Ясновидки/врачки - тема 38

• 133 019
  • 802
  •   1
Отговори
# 240
Преди няколко дни ходих при валентин начев и ще дам обратна връзка до няколко седмици ,за да видя дали ще се развият нещата и сроковете,така както каза.Лек ден

От къде  този човек,и ако на място ли гледа,по телефона става ли?
Човека е от софия ,но незнам дали гледа по телефона .Има в темите назад мнения за него ,както и негов телефон.Незнам все още дали съм доволен понеже аз искам и се интересувам от бъдещи случки ,но това дали са му точни ще знам до няколко седмици и тогава вече ще кажа да или не.

# 241
Някой може ли да ми каже актуален телефон на Катя Писарова и какво ви е мнението за нея?

# 242
Здравейте, препоръчайте ми гледачка от Пловдив която да познава.

# 243
Валя от Пловдив е добра!Аз съм доволна!

# 244
  • Велико Търново
Здравейте,
Моля за препоръка за някоя гледачка от района на Велико Търново при съмнение за урочасване. Една приятелка се съмнява и аз се сещам единствено за Милка от Караесен, но ако имате други предложения ще сме благодарни.
Също ако бихте пропоръчали Милка, може ли нейн контакт.
Благодарим предварително!

# 245
Може ли малко повече информация. На какво гадае, общи неща ли казва или иска конкретни въпроси, колко взима?

Бях чела преди време за жена на име Теменужка, която гадае, но не намирам скоро писано за нея.

Валя от Пловдив е добра!Аз съм доволна!

# 246
Валя е много вярваща!Влизаш и почва да ти говори! Много познава!Телефонът и е 089 420 86 58

# 247
Има и друга,Елена от Пловдив!Тя ми гледа по телефона и позна всичко!Няма такса ,колкото и пратиш!

# 248
Има и друга,Елена от Пловдив!Тя ми гледа по телефона и позна всичко!Няма такса ,колкото и пратиш!

Ако е същата Елена , която гледан на кафе - гола вода.....

# 249

Ако е същата Елена , която гледан на кафе - гола вода.....

По телефона на кафе може ли?

# 250
Здравейте Росица от Стара Загора ходих в началото на месец март беше доста точна за настоящето за в бъдеще каза доста добри прогнози за който не вярвах но две от нещата се сбъднаха препоръчвам

# 251
Някой ходил ли е при Роза от Любенова Махала?

# 252
По телефона гледа ли

# 253
Не,тази не гледа на кафе!Тя веднага ти отговаря!

# 254
Здравейте Росица от Стара Загора ходих в началото на месец март беше доста точна за настоящето за в бъдеще каза доста добри прогнози за който не вярвах но две от нещата се сбъднаха препоръчвам
А координати бихте ли дали, ако искате публично, може и на лични. Благодаря за което.

Общи условия

Активация на акаунт