Отговори
# 150
Честит празник,мами! Бъдете вечно влюбени в мъжете си,в това,с което се занимавате и най-вече в мъничетата,които са под сърцата ви! Нека цялото щастие бъде с всяка една от вас не само днес,а все ден и миг! 💓💓💓

# 151
  • Varna, Bulgaria
Лимонче и майка ми е на 09.06., а леля ми е на 12.06. Имат 3 год. и 3 дни разлика. Аз съм чак за края на юни, но с близнаци едва ли ще устискам до термин. И двете се надяват да са зодия близнаци като тях.

# 152
Пенка и не помня кой още спомена за затрудненото ходене по голяма нужда, аз си го имах този проблем и преди да забременея тогава ми помагаше кафето и цигарите, след като спрях и двете през първите месеци беше нещо страшно, сега поне си позволявам кафе някои дни. Та на мен ми помогнаха плодове като киви, круша и знам за сушени сини сливи, но понеже не понасям никакви сушени неща и кивито си ме оправяше, но задължително по 2бр на ден си хапвах. Напоследък и забелязах че хляба на Вита който е с 6 зърна, протеиновия и др също ми действат разхлабващо.

# 153
Моя е на 25.06 така ми се искаше да е покрай него раче, ама така стана че ще е близнаци, ако не избърза в началото на 9 месец ама не вярвам 😁😁😁 брат ми е близнаци и не се разбираме грам, въпреки че според мен не е до зодия, а до човек 😁

# 154
Аз също чух, че желязото запича. Откакто пия магнезий всеки ден си ходя редовно.
Сутрин със закуска пия фемибион 2, час - два след това магнезий (300мг) и вечерта преди лягане пия желязо.

Който може да консумира следните неща, може да опита следното (за по-лесно изхождане): сутрин на гладно половин или един изстискан лимон, смесен с гореща или доста топла вода и мед на вкус (1-2 лъжички), общо около 250мл. А ако след това се комбинира и с кафе с мляко, картинката е доста обещаваща. JoyYum Надявам се да ви помогне!

Ние си правим от лятото повече смутита и днес също малко експериментирах, вдъхновена от вас. : ))) Пюрирах около 10 ягоди, половин банан, 1 круша, по 15 грама от бадеми, кашу, слънчогледови и тиквени семки и също малко овесени ядки и ленено семе. И добавих прясно мляко. HugHeart Eyes

Една приятелка роди първото си дете на 36, второто на собствения си 40ти рожден ден и третото на рождения ден на мъжа й. Sweat Smile А тя беше тогава на 43. Всичките ги роди нормално. Hug

# 155
  • Варна
Ели, аз съм зодия близнаци, ММ е зодия рак 😂
Малката ще я видим.
Ако сме две близначки вкъщи нашият спокоен татко направо ще лудне 😂
Мен ММ все ме базика, че живеел с две жени. Сутрин се събуждал с една, вечер вечерял с друга. Ако и дъщеря му е така ще го вкараме в лудница човека 😂
Шегата на страна и двете зодии ги харесвам, но искам да си е максимално близко до термина, затова се надявам да е рак Simple Smile

# 156
  • София
Белисима, и аз съм за Южния Simple Smile ако решиш и преди количките, разходката е винаги добра идея Simple Smile

Брайда, ако ядеш не големи количества от правилни и качествени храни, може да си станала като бебе на кърма - усвояваш си всичко и почти няма какво да изхвърляш.
Желязото не запича ли?
Може да опиташ с Мелилакс Simple Smile

4 приятелки, наскоро родили или още бременни са супер разстроение от желязото, така му се надявах и аз

А за това, че усвоявам и тнт го чувам за 2-ри път... наистина не ям огромни количества, но си ям, дано това че не ходя не вреди по някакъв начин. Тия микроклизми още не съм ги пробвала, ще трябва да опитам (какво пък)

Моя термин е на 22.06 но аз замислям операцията ми да бъде в някой вторник Simple Smile
Изчислила съм, че когато бебето стане достатъчно голямо, че да му пука за рождения му ден, ще е уикенд Simple Smile Както и че изписването ще е уикенда, което лично мен ми носи спокойствие, не знам защо.

Каката, въпреки че е секцио тръгна 3-4 дни преди датата ми, което лично мен уникално много ме зарадва, защото ми беше изключително нелепо аз или доктор да избира деня и часа на раждане на детето ми, та това може да е зодия и асцендент (аз си падам по астрологията генерално, интересна ми е, чисто любителски). Беше й избрана дата 21.11 - което не е нито скорпион нито стрелец, а е на границата и часа беше в 9ч сутринта. Тя тръгна да се ражда на 18-ти сутринта и я изкараха към 12ч, аз докато се оправя за болницата за 2 часа, бях направила 3-4см разкритие, но тъй като беше седалищно нямаше как да мина с нормално раждане Simple Smile

Тоя път за съжаление няма как да ми се случи това, освен ако бебето наистина прекално много не избърза. Никой някой да ме чака, при наличието и на тъпите ми неща там диабета и тнт особено. Сигурно поне 2 седмици преди термин ще ме резнат, да не кажа и повече. Та поне зодията ще е 100% (не ми е любима, особено за мъж близнаци, ама ... такава ми е съдбата, е, поне няма да се женя за него хаха, но ще се опитам да го призимявам много на земята и да не лети така вятърничево за всичко).

# 157
Излязоха ми резултатите, глюкозата този път е 4,48! Камък ми падна от сърцето Weary
А за зодиите, аз съм рак - на 21.07, малкия се роди на 07.07. Нямаше да е лошо и второто да е раче, но с термин 15.06 откъдето и да го погледнеш си е близнаци. ММ пък е телец и му се искаше и бебето да е неговата зодия, но няма как да подраним толкова, че да се вмести Smiley

# 158
Дриймче, много свежа темичката:-)

Момичета, не мога да ви смогна и аз да ви изчета - 3 дни наваксвам.

Който беше питал за хемоглобина и желязото - за желязо подходящи храни са сурово цвекло (на салата или на фреш, смути), чай от коприва (може и сушена от аптеката), черен дроб, червено месо, яйчен жълтък, зелени зеленчуци (спанак, лапад, броколи и др.), бобови май също,  сурови ядки. Комбинирайте с източник на витамин С.
А за белтъчините - белтъци, извара, месо нетлъсто, ядки. За вегетарианците май чиа, киноа и амарант, сушени кайсии, сусамов тахан, тиквени семки препоръчваха? Омчето да каже.
Хемоглобинът се образува от протеини и желязо (и вит.Б12) т.е. хапвайте и от 2-те групи.

Качвам тук един линк към референтните стойности на различни изследвания по време на бременност - полезно ми се стори: http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Reference%20for%20Serum.htm

Относно разсеяността - и аз съм мега зле. Два пъти си затрих телефона и обикалям да го търся из апартамента и накрая къде мислите го откривам? Единият път в горните кухненски шкафове - абсурд да го намеря там. А другия път между страниците на учебника, който чета сега - пак пълен абсурд да го открия докато не отворя да уча. Което води и до следващото ми оплакване - намирам си какви ли не занимания само и само да отложа ученето, изобщо много тегаво ми върви. А съм на изпит на 02-ри април...

Черпя ви по една виртуална торта - онзи ден станах на 41. Одъртях още:-) Приятелите ми ме изненадаха супер готино - бяха запазили маса в много приятно заведение и ме изведоха на вечеря. Бяха предупредили ММ да не ми организира нищо конкретно на деня. Но хем имах празненство, хем не аз правих организацията тази година - много ме трогнаха:-)

# 159
Привет, момичета Simple Smile
Снощи разопаковах количката, разкошна е, но все пак ще се опитам да я продам в следващите дни, ако не стане, задраве да е. Така че, ако някой си търси Муци да свирка Grinning

За зодиите - аз съм телец, но в началото на май. Много ми се иска едно теленце да си родя, мисля, че не е съвсем изключено.
Каката беше с термин 02.06 и се роди на 26.05, бебето е за 07.06, все върви големичка, та като нищо да са на един ден Simple Smile
Иначе каката е близнаци, разкошно се разбираме с нея, толкова лесно се гледа, засега. Ще видим като я удари пубертет какво ще стане Grinning

# 160
Честити празници на всички!
Роден_ентусиаст, честит рожден ден на патерички! Бъди здрава, щастлива и сбъдвай мечтите си!
За забравянето и аз съм мноооого отвеяна! Телефона редовно забравям къде го оставям. Последния път беше в хладилника. 😜Пералнята, за да я пусна се връщам по 4-5 пъти до нея. 🤪 Весело ми е !☺️

# 161
  • София
И аз съм близнаци, надявам се да се вредя сега и с нея за близнак Simple Smile малко сме нескромни, но сме добри хора 😁

Честит рожден ден на Роден_ентусиаст! 💐

Аз да ви кажа, че мартениците на Пеперудена са страхотни, вече са си при мен и им се радвам. И добавих още един страхотно симпатичен човек в групата познати Simple Smile

Ще си поръчам едни води с желязо сега. А така като ви чета, бебефонът си е голямо облекчение. Слагам един в списъка.

# 162
  • Кюстендил
На мен любимото нещо ми е да тръгна да хвърля боклук в пералнята и дрехите за пране в коша за боклук понеже са един до друг 😁

# 163
Здравейте,
Пламъче, аз съм при Илия Амалиев. Няма да се засечем😔 там.
За ходенето по голяма нужда аз нямам проблем. Ям супа вечер пасирана. От моркови, червена леща..., ябълки, печени червени чушки, компот или пресен плод.
А за Жоржея мазила кой беше писал? Искам инфо и отзиви! 💋

# 164
Привет, момичета Simple Smile
Снощи разопаковах количката, разкошна е, но все пак ще се опитам да я продам в следващите дни, ако не стане, задраве да е. Така че, ако някой си търси Муци да свирка Grinning

За зодиите - аз съм телец, но в началото на май. Много ми се иска едно теленце да си родя, мисля, че не е съвсем изключено.
Каката беше с термин 02.06 и се роди на 26.05, бебето е за 07.06, все върви големичка, та като нищо да са на един ден Simple Smile
Иначе каката е близнаци, разкошно се разбираме с нея, толкова лесно се гледа, засега. Ще видим като я удари пубертет какво ще стане Grinning

Муцито ще се продаде, аз също съм телец и знам, че като не ти харесва нещо - няма да се получи. Иначе моя термин е 5.6., но се надявам да успея да влезна в последните дни на телец, защото вече си имам близначе и сега искам телец - вероятно ще стане, бебко върви с 2 седмици по-голям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт