Отговори
# 120
  • Варна
Браво, Фрест! Успяла си да се нагодиш и щом ти харесва, това е най-важното! Аз се опитах известно време да поживея там, ами не беше моето. Нямах още книжка, все зависех от някого. Нямах и подходяща среда. Явно не беше момента. Сега дори и да ми се наложи да живея там ще съм по-спокойна, защото имам мм, той ми е голяма упора и няма да се чувствам сама както тогава, въпреки че живеех с баща ми, брат ми и семейството му също бяха там. Казах си, това място просто не е за мен и се прибрах. Швабите са ми много студени, особено ако не говориш езика им, а аз не се напънах да науча и две думи, просто защото не исках и знаех, че не съм за там Smiley
Аз последно време имам адски болки под гърдите, обхваща и гърба, докато спя се събуждам и трябва да стана, за да ми мине. И сега така, стисках очите един час, ама цък, не става, че затова с ранни петли и аз тук Smiley
Момичета, знам че някоя от вас наскоро спомена, че мъжът й е в чужбина и след като си стъпят на краката и те с бебчето ще отидат при него. Запомних, че беше избрала да бъде щастлива! 😊 Наистина не помня коя беше от вас, но може ли да ми пише на лично. Като че ли имам тревоги в тази насока и искам да побърборя с някой, който го изживява.
Фрест, добре дошла в отбора!🎀 Много хубави новини! Баткото ще свикне, сигурна съм, че ще бъде много грижовен след появата на малката принцеска!👨👩👧👦 Ти живееше в Германия, нали? Просто информативно питам Simple Smile

Да, в Германия съм, наблизо до Берлин. Много добре се чувствам тук. Заминах 2004та след гимназията, като Au-Pair. Гледах бебенце, на 5 месеца беше в началото. Innocent И не знаех абсолютно никакъв немски. Но вложих в хубаво училище тук и го научих много бързо. HugHeart

# 121
Аничка, за киселините пробвай с ябълка. Зелена, червена, всякаква действа при мен. Flowers Green Apple

# 122
Tsundoku добавих веднага Simple Smile Страхотни новини. За забравянето и разсеяността - това е новото ми аз. Не мога да се позная. Винаги съм била толкова адекватна, а в момента ми се говори...кое чувам, кое забравям абе ужас Grinning
Понякога много срам ме хваща Bowtie

Уау, момичета, трудни сте за наваксване!

Dreams, моля добави едно 💙 синьо сърчице към моя ник.

Вчера мина ФМ при моята си АГ, всичко изглежда добре. Измериха ми малко завишено кръвно и акушерката ми каза да внимавам с киселото и соленото, а докторката - със соленото и водата. И сега става, че не трябва да ям сладко, солено, кисело или течно 😄 да не ми е скучно...

Ходих да гледам и колички, но в магазина всички ми се струват леки, маневрени... Въобще не знам как ще я избирам...

Забравих какво друго щях да пиша? Вие забравяте ли често? Аз постоянно...

# 123
  • Кюстендил
Здравейте и от мен! В понеделник съм на ФМ при Чавеева, но вчера ЛЛ ми каза, че нейната дъщеря е имала час при нея тези дни и Чавеева е отсъствала и ще отсъства вероятно и другата седмица, което доста ме разочарова. На предишната ФМ не можах да се вместя, че й беше пълен графика и сега много се зарадвах, че успях да си запазя час за нея. Дано да се е върнала до тогава, защото е много неприятна такава ситуация.

# 124
  • София
Здравейте и от мен! В понеделник съм на ФМ при Чавеева, но вчера ЛЛ ми каза, че нейната дъщеря е имала час при нея тези дни и Чавеева е отсъствала и ще отсъства вероятно и другата седмица, което доста ме разочарова. На предишната ФМ не можах да се вместя, че й беше пълен графика и сега много се зарадвах, че успях да си запазя час за нея. Дано да се е върнала до тогава, защото е много неприятна такава ситуация.

Бих звъннала в щерев да разпитам ако я няма, кой ще проведе прегледа. Ако не е някой надежден да търся изостанал час някъде другаде евентоално.

# 125
Здравейте и от мен. Да допълня 💙с още едно, при мен е втора бременност. Терминът ми е на 29.06, но ще е планово секцио на 21.06.
Минах ФМ всичко е наред  с бебето 325 гр. 22 см,🤗🤗🤗. Относно покупките си взех само количката и две бодита. Просто се влюбих в нея и реших, че няма да гледам повече и да обикалям за това.

# 126
  • Варна
Добро утро Simple Smile

И се включвам в отбора с разсеяните. Онзи ден забравих ПИН кода на дебитната карта 🤭 Постоянно съм в неудобна ситуация пред приятелки, правя си двойни уговорки с хората, забравям какво съм обещала, че ще свърша.
Сега ми започва сесията и това състояние на разсеяност хич не ми е в плюс 😂
Пуснах контролни изледвания току що и I hope I killed the bitch! 😈
Отивам да си взема видео бебефона. Нямам търпение! Ще ви се похваля после!
Wigzi никъде няма да ходиш! Нали ще мачкаме сайбексите в морската?  😊

Btw: Честит празник на любовта и виното! ❤

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 09:27 от Lemons

# 127
Момичета, привет! Вкарах се в разни дълбоки размисли относно излизането в болничен и ще се радвам да споделите мнение.

23-та седмица съм, работя в офис на психически натоварваща работа, където отношението и изискванията по никакъв начин не са се променили, след като обявих бременността си. Особено следобед ми е много отпаднало, понякога ме боли кръстът и като цяло ми е трудно да се справям с интензитета. Исках да си взема двуседмичен отпуск, като обясних, че имам нужда от почивка, но това беше посрещнато със силно неодобрение.

Знам, че средата ми влияе зле, пренатоварвам се ежедневно и би било много по-добре да изляза в болничен по-рано. Наистина ми се искаше да работя до последно, но не мисля, че тук ще успея. Следващият ми час за ЖК е в началото на март и смятам тогава да говоря с лекарката ми, но се притеснявам и затова се обръщам към вас. Предвид факта, че нямам сериозна медицинска причина, какви са опциите ми? Какъв е вашият опит, дали комисията би ми влязла в положение или ще го приеме като прищявка?

Много благодаря предварително! Heart Exl

От опит ще ти кажа ,че за теб е по-добре вече да спираш ходенето на работа. Аз и с първото дете спрях работа някъде в 5- ти месец ,защото работя с много хора и натоварването е психическо., а и вирусите са навсякъде в тези месеци.
Сега с втората бременност от 27.01 съм вече в болничен и не съжалявам за това. Болничния се издава от АГ като първият е 14 дневен ,а след това са по 30 дни с комисия. Като в причина ти пишат обикновено заплашващ аборт.
Няма нищо притеснително да излезнеш в болничен  вече,сега е момента да си почиваш активно и да имаш време за себе си.

# 128
Момичета добро утро !
С едно въпросче съм относно приема на желязо. Аз съм на Малтофер, таблетки за дъвчене. Хубавото е че са доста вкусни ☺️
Но гледам да са далеч от млечни преди и след прием. Но сякаш някъде мернах че и кафето и чая също трябва да са далеч. Някой има ли представа дали е така? Док нищо не каза ...

# 129
  • Кюстендил
Brayda, това мисля да направя днес. Вероятно ще ме преглежда този, който беше на миналата ФМ. Останах доволна от него тогава и ще съм спокойна ако я замести, но не е това идеята. Много ме е яд така, запазват часове в нейния график, а тя отсъства

# 130
Добро утро и честит празник, валентинки и зарезанки! Smile
Минах сутринта да си пусна нова проба за глюкозата, като направих даже над 12 ч без да съм яла. Стискайте палци всичко да е наред и да ми излезе стойност под 5,1 Weary
За забравянето  и аз съм в отбора на разсеяните. Но чакайте да видите какво е да се завърнеш на работа след 2 години майчинство и ежеденевие изпълнено само с памерси, млека, кърмене и разговори за тях. По-тъпа не се бях чувствала никога Laughing

# 131
  • Варна
Лимонче, още не сме решили, но сме изправени пред такъв въпрос. По-скоро мисля, че аз ще си бутам Сайбекса, апък таткото ще я гледа на камера Worried
Дай отзив после за пратката Wink
Честит празник и от мен, момичета! 🎁🍷
Лози, честит имен ден! Blush Ако има и други именички, честити да сте!

# 132
Но сякаш някъде мернах че и кафето и чая също трябва да са далеч. Някой има ли представа дали е така? Док нищо не каза ...

Аз съм на Феро-Фолгамма Нео и в листовката пише това:
Цитат
Феро-Фолгамма Нео трябва да бъде прилагана 1 час преди или 2 часа след приемане на следните храни и напитки: чай, кафе, яйца, мляко и млечни продукти, черен хляб и зърнени храни, диетични фибри.

Момичета не мога да ви смогна! Тъкмо успея да ви прочета, оставя телефона за малко и като погледна пак - поне 10-15 нови коментара Joy
Честито за хубавите новини на тези, които са минали ФМ! Аз тръпнех от радост, че моята е утре, но в един момент се сетих, че всъщност е другата събота.Neutral Face
Благодаря и на тези от вас, които коментираха въпроса ми с количките за близнаци. HeartСъжалявам, че не можах да благодаря тогава.

# 133
Добро утро и от мен! 😊
Честит празник на любовта и виното (второто няма да успеем да уважим тази година, но пък можем да компенсираме с първото)! ❤️😁❤️

Какви хубави новини сте споделили от ФМ снощи! Все така да е, положителни емоции и усмивки да се леят от нашата сладка темичка 🍀🥰🍀
Ох, Криси, това с Чавеева е много гадно 🙄 Моят час е за 25.02 и през другата седмица ще се обадя да видя какво се случва... Егати, два месеца го чакам този момент и накрая да не ме прегледа тя, това би било много разочароващо!

Пламъче, нещо ни се криеш тези дни 😋 Как си? Надявам се, че си заета с приятни емоции! 😊

Даааам, и аз съм много разсеяна и забравям или не чувам какво ми говорят, защото съм си улисана в мисли за бебка - или се притеснявам след поредната "среща" на коремчето ми и някой предмет, или си мечтая с какви дрешки ще я обличам и как ще подредя нещата й и така 😄 Днес ще пропусна йогата (отново), но ще е единствения делничен почивен ден на мама от дълго време и възнамеряваме да обиколим ИКЕА и Ринг мола за да харесваме неща за бебинка 🥰

Брайда, права си! Все ги бъркам ксилитола и еритритола, а и състоянието на сегашното ми мозъче не ми помага 😂 Да, от изкуствените подсладители (включително и стевиата), еритритолът е най-подходящ (и един линк към видео което го потвърждава... https://nutritionfacts.org/video/erythritol-may-be-a-sweet-antioxidant/)

# 134
Здравейте, момичета! Heart Добро утро и честити валентинки от мен!
Hug
Много съм разсеяна и едва успявам да ви прочета. Имах 50+ нови отговора. Grinning Нямате насмогване... Хихихи

Мариана , следя се при д-р Андрей Минчев. А ти при кого си?

Честити розови Sparkling Heart и сини Blue Heart пампита на мамитата, минали ФМ! Нека да продължаваме все така с хубавите новини!

Омче, благодаря, че си се сетила за мен Hug Добре съм. Тези дни времето в Пловдив беше страхотно и с ММ бяхме все по разходки да уползотворим пълноценно свободното време. А днес ще звъня в РЗИ направо да питам какво става. Бай дъ уей, страхотни рецепти даваш. Наточила съм се да опитам смутито ала Рени Heart

Амелие , много красива рокличка Heart Eyes

Ох, исках и друго да пиша и направо ми изскочи от главата... Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден, сладурки Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт