Ясновидки/врачки - тема 38

• 133 030
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
В софия мисля,че живее.

# 226
За дамата от Англия някой има ли впечатления?

# 227
За дамата от Англия някой има ли впечатления?

Ако е същата - добронамерена е ама според мен няма адската дарба , ако нещо стане  от нещата ще е хубаво , за срокове вече не смея и да питам но 5 месеца по - късно нямам особен успех с изпълнението им , и не- карантината не е оправдание защото тряше според нея да имам някаква работа поне януари , но явно се чака  да се нагласи нещо дето го  казва и тя и други

# 228
Ухххх..... Мислех си, че е добра.... 🙄Ама явно не? И до сега няма някой, който да е уау?

# 229
Има някаква Диана от Сливен много я хвалят. Контактува с извънземно, чрез азбука и конец. Някой знсе ли нещо за нея?

# 230
Знаете ли Лина от кой град е?
Консултациите с нея са по телефона. Рядко приема лично.

# 231
Да споделя мнението си за Лина.Жената е доста свежа и разговора върви супер,но по-скоро действа ,като психолог отколкото да познава и не каза нищо конкретно за въпросите ,които я попитах ,а само че има вероятност да станат нещата ,но дали ще станат зависело от мен.Според мен доста често нещата в живота не зависят от нас и това ми се стори малко ,като приятелски отговор.Свежа жена за приятелски разговори,но за познаване не е нейното.

# 232
Ако може повече хора ,които са доволни от врачки и тн да споделят мнения и най-вече за такива дето се от София ,че се чудя въобще има ли такива дето познават или само бизнесмени останаха Simple Smile .Благодаря.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 10:09 от Анонимен

# 233
1-во за Лина да попитам има ли вероятност да сподели с други хора какво сте разговаряли? (ако ги приознае в разговора ви?)
2-ро за тази жена от Англия всички са доволни, но доколкото разбрах от една потребителка и казала , че има направена магия. Та въпросът ми за нея е - Губене на време ли е консултацията с нея?

# 234
Не разбрах въпроса за Лина?Какво като сподели с други хора за разговора ,ако се припознае? Аз изказвам мнение просто.Говорили сме преди повече от месец едвали помни всичко и всички Simple Smile

# 235
1-во за Лина да попитам има ли вероятност да сподели с други хора какво сте разговаряли? (ако ги приознае в разговора ви?)
2-ро за тази жена от Англия всички са доволни, но доколкото разбрах от една потребителка и казала , че има направена магия. Та въпросът ми за нея е - Губене на време ли е консултацията с нея?

ами ако  и го е казала веднага в разговор - може да трябва да чака човека месеци и да следи събитията наистина да водят в тази посока  , макар че едно момиче дето е  била при нея ( не е от форума ) ми се обаждаше да ми казва колко е доволна ест

ако и го  е казала след ден -два - това вече значи друго

на кого е казала че има магия - ако иска може и на лично да ми пише да я обясня и аз някои неща

# 236
Преди няколко дни ходих при валентин начев и ще дам обратна връзка до няколко седмици ,за да видя дали ще се развият нещата и сроковете,така както каза.Лек ден

# 237
Здравейте смятам да посетя леля Хайрие от Боян Ботево ако някой е ходил ще се радвам да сподели

# 238
  • Костандово
Преди няколко дни ходих при валентин начев и ще дам обратна връзка до няколко седмици ,за да видя дали ще се развият нещата и сроковете,така както каза.Лек ден

От къде  този човек,и ако на място ли гледа,по телефона става ли?

# 239
Здравейте,
В Пловдив или региона може ли да препоръчате някого? Искам да отида възможно най-скоро. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт