Отговори
# 75
  • Варна
Омче и аз ще си позволя да ти използвам знанията Simple Smile Ще ти изпратя на лично едни съставки, да ми кажеш според теб подходящо ли е да си ги бъркам в момента 😊

# 76
Омче и аз ще си позволя да ти използвам знанията Simple Smile Ще ти изпратя на лично едни съставки, да ми кажеш според теб подходящо ли е да си ги бъркам в момента 😊

Лимонче,ееее стига дее ,искам и аз да знам съставките и рецептите😂Ако не е много интимно и лично де,но си мисля че със сигурност ще е полезно и за други момичета.😊

# 77
Аз си правя често смутита подобни на това на Омчето. Каквото имам това слагам - банан, ягоди, замразени плодове, тахани различни, чия, преди и ленено семе слагах, бисквитки, кокос, сушени плодове, мляко каквото имам, напоследък това от кашу ми е фаворит. Обаче от няколко дни не съм си правила и сега като чета Пеперудена направоо преглъщам звучно и нямам търпение да се прибера и да си врътна едно. Ще се снабдя обаче и аз с този грахов протеин, въпреки че ми звучи ужасно (сигурно не е ). Grinning

# 78
Много се извинявам в бързината съм объркала за 18.07.20

# 79
  • София
Леле, момичета, изписали сте света.
Дрийм, страхотна тема!
Омм, супер рецепти,
Уигз, честит рожден ден на татко ти!
Леле, няма да успея да каже не всекиго по нещо.
Само да знаете, че беж и синьо е мнооого мъжка комбинация, ще стои страхотно със синьо одеало и синя шапка вътре младежът!

Бах днес на ЖК, записана съм най-накрая. Новините са добри, отговаря си на седмицата госпожицата.
Планираха ме в края на април да лежа за задържане в Майчин дом поне една седмица, до тогава да карам спокойно и без излишни напрежения и натоварвания. Тогава ще започнат да ми бият инжекциите за по-бързо развиване на дробовете. Сега ще посгъстя още малко работния график, за да приключа със задачите до Великден със сигурност.
Надявам се искрено да остана в юнската тема! Че с това задържане с началото на 7 месец да не ме прати съвсем рано съдбата.

Искат и да се консултирам и с още една ендокриноложка. И да огранича йогата. Сигурно ще остане 1 седмично.

Ледена Кралица и тя е като манекенка! Много хубави бременни в тази група Simple Smile

# 80
Споделяйте всякакви рецепти, не си ги пазете в тайна.
Уигз, честит рожден ден на татко ти!
За Бубата - бежовото си е ок за момче, според мен.
Гет риъл, стискам палци да си стоиш в юнската тема!
Аз минах през куриера, момчетата бяха така добри да ми на товарят кашоните в колата и сега чакам мъжа да ги качи и да сглобяваме.
След работа се отбих и през ХМ и забърсах няколко бодита, ританки, жилетка и една разкошна рокля, която мисля да я наглася за изписването.
Скрит текст:

# 81
Лелеее,Амели,страхотна рокля!🧚‍♀️Ох,толкова са ми сладки малките момиченца с тези кукленски ,захарни дрешки💝

# 82
  • Варна
Пепрудена, аз Ом искам да я питам за една готова смес за протеинови палачинки, които преди си похапвах и  многоо обичам, но сега не съм си ги позволявала именно заради състава на сместа, защото не знам дали е ок да ги приемам тези неща в момента.  
Ама то така стана все едно супер секретна тайна, хич не съобразих,че може да и пиша, без да оповестявам за това тук Grinning

Иначе смутита и аз си бъркам всякакви, слагам също като Мистик, общо взето каквото имам налично вкъщи Grinning Аз си правя смутито или с кокосово мляко или със соево.
Протеинът, който слагам аз обикновено е тиквен (като дори не съм знаела,че е толкова полезен) просто най-малко го усещам като вкус. Този, който аз си купувам е:

Има го и в стандартните хранителни магазини по био рафтовете (Булмаг примерно, аз си го купувам от там).
Рецепти само за смутита ли ще си споделяме? Мисля, че Омм ще бъде нашият смути гуру ивсички чакаме нея Heart

# 83
  • Варна
Mardinna, Amelie, благодаря ви, момичета! Банкета ще бъде в събота и утре смятам да забъркам една вкусна торта, тъкмо се прибрах от пазар. 🎂
Amelie, страхотна рокличка си взела, очите ми останаха в нея😍

# 84
Get real, дано всичко е наред! А как така отсега решават дс влезеш за задържане в 7ми месец? Въз основа на какво? Извинявай, ако си споделяла, но не се сещам.

# 85
  • София
Ооо, при мен е весело. Имам:
Отрицателен резус фактор
Миома 10 см.
Операция от 5 миоми преди 2 години (съорветно 5 места рискови по стената)
Емболизация на маточни артерии преди година (с това нямат много опит в България и не знаят риска след него)
Тромбофилия
м.май ставам на 40 г.
ТСХ-то ми се качи след забременяването доста и съм на терапия
леко ми е под въпрос кръвната захар
леко ми е на ръба шийката, но не е за серклаж

В общи линии, почти всичко рисково, за което се сетиш.
Може и да пропускам нещо.

НО имам висок дух и добро настроение Simple Smile така че мисля да си седя плътно в юнската тема!
😁

Рокличката на Амели много ми харесва.

А, казаха ми днес да си взема протеин и някакви течни аминокиселини от Силабг. Малко се учудих, че АГ препоръчва Сила, ама...

И не стигнах до гърците на Дойран! Да видим утре след йогата ще успея ли да мина и през двете.

Утре наистина ще ми липсва мъжът ми. Обещал ми е да занесе шоколади в работата си на жените за компенсация, че не е при мен 🍫🍫🍫 хем го няма, хем шоколад не мога да ям, поне някой да се зарадва 🌞

# 86
Ооо, при мен е весело. Имам:
Отрицателен резус фактор
Миома 10 см.
Операция от 5 миоми преди 2 години (съорветно 5 места рискови по стената)
Емболизация на маточни артерии преди година (с това нямат много опит в България и не знаят риска след него)
Тромбофилия
м.май ставам на 40 г.
ТСХ-то ми се качи след забременяването доста и съм на терапия
леко ми е под въпрос кръвната захар
леко ми е на ръба шийката, но не е за серклаж

В общи линии, почти всичко рисково, за което се сетиш.
Може и да пропускам нещо.

НО имам висок дух и добро настроение Simple Smile така че мисля да си седя плътно в юнската тема!
😁

Рокличката на Амели много ми харесва.

А, казаха ми днес да си взема протеин и някакви течни аминокиселини от Силабг. Малко се учудих, че АГ препоръчва Сила, ама...

И не стигнах до гърците на Дойран! Да видим утре след йогата ще успея ли да мина и през двете.

Утре наистина ще ми липсва мъжът ми. Обещал ми е да занесе шоколади в работата си на жените за компенсация, че не е при мен 🍫🍫🍫 хем го няма, хем шоколад не мога да ям, поне някой да се зарадва 🌞
Ох,Риъл...какво е това чудо бе!Изобщо не ти е лесно,но няма невъзможни неща,всичко ще е наред до края😊Този силен и позитивен дух,който имаш е за пример!
Близнаци ли си или Телец(май месец)?И само да ти кажа,че ми излизаш във фейса и имаме 4 общи приятели😊

# 87
  • София
Близнак Simple Smile От вироглавите! Четири е добре, аз там в групата не влизам много-много, сега ще ги видя кои са. Но да знаеш, че на никого не съм казала още, че съм бременна и ще се крия до последна възможност, защото преживях съчувствието след миседа предния път и това е по-гадно от всичко.

П.П. Това забравям. Биохимична и мисед в 12 г.с.

# 88
Леле, Риъл, какво направи ти! Евала за духа дето го имаш, но по-добре така, вместо да се тръшнеш и да се оплакваш. Никъде няма да те пускаме, оставаш си юнче!

# 89
Здравейте,
Темата е 👍💋!
Пламъче, при кой доктор се следиш в ПЛД? Питам, защото и аз ходя там. Може да се засечем ако сме при един и същ😉
Да ви се похваля тия Иберогаст е супер! Нямам киселини и тежестта в стомаха изчезна. Колко ли време мога да го пия? Ще питам!
Няма с какво да се похваля, да се оплаквам не искам!
Някой беше писал за Жоржея- за мазане. Може ли повече инфо. Благодаря 🥰

Общи условия

Активация на акаунт