СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 11

• 28 103
  • 835
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Джина, а каде тогава? "Оксфорд" и "Кеймбридж" има ли ги още? Там?
Тук в София си има БУЗЕМ и Фризорски.
Колкото и да е трагично , ако някой иска да учи, ще научи, дори и с много мърморене от родител.

# 661
Ни заплахи за вземане на телефони, ни забрани за излизане вършат работа. Накрая ще свия знамената и ще ги оставя да се справят колкото могат.
Относно заплахите, аз не заплашвам, директно отнемам. Най-свидното му - монитора Grinning Първият срок го направих, чудесно беше. Върнах му го грипната ваканция, още си е с него, но му държи влага и не прекалява, защото знае, че бързо действам.

# 662
Ни заплахи за вземане на телефони, ни забрани за излизане вършат работа. Накрая ще свия знамената и ще ги оставя да се справят колкото могат.
Относно заплахите, аз не заплашвам, директно отнемам. Най-свидното му - монитора Grinning Първият срок го направих, чудесно беше. Върнах му го грипната ваканция, още си е с него, но му държи влага и не прекалява, защото знае, че бързо действам.
Дикси - поразяващата ръка Simple Smile

# 663
  • София
Аз спитам приложения директно! ПИсна ми с тая мания за цъкане.И аз ползвам социални мрежи, ама прекалява с взирането.,Може да не е нон стоп в тях, ама факта че все там са й очите ме влудява.Друг живот сякаш няма баси....Вчера се уговаря с приятелка да се видя...в мол! При 15 градуса и слънце навън.С 300 зора ги накарах да направят някой тегел  из централна градска част.Като е разходка, да е разходка.

# 664
  • София
Много съм бърза в деинсталирането на любими игри... А ММ е още по-изобретателен - кара ги сами да си ги деинсталират.

# 665
  • София
Аз не мога да разбера точките по математика от Междучасие. Защо максимума е 50 т а в теста са 100? Може ли да споделите разултати от изпита на външни за школата деца 🤔

То не е за споделяне резултатът на дъщеря ми - 21.5 т.

# 666
  • София
Аз не мога да разбера точките по математика от Междучасие. Защо максимума е 50 т а в теста са 100? Може ли да споделите разултати от изпита на външни за школата деца 🤔
Не мисля, че максимумът е 50т, 100 са си. Моето дете не е изкарало много - 64т, но и аз съм изумена от средното ниво на всички явили се.

# 667
Моето досега на четирите ПИ по математика, на които се е явявал, е с лоши резултати. В порядъка от 58 до 65 точки. Явявал се е на два в неговата школа, един в "Междучасие" и един в "Регалия". Прави ми впечатление, че независимо от трудността на изпита, изкарва сходен резултат. На НВО надали мога да очаквам повече. Половината му грешки са от разсеяност. Част от задачите явно са му и трудни, но повечето са сбъркани  от бързане и нежелание да пробва някои задачи да ги реши.
Звънче, браво на дъщеря ти!

# 668
  • София
Аз с Междучасие отказах да се занимаваме повече.
По математика защото няма смисъл хептен да се обезкуражават нематематиците.
По БЕЛ - заради номера, който ми спретнаха предния път.
Също така по едно време мислех, че е добре да запиша детето на още поне 10-12 ПИ.
Ми и от това се отказах.
Последните две седмици егати тичането настана, събота школа, неделя - изпит...
Не става.

# 669
  • София
Аз с Междучасие отказах да се занимаваме повече.
По математика защото няма смисъл хептен да се обезкуражават нематематиците.
По БЕЛ - заради номера, който ми спретнаха предния път.
Също така по едно време мислех, че е добре да запиша детето на още поне 10-12 ПИ.
Ми и от това се отказах.
Последните две седмици егати тичането настана, събота школа, неделя - изпит...
Не става.
И аз мисля да ги сменя за следващия ПИ, поради същите причини Simple Smile

# 670
Ред, какъв номер са ви спретнали по БЕЛ в Междучасие?

Ние най-накрая си взехме техния ПИ по БЕЛ преди няколко дни, глупави грешки на теста, само една е от незнание. Но това, което ме озадачи беше преразказа, има 26 точки. От всички правени до момента преразкази този е най-дългия и с най-малко червено - имаше 2 правописни грешки, 1 грешно поставена запетая, 2 думи, които са неверни (наядохме и зачухме, как му ги ражда  въображението, но редовно си измисля така думи). Съответно 2 точки взети за правопис, 2 за граматика и 2 пунктуация, много ми се стори. Като го гледахме с него и той вика: "Те сигурно са ме рязали много, защото съм външен", може и да е прав. 
На математиката е с 91, значи сигурно пак има грешки на първи модул, защото каза, че го е решил за 15 минути и си чакал втория, а там уж всичко бил направил.

# 671
  • София
Триша, във финалния сбор бяха забравили да прибавят точките от абзаца с откриване на грешки. 14 или 16 бяха, забравих. Просто не излизаше бакалската сметка. Имали нов човек, извиняваха се и т.н.
Но докато вземем работата и разберем какво става, за дъщеря ми не беше много добре с този привидно катастрофален резултат.

# 672
Много ми е интересно да го взема теста. В училище е между 5 и 6. Ходи два пъти в седмицата на уроци доста добри. Сега в Междучасие 16 точки. Това си е чиста двойка. Нещо гнило има. Окаквах около 50 - 60  реално
. Има нещо гнило според мен

# 673
  • София
Много ми е интересно да го взема теста. В училище е между 5 и 6. Ходи два пъти в седмицата на уроци доста добри. Сега в Междучасие 16 точки. Това си е чиста двойка. Нещо гнило има. Окаквах около 50 - 60  реално
. Има нещо гнило според мен

Интересно. И аз очаквах около 50-60т. от дъщеря ми, а то 21. Подозирам, обаче, че гнилото си е у нея :/

# 674
  • sofia
Да не са само от единия модул тези точки? На предходния тест имахме посочени като  грешни верни отговори на две задачи от първи модул, но не ми се занимаваше, не ми беше съществено.

Общи условия

Активация на акаунт