СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 11

• 28 651
  • 835
  •   1
Отговори
# 135
Вашите деца от сега ли знаят какво искат да учат. Браво.
Аз се радвам, че не трябва сега да се взима и това решение. Голямата е 9-ти клас и още не е решила догодина какво ще избере.

Джина,

Скрит текст:
градска съм, иначе живеем в Свищов. Голямата е в ГПЧЕ, а малката се кани и тя за там. Доскоро искаше в МГ-то, но нещо намрази предмета през последните години. Няма да са на общежитие, а вкъщи при майка Grinning

# 136
  • софия
Дикси, честит Митко! Да не губи нищо от себе си, а да само да развива и надгражда, да има късмет и здраве!

# 137
  • София
Да ти е честит рожденикът, Дикси! Heart

# 138
  • София
Жив и здрав да е Митко и зло да го забрави, Дикси Simple Smile И като ще правим преброяване на градските да се включа и аз Simple Smile

# 139
Честито! Много здраве и успехи!

# 140
  • София
Честито! Да е здрав и успешен!

# 141
Дикси, честит ти рожденик! Все така прекрасен да е!

# 142
Благодаря ви, дами! На хубав ден е избрал да се роди. Може да го насоча към сомелиерството - интересна и доходна професия Simple Smile
Направих и торта днес. Това ви го казвам защото много искам да ви я покажа колко красива ми стана и да ме похвалите Joy И си върви с бЕло и розАво, и с други с по-висок алкохолен градус.
Скрит текст:

Утре е първият ПИ по математика при нас. Вълнувам се какво ще направи. Притеснявам се от първи модул заради неговото бързане и недоглеждане. От втори също се притеснявам, само че вече от друго естество. Но както казах - живи и здрави да са! Всичко друго е поправимо. Някак Blush

# 143
  • София
Благодаря ви, дами! На хубав ден е избрал да се роди. Може да го насоча към сомелиерството - интересна и доходна професия Simple Smile
Направих и торта днес. Това ви го казвам защото много искам да ви я покажа колко красива ми стана и да ме похвалите Joy И си върви с бЕло и розАво, и с други с по-висок алкохолен градус.
Скрит текст:

Утре е първият ПИ по математика при нас. Вълнувам се какво ще направи. Притеснявам се от първи модул заради неговото бързане и недоглеждане. От втори също се притеснявам, само че вече от друго естество. Но както казах - живи и здрави да са! Всичко друго е поправимо. Някак Blush
Тортата е страхотнаааааа. Весел празник!!!!

# 144
  • Велико Търново
Дикси, да ви е жив и здрав момъка и много поводи за гордост да ви носи!
Тортата е уникална!!!
Днес София има 5 на контролно по математика, и то по геометрия - направо си е за почерпка Wink

# 145
  • София
Леле, Дикси, ей сега ще си организирам едно бързо гостуване до Плевен:)
В училище са им казали, че през май ще направят по един ПИ по БЕЛ и МАТ. Предполагам, че ще им дадат някои падали се предишни години.

# 146
  • Бургас
Дикси, да ти е живо и здраво момчето! Simple Smile
Торти по Еконт изпращаш ли? Grinning

# 147
Дикси, произведение на изкуството е тортата, а презентацията е на ниво профи!
Един физалис ( физалис ли е?) да ми запазиш, моля:)

# 148
през май ще направят по един ПИ по БЕЛ и МАТ.
Ще имат и по БЕЛ през март. През май ще са вторите.

Тортите у нас само ги правя, хапва се по малко и после ги раздавам. Само малкият е любител на сладкото, но и той не може да справи с цяла торта Sunglasses

Бисе, физалисът е от Лидъл Wink Но ще запазя. Те издържат дълго

# 149
Митко да е здрав и по вода да му върви винаги.
Случил е на майка, страшна торта и френски макарони ...

Не знам какво е "физалисът" ама и аз искам. Да ми пратите един ... или половин, зависи какво е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт