Отговори
# 135
  • Кюстендил
Не се стърпях и звъннах в Щерев 😁 Увериха ме, че графика й няма да се отмени и ще си бъде на работа, пък ще видим на място Simple Smile

# 136
Лелел колко пишете , не мога да ви смогна , ама всичко прочетох.
Честит празник , тази година ще наблегнем на любовта Heart
Прекрасни новини от ФМ , охххх къде е 01.03 - аз май ще съм последна.
Между другото , ако някой иска час за Стратиева за 28.02 все още не съм освободила моя , но май по- добре в Юлската тема да пиша .

Аз пък да си помрънкам - Мен пак ме е натиснал проблема с изхождането по - голяма нужда, нямам дискомфорт, но АГ ми каза , че трябва да си ходя редовна , а аз вече 3 ден се ослушвам и взех да се притеснявам, а пия пробиотик и Лактулоза, всяка сутрин закусвам овесени ядки , ям вече салати и не знам каква е причината .
Евгения  не е ли много рано да планирате секциото , и аз вероятно ще съм така , но това ми е много далечно все още .

# 137
Скъпи мои, честит празник! Бъдете здрави и обожавани! Heart
Криси в понеделник и аз съм на фм при Чавеева и ще ги вдигна във въздуха, ако ми спретнат някой номер. От колко часа си?
Wigzi, аз отидох при ММ още като се гаджосвахме и живях 2 години в Германия. Не беше изобщо за мен. Е поне понаучих немския, но с кеф се прибрахме. Ако имаш въпроси ми пиши.
И аз съм разсеяна, та дрънкам. Ама ни е простено Grinning
Ще започна и аз да си правя смутита, обаче стария ми блендер издаде багажа. Кажете хубав, от който сте доволни?
Прегръдки и хубав ден Hug

# 138
Изпуснах ви за 1 ден и нямате наваксване Smile

Дрийм, пак много си се постарала, страхотна е темичката Hug

Честито за хубавите новини от ФМ Heart Само такива да се четат

Гет Риъл, герой си ти, наистина! И аз стискам палци да си стоиш плътно в юнската тема и никъде да не ходиш Hug

Омче, сподели, моля те, откъде го взимаш този тахан на Тръндеви? По магазините все намирам малки бурканчета, на които им виждам сметката за отрицателно време, и съответно излиза доста скъпичко.
Ще взема и аз да го пробвам тоя грахов протеин. Не съм се сещала да добавям протеин в смутито.
То всъщност, моето смути по-скоро на каша прилича Smile Аз го смесвам обаче с кисело мляко, не с тези ядковите млека. Ще пробвам и с тях, че много се озорвам да го изям това нещо. Аз не спазвам рецепти, по ми е лесно така. Слагам каквото имам - бананче, киви, замразени червени плодове от Лидл, кис. мляко, сусамов тахан, мед, орехи, чия... Може и част от тези неща. Таханът препоръчвам да не се пропуска, защото освен че доста засища, придава много мек вкус на плодовете. Някак си смекчава им киселия вкус.

Лимонче, ти на коя юнска дата си родена? Аз съм на 06.06, а бебчо по план трябва да се появи на 04.06 Grinning Сподели и за бебефона Blush аз поръчах на Summer този - https://www.online4baby.com/summer-infant-sure-sight-20-digital- … by-monitor-camera и сега го чакам да пристигне по превозвача.

Амели, страхотна рокличка Heart С количката какво направи? Ще го бъде ли Мутсито или не Grinning Сподели как я намираш след като я разопакова и сглоби вкъщи. Аз лично се съмнявам да не ти хареса, нали ние сме със същата. Много си ми легна на сърце на мен. Нямам търпение да я бутам из Южния парк.

Като споменахте колко сте разсеяни всички, аз също по-тъпа не съм се чувствала. Онзи ден вечерта се мотам из спалнята и изведнъж погледът ми се приковава от нещо, което не е на място - торбичката, в която съм събрала сутринта акитата на котараците, изплющяна отгоре в цялата си прелест върху парфюмите и козметиките ми на тоалетката Laughing Как се е озовала там, нямам си идея. В потрес бях от себе си...

Сега сигурно нещо ще забравя, което исках да кажа....
За момента чудесен празник желая на всички Gift Heart Hug Да сте в слънчево настроение и да прекарате деня и вечерта с най-любимите си хора Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 11:20 от bellisssima

# 139
Във връзка с ФМ при Чавеева, аз нали имам час за 24.02, ако някой го иска - го освобождавам. Отказах се да ходя там точно поради тази причина, да не ме гледа тя, а някой друг. А тогава се пада да бъда 22г.с.+6дни и не ми се рискува. Дълго се измъчвах с този въпрос. Сега си записах при друг лекар.

Пепи, във връзка с ходенето до тоалетна, и аз съм същата. Откакто пия магнезий много ми помогна. А и моя док ми изписа свещички Евакю при нужда.

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 06:20 от AnMary

# 140
  • Кюстендил
Кайлин, от 10:35 съм аз, ами ти?

# 141
Кайлин, от 10:35 съм аз, ами ти?
Аз съм от 9.

# 142
  • София
ходенето до тоалетна откакто съм на по-ниско въглехидратна диета ми е кошмар....
Ходя по 1 път седмично. Магнезий и желязо (които разхлабват) не помагат. Дори АБ, който винаги ме разхлабва пак не помага. Ева кю слагам и все едно не съм сложила нищо.
Всички сиропи са сладки и противопоказни за мен. Чайовете съдържат сена, която не е ок при бременност. Плодове не мога да ям, изобщо нищо разхлабващо не мога да ям.
Салатите явно не идват достатъчно фибри за мен, ям броколи, карфиол и тнт (богати на фибри храни), ноооо нищо.
Преди лещата ми помагаше, вече и тя не ми действа.

Интересното е, че не ми е тежко, не се чувствам здръстена, много е странно. Др път се чувствам подута, ужасно ми е ако не отида, но сега дори не се сещам, че трябва.
Мисля да си взема храносмилателни ензими. Не знам дали ще помогнат, но пък поне може да спомогнат усвояването на протеина, защото въпреки че приемам доста, в кръвта стойностите бавно падат.

# 143
  • Кюстендил

Значи няма да се засечем.

Да се оплача аз, вчера беше доста топло и реших да се поразходя навън и явно вируса ми се лепна и на мен :/ усещам една тежест във врата и гърдите и съм една отпаднала, а толкова се пазих от всичко. Мисля да опитам с един парацетамол и чайове. Дано ми се размине

# 144
Лелел колко пишете , не мога да ви смогна , ама всичко прочетох.
Честит празник , тази година ще наблегнем на любовта Heart
Прекрасни новини от ФМ , охххх къде е 01.03 - аз май ще съм последна.
Между другото , ако някой иска час за Стратиева за 28.02 все още не съм освободила моя , но май по- добре в Юлската тема да пиша .

Аз пък да си помрънкам - Мен пак ме е натиснал проблема с изхождането по - голяма нужда, нямам дискомфорт, но АГ ми каза , че трябва да си ходя редовна , а аз вече 3 ден се ослушвам и взех да се притеснявам, а пия пробиотик и Лактулоза, всяка сутрин закусвам овесени ядки , ям вече салати и не знам каква е причината .
Евгения  не е ли много рано да планирате секциото , и аз вероятно ще съм така , но това ми е много далечно все още .
Терминът  ми е на 29.06,но моят лекар ще заминава на 26.06 извън страната и не искам да попадам на случаен лекар. С първото  ми дете съм секцио по медецински причини и за това и второто ще е планово и си избрах 21.06 като дата. Но дори и по-ранода се случи пак ще е секцио.  Вчера си изговорихме с него всичко, защото с втора бременностт може да реши да излиза по-рано и трябвя да сме подготвени.  Аз обичам да планирам нещата защото се притеснявам много  ако не знам.

# 145
  • Варна
Белисима, аз съм на 09.06 🤗
Бебефончето е страшно!
Много съм доволна! Има хубав голям дисплей, свързва се супер бързо, вижда се много добре, чува се много добре. Има мелодийки за лека нощ. Само нощният режим не мога да пробвам в момента, но довечера ще го видя и него.
Доволна съм! За 105 лева, пристигна за 5 дни от склад на Алиескпрес в Германия Simple Smile

# 146
  • Кюстендил
Белисима, аз съм на 09.06 🤗
Бебефончето е страшно!
Много съм доволна! Има хубав голям дисплей, свързва се супер бързо, вижда се много добре, чува се много добре. Има мелодийки за лека нощ. Само нощният режим не мога да пробвам в момента, но довечера ще го видя и него.
Доволна съм! За 105 лева, пристигна за 5 дни от склад на Алиескпрес в Германия Simple Smile

Изглежда доста добре. Аз като цяло се чудя дали ще ни е нужен, защото бебето ще спи в нашата стая, а през другото време, когато е будно, ще съм около него

# 147
  • София
Белисима, и аз съм за Южния Simple Smile ако решиш и преди количките, разходката е винаги добра идея Simple Smile

Брайда, ако ядеш не големи количества от правилни и качествени храни, може да си станала като бебе на кърма - усвояваш си всичко и почти няма какво да изхвърляш.
Желязото не запича ли?
Може да опиташ с Мелилакс Simple Smile

# 148
  • Варна
Krisi975, аз го взех не толкова заради нощният му сън,а по скоро за през деня. То като цяло няма значение дали ще е в нашата стая или ще си има собствена, защото така или иначе само няма да спи. По-скоро го взех, заради тези дневните заспивания. Докато спи в стаята, аз да мога си върша разни неща. Даже си мисля, че като новородено няма да ми е чак толкова необходим, но после с израстването, като започне да спи по повече, тогава все пак да го виждам - отвито ли е, завито ли е, спи ли... Няма да мога да стоя нон стоп при него и да го дебна. Не знам струва ми се удобно на мен, затова си поръчах. Прецени си Simple Smile

Белисима, аз толкова се развълнувах с бебефона,че не отразих изобщо факта,че имаш 2 дни разлика между термина ти и рожденния ден. Ми значи може да празнувате заедно, може и така да се получи не е изключено Simple Smile
Аз съм на 09.06, а термина ми е на 25.06 и се надявам да не подранява чак толкова...

# 149
Лимонче, честит бебефон! Много ми харесва. Нека да върши работа и да си го ползвате със здраве! За 105 лв. е чудесен просто. Аз си мислех, че на мен няма да ми е необходим, но сега като ти прочетох мнението ти как ще го ползваш и леко ме накара да се замисля. Simple Smile

Момичета, също имам затруднено ходене по нужда. Уж от 1 месец пия пробиотик, ям всеки ден кисело мляко, плодове и зеленчуци, пия и кефир и въпреки това на 2-3 дни се случва. Ама на мен си ми е неприятно. Чувствам една тежест. Не зная какво друго да допълня, за да се получат нещата. Дори започнах да пия и по една-две лъжички зехтин сутрин, но ефектът е точно нулев. Само дето зехтинът е супер калоричен... И най-много да качвам стремглаво и да плаша кантара. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт