук и последващо боклучене не говори добре за човека, който боклучи.

Сегашната ти връзка и в момента не е пълноценна, никак даже. Човек в пълноценна връзка не се тръшка, че някой, който му ударил 2-3 пъти една п**ка се хванал с друга.

Не си добре психологически, но според мене сегашната ти връзка утежнява положението вместо да го облекчи. Ако не беше със сегашния си приятел нямаше да кроиш лъжи и да се притесняваш.

Проблемът, според мене, е в сегашната връзка, колкото и да се опитваш да го скриеш под килима и да се самозалъгваш, че нещата може да тръгнат.

Не си от типа жени, които могат да тъкат на два стана. Имаш нужда от сигурност във връзката по някаква причина.

Идея е да се довериш на баща си, на брат, ако имаш. От мъж ще чуеш интересни неща.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 00:27 от Nevena Virolan

# 342
Ама, Лина, защо изобщо изостряте вниманието на приятеля си към някакъв индивид от друг град?

# 343
Ако напуснеш приятеля си, с когото очевидно нещо ви куца, моментално ще се освободиш от голяма част от товара- няма да има нужда да лъжеш човека до себе си, че всичко е като преди и няма да има никакво значение кой какво ще каже-защото няма да има какво да накърнят (връзката, която се опитваш да запазиш по непобятни за мен причини, освен за да да не си сама)

# 344
Лина, не си дорасла за подобни игрички и май сериозно ще се наиграеш накрая.

Общи условия

Активация на акаунт