Как мога да обясня нещо, което не съм видяла и чула с очите и ушите си. Както писах по назад посетила съм доста преди около 7-8 години за здравна диагностика, напълно са безпомощни относно посетили я ги. Съставят си някакво мнение за човека от вида му и излъчването, маниерите и приказките му и започват да стъкмяват.
Това, че някой имал дарба е относително. Преди десетина дни някой каза, че Никола Стоянчев имал дарба, е как да се съглася след като съм видяла лично че няма дарба. Разчита хората да се впечатлят от някоя и друга негова езотерични приказка и да почнат да го превъзнасят. Момера Пенчева била жената скенер, как да се съглася след като лично съм се убедил че не може да поставя диагнози.
Казваш има хора с дарба които правели мръсотии, и къде е доказателството че мръсотията се е сбъднала, тоест че имат дарба.
След като си убедена, че има хора с дарба защо търсиш. Кажи ги кои са и всички проблеми на темата ще се решат.
Ходи се за сериозни неща. Понякога ти казват къде живееш и някой детайли защото на описаното място се намира някакво "подаръче" оставено от "доброжелател". Другото го казват, за да се убедиш, че не те лъжат.
Не мисля, че аз трябва да убеждавам четящите/пишещите тук за това, какво може да се случи от негативна намеса на човек с дарба, още повече да давам и доказателства. Всеки е свободен да вярва в каквото иска, аз лично вярвам на очите си.
Да, факт е, че много хора, които ги рекламират нямат дарба или са я изгубили, но продължават рекламите с цел печалбарство на чужд гръб и болка. Това не го оспорвам никъде. Също така не вземам и отношение когато се коментира човек, при когото не съм ходил !
Ако съм намерил човек с дарба, щях да си реша проблемите и нямаше да пиша тук, а също така и да споделя информация. Уви, не ми се е случило и продължавам да търся.