Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 591
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Честно, възможно ли е това?? Да не ви лъжат тези дето леят куршуми..

# 661
  • Варна
Честно, възможно ли е това?? Да не ви лъжат тези дето леят куршуми..
Тя лъжата си е сигурна....
Няма начин да се отиде на врачка/баячка и тя да каже, ами нямате нито магии нито уроки всичко ви е наред. Нали трябва да вземе пари за разваляне на въпросните.
А съвсем друг е въпроса гореспоменатите хора уроки ли имат или кофти характер, темперамент, обсесии, натрапливости, тревожности, раздразнителност............

# 662
Здравейте. Моят мъж и моята свекърва, демек майка му ден през ден хващат уроки и нон стоп им се бае и им се лее куршум и на двамата от 3 различни жени, и 3те казват, че са много урочасали. Не помагат нито конци, нито амулети.
Случайно да знаете някоя баба или каквато и да е жена, която може да им помогне за постоянно, че и двамата едвам ги изтрайвам, когато са урочасани.
Здравейте,
не знам от къде сте, но ще ви кажа, да има едно село тук в нашия регион.
Има една туркиня, която веси с въже, отиваш и тя започва да ти бае, и с въжето ти сваля уруките.
Аз лично съм ходила, такова баене не бях виждала.
Невероятно е.
Ако искате повече инфо на лични.
Да не спамя темата.

# 663
  • Варна
danny_em, и аз това щях да кажа ама.. Баш пък през 3 дни 2-ма възрастни урочасани.. Емилия Николова 88, търсете причината другаде, така поне мисля аз.
zvezdomira 78,ами споделете тук, нали затова е темата.

# 664
danny_em, и аз това щях да кажа ама.. Баш пък през 3 дни 2-ма възрастни урочасани.. Емилия Николова 88, търсете причината другаде, така поне мисля аз.
zvezdomira 78,ами споделете тук, нали затова е темата.
Аз също урочасвам много бързо.
Започва да ме боли глава, чак ми се повръща.
Имам позната ,която ми е баяла през телефона, и веднъж дори една от кибритените клечки се изправи.
За тази жена -туркинята -там ме заведе колежка, може и на дреха, но е желателно поне веднъж да се иде-лично.
Жената вади едно въже, с малки дъсчици, дори при мен бе заплетено, жената застава зад гърба и започва да си говори нещ, премята въжето през тялото, и през краката на болния. Видях със очите си как жената от мойте уруки настръхна и започна да се прозява. Докато не те почисти не те остава. Това е.
Искам да помоля да се обръщате към мен на-ти.Така искам-иначе ми е неудобно.Благодаря.

# 665
Звездомира, може ли координати на жената на лични. Къде се намира и как може да се свържем с нея, че положението е нетърпимо 😔. Благодаря ти предварително. 😊

# 666
Моля споделете ми мнения за Ясновидец Марияна Николаева от Варна? Някой посещавал ли я е?

Преди 2 години ходих при нея. Позна някои неща, за които питах, за в бъдеще още не се е случило това, което ми каза. Моето мнение е, каквато и дарба да е имала, вече не е същата. На моменти говори небивалици и не е съвсем адекватна. Не знам от колко години "работи" комерсиално като ясновидка, но не и се отразява добре на способностите. Иначе самата тя изглежда добронамерена и е позитивна като човек. Марияна не е от типа ясновидки-психолози, а каквото "види" ще ти го каже като факт.

# 667
Благодаря Ви! След като мине разговора ще напиша информация.

# 668
Момичета, дайде свястна гледачка в Бургас или областа..
Някоя, дето не лъже и да познава.
Онова момче, как беше Петър ли не помня ,дайде инфо,,и мнение...

# 669
Моля споделете ми мнения за Ясновидец Марияна Николаева от Варна? Някой посещавал ли я е?

Преди 2 години ходих при нея. Позна някои неща, за които питах, за в бъдеще още не се е случило това, което ми каза. Моето мнение е, каквато и дарба да е имала, вече не е същата. На моменти говори небивалици и не е съвсем адекватна. Не знам от колко години "работи" комерсиално като ясновидка, но не и се отразява добре на способностите. Иначе самата тя изглежда добронамерена и е позитивна като човек. Марияна не е от типа ясновидки-психолози, а каквото "види" ще ти го каже като факт.
Съгласна съм, и аз имах "досег" с Марияна Николаева само че по скайп преди три години, нямаше как да отида до Варна. Каза неща, които се припокриха с твърдения от друго място. Между другото, при мен "разчиташе" снимка и на друго лице, в частност за отношенията между нас. В интерес на истината, сега от разстоянието на времето, си давам сметка, че за по-голямата част от нещата се оказа права. Но тогава под въздействието на емоциите не можех да ги асимилирам на момента какво иска да ми каже. Единственото, което се "отплесна" да ми говори е във връзка с единият ми род. Но когато й писах отново за изясняване на някои детайли, тя не ми отговори. Понякога си мисля, че при нея се проявява преумора, все пак тя е човек, а и колко ли хора на ден я "зареждат" със своята енергия. И тази преумора понякога кара хората да си мислят, че няма "познаваемост" , просто всичко времето си показва чрез своите символи, само да можем да ги видим и разчетем. Не й правя "реклама" , а споделям своето впечатление. Имам желание при сегашната ситуация да се видя с нея, отново да погледне нечия снимка, защото имам информация от "гледане", консултация с таро карти и ми се иска да видя дали ще се припокрие информацията, но ще изчакам есента. Тогава обаче ще се опитам да настоявам за своите въпроси. Това мога да ви посъветвам, ако ще имате консултация с нея, задавайте си вашите въпроси и искайте отговор на тях.

# 670

Съгласна съм, и аз имах "досег" с Марияна Николаева само че по скайп преди три години, нямаше как да отида до Варна. Каза неща, които се припокриха с твърдения от друго място. Между другото, при мен "разчиташе" снимка и на друго лице, в частност за отношенията между нас. В интерес на истината, сега от разстоянието на времето, си давам сметка, че за по-голямата част от нещата се оказа права. Но тогава под въздействието на емоциите не можех да ги асимилирам на момента какво иска да ми каже. Единственото, което се "отплесна" да ми говори е във връзка с единият ми род. Но когато й писах отново за изясняване на някои детайли, тя не ми отговори. Понякога си мисля, че при нея се проявява преумора, все пак тя е човек, а и колко ли хора на ден я "зареждат" със своята енергия. И тази преумора понякога кара хората да си мислят, че няма "познаваемост" , просто всичко времето си показва чрез своите символи, само да можем да ги видим и разчетем. Не й правя "реклама" , а споделям своето впечатление. Имам желание при сегашната ситуация да се видя с нея, отново да погледне нечия снимка, защото имам информация от "гледане", консултация с таро карти и ми се иска да видя дали ще се припокрие информацията, но ще изчакам есента. Тогава обаче ще се опитам да настоявам за своите въпроси. Това мога да ви посъветвам, ако ще имате консултация с нея, задавайте си вашите въпроси и искайте отговор на тях.
Момичета, дайте моля координати, адрес,телефон,има ли такса и как стават нещата....
Благодаря.

# 671

Момичета, дайте моля координати, адрес,телефон,има ли такса и как стават нещата....
Благодаря.

http://www.mariyananikolaeva.com/index.php?do=calendar

# 672
MonikaBellucci
-Благодаря , но не разбрах-за таксата.
Моля някой да сподели.
Благодаря.

# 673
MonikaBellucci
-Благодаря , но не разбрах-за таксата.
Моля някой да сподели.
Благодаря.
Преди 3 години беше доколкото си спомням 40 лв., но по скайп, като ми отдели време от час и 15-20 минути ...

# 674
Здравейте. Моят мъж и моята свекърва, демек майка му ден през ден хващат уроки и нон стоп им се бае и им се лее куршум и на двамата от 3 различни жени, и 3те казват, че са много урочасали. Не помагат нито конци, нито амулети.
Случайно да знаете някоя баба или каквато и да е жена, която може да им помогне за постоянно, че и двамата едвам ги изтрайвам, когато са урочасани.
За съжаление е твърде вероятно да не става дума за урочасване а за по-сериозен енергиен проблем тъй като няма как човек толкова лесно да се урочасва и в същото време да е при хора които имат роднинска връзка. Тоест вероятност има, но е минимална. Много по-вероятно е това да не са уроки а друг вид вмешателство, което въпросните жена да не мога да установят и просто да го наричат уроки. Куршума помага за уроки, но даже не е нужно, защото уроките са възможно най-слабия вид небалансирана енергия, която работи до 48 часа и после се изчиства. При децата това изчистване става с плач, при възрастните може и по други начини. За съжаление куршума помага за стрес, напрежение, вътрешни негативни програми в мозъка на човека, но за вмешателства като магия или други не може да помага, защото не решава проблема а симптомите. Тоест, ако си представите, че магията (или по научно казано - енергийно информационна програма, която в основата си е небалансирана енергия на движението, която кара човека непрекъснато нещо да го движи, да е неспокоен, да има болки и неразположения, да не му се получават нещата, да не може да има покой и да спи и др) е един черен облак, който ви вали с черен дъжд , който стой над главата на човека и се движи с него навсякъде и го следва, когато отидете на човек леещ олово или восък и той ви каже, че имате уроки, след като се излее оловото или восъка това не решава причината за проблема а само симптомите. Или нагледно казано след оловото или восъка сякаш ви се сменят изцспаните дрехи и ви казват, че сте чисти и всичко е наред, но причината в случая облака си остава. След известно време дни или седмици вие пак имате симптомите, защото облака продължава да ви вали и вие пак отивате и човека пак ви казва, че някой нещо ви е направил и пак имате уроки а това не е вярно, защото това е стария проблем, който просто не е решен. И така вие може да ходите с години и десетилетия и да ви се повтаря едно и също. Затова за енергийте трябват знания а не теория. Така, че по вашето описание според мен е твърде вероятно да става дума за енергиен проблем, който влияе на мъжа си и неговата майка а не, че те лесно хващат уроки.
По отношение на защитите конците и амулетите няма как да помагат защото те да неодушевени предмети, което означава, че те нямат сила, която да ви пази или помага. Най-мощните методи за защита са молитвите и формулите, защото словото е нещото, което само човек има и както е писано в Библията - Бог създаде човека по образ и подобие свое. И също в Библията пише, че в начало бе Словото и чрез словото Бог създаде света. Нито едно същество на земята освен човека няма слово. Нито минералните, които са най-нисшата проява на душевност, нито растенията, нито животните. Само човека и именно затова е Богоподобен, но когато не знае как да използва словото човек не е по-различен от животно или растение.

Общи условия

Активация на акаунт