Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 579
  • 802
  •   2
Отговори
# 645
Цитат
Наистина ли за такива неща се ходи по врачки.... "да му кажат къде живее, как изглежда домът му, какви роднини има, какво работи, да опишат как изглеждат хората около него, какво е преживял преди 20-30 години, какви проблеми има, за правене на магии. .....". Хората които ходят за такива неща по врачки имат много сериозен проблем за който врачка не може да помогне, трябва друг специалист по зависимости.

Как мога да обясня нещо, което не съм видяла и чула с очите и ушите си. Както писах по назад посетила съм доста преди около 7-8 години за здравна диагностика, напълно са безпомощни относно посетили я ги. Съставят си някакво мнение за човека от вида му и излъчването, маниерите и приказките му и започват да стъкмяват.

Това, че някой имал дарба е относително. Преди десетина дни някой каза, че Никола Стоянчев имал дарба, е как да се съглася след като съм видяла лично че няма дарба. Разчита хората да се впечатлят от някоя и друга негова езотерични приказка и да почнат да го превъзнасят. Момера Пенчева била жената скенер, как да се съглася след като лично съм се убедил че не може да поставя диагнози.

Казваш има хора с дарба които правели мръсотии, и къде е доказателството че мръсотията се е сбъднала, тоест че имат дарба.

След като си убедена, че има хора с дарба защо търсиш. Кажи ги кои са и всички проблеми на темата ще се решат.

Ходи се за сериозни неща. Понякога ти казват къде живееш и някой детайли защото на описаното място се намира някакво "подаръче" оставено от "доброжелател". Другото го казват, за да се убедиш, че не те лъжат.
Не мисля, че аз трябва да убеждавам четящите/пишещите тук за това, какво може да се случи от негативна намеса на човек с дарба, още повече да давам и доказателства. Всеки е свободен да вярва в каквото иска, аз лично вярвам на очите си.
   Да, факт е, че много хора, които ги рекламират нямат дарба или са я изгубили, но продължават рекламите с цел печалбарство на чужд гръб и болка. Това не го оспорвам никъде. Също така не вземам и отношение когато се коментира човек, при когото не съм ходил !
   Ако съм намерил човек с дарба, щях да си реша проблемите и нямаше да пиша тук, а също така и да споделя информация. Уви, не ми се е случило и продължавам да търся.

# 646
2 много талантливи мои близки врачки са ми казали, че работят с дявола. Ама пред клиенти редят икони за да заблудят че Господ им говори. Както казах дявола няма проблем да знае как ти изглежда жилището и хората покрай теб щото го вижда. Ама бъдещето го гадае. И там има повече шанс от нас да отгатне щото има повече информация. Може и да предизвиква събития. Казва ти че гаджето ще те зареже и после отива и му го внушава и той те зарязва. Ей така познават врачките

# 647
  • Варна
Цитат
Наистина ли за такива неща се ходи по врачки.... "да му кажат къде живее, как изглежда домът му, какви роднини има, какво работи, да опишат как изглеждат хората около него, какво е преживял преди 20-30 години, какви проблеми има, за правене на магии. .....". Хората които ходят за такива неща по врачки имат много сериозен проблем за който врачка не може да помогне, трябва друг специалист по зависимости.

Как мога да обясня нещо, което не съм видяла и чула с очите и ушите си. Както писах по назад посетила съм доста преди около 7-8 години за здравна диагностика, напълно са безпомощни относно посетили я ги. Съставят си някакво мнение за човека от вида му и излъчването, маниерите и приказките му и започват да стъкмяват.

Това, че някой имал дарба е относително. Преди десетина дни някой каза, че Никола Стоянчев имал дарба, е как да се съглася след като съм видяла лично че няма дарба. Разчита хората да се впечатлят от някоя и друга негова езотерични приказка и да почнат да го превъзнасят. Момера Пенчева била жената скенер, как да се съглася след като лично съм се убедил че не може да поставя диагнози.

Казваш има хора с дарба които правели мръсотии, и къде е доказателството че мръсотията се е сбъднала, тоест че имат дарба.

След като си убедена, че има хора с дарба защо търсиш. Кажи ги кои са и всички проблеми на темата ще се решат.

Ходи се за сериозни неща. Понякога ти казват къде живееш и някой детайли защото на описаното място се намира някакво "подаръче" оставено от "доброжелател". Другото го казват, за да се убедиш, че не те лъжат.
Не мисля, че аз трябва да убеждавам четящите/пишещите тук за това, какво може да се случи от негативна намеса на човек с дарба, още повече да давам и доказателства. Всеки е свободен да вярва в каквото иска, аз лично вярвам на очите си.
   Да, факт е, че много хора, които ги рекламират нямат дарба или са я изгубили, но продължават рекламите с цел печалбарство на чужд гръб и болка. Това не го оспорвам никъде. Също така не вземам и отношение когато се коментира човек, при когото не съм ходил !
   Ако съм намерил човек с дарба, щях да си реша проблемите и нямаше да пиша тук, а също така и да споделя информация. Уви, не ми се е случило и продължавам да търся.
Хем си убеден че има хора с дарба и колко силна енергия и дарба имат, хем не си срещал такъв човек.

# 648
Цитат
Хем си убеден че има хора с дарба и колко силна енергия и дарба имат, хем не си срещал такъв човек.
Не четете внимателно !  Не съм казвал, че не съм срещал - срещал съм и съм писал за това в предните теми.
Нямам намерение да влизам в полемики.

# 649
  • Варна
Цитат
Не четете внимателно !  Не съм казвал, че не съм срещал - срещал съм и съм писал за това в предните теми.
Нямам намерение да влизам в полемики.
Много внимателно чета:
Цитат: "Ако съм намерил човек с дарба, щях да си реша проблемите и нямаше да пиша тук, а също така и да споделя информация. Уви, не ми се е случило и продължавам да търся."

По горе казваш, че не си срещал, сега казваш, че си срещал.
Добре, кажи имената им. Аз че няма да ги посетя е сигурно, но ще видим дали има  други хора посетили ги и  мислещи че въпросните имат дарба.

# 650
Много е тихо тук.
Надявам се да сте добре.
Веднъж моя съученичка ме заведе при нейна гадалелка.
Гледа на карти и на кафе.
Не знам по точно не помня дали аз се изпуснах за човека ,за когото гледах, и по една случайност се оказа,че тя го познава-вероятно той също е я посещавал.И, тая като почна аз го знам, от дълго време, и като се започнаха едни измислици, чак съжалих, че съм там.
Живеем в едно населено място но повече няма да стъпя там.
Тук в едно село една баба гледа на коланче, не помня каква народност е- но хем те мери, хем ти гледа, ама тя пък с ченгел и вадиш думите, може да е туркиня-нямам нищо против религиите-просто може и да не ме разбира, какво и говоря,не знам но определено искам да ида пак.
Взима ,колкото и дадеш.
А, сега се сетих за Димитрина гледачката от Поморие, преди 2 години имах голям проблем-отивам при нея.Само да уточня ,че я познавам от 30 години.
И, о изненада-влизам тя се прави, че не ме познава.Сядам на стола-а, тя ми казва-сложи 2 лева метални на земята-аз като ошамарена-вадя 2 лева и ги слагам в краката и.
Зададох един единствен въпрос-точно 5 минути.
Питам я имаш ли вече такса-а, тя не нямам.
Вадя 5 лева.
А, тя нагло ме пита-не са ли мамлко парите дето ми ги оставяш-5лева-обидена.
Аз и хвърлих още 5 лева.Грабнах си чантата и си тръгнах.
, там няма да ида вече.
Направила си къща на 4етажа.
Да, ок гадае , но малко по-скромно-бе, никой не ходи да му гадаят, щото няма работа.

P.S-моля, някой да даде инфо за момчето от Бургас-мисля ,че гледаше на кафе ,ако не бъркам.
моля ви адрес ,телефон

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 21:55 от zvezdomira78

# 651
Здравейте ,дами.Имам следния въпрос към вас.Вярвате ли на врачки ,ясновидки, пророци и прочие?
 Преди година попаднах на жена ,която ми ля восък (помогна междудругото) и ми гледа на карти.Бях скептично настроена първоначално, но когато започна да гледа ми каза неща от миналото ,които попринцип си знам само аз.Разбира се каза ми доста неща и за бъдещето ,които не очаквах да се случат, но уви.Всичко ,което ми каза се случи с точност.От тогава съм склонна да вярвам ,че има хора ,които наистина разбират от тези неща ,но има и доста шарлатанки естествено.Проблемът ми е ,че загубих номера на въпросната жена и няма как да се свържа с нея ,за да я помоля за помощ отново.Намирам се в изключително труден период и имам нужда от някакво разяснение, но както казах няма как да се свържа с жената.От град Русе съм и ще съм изключително благодарна ако някоя от вас ме насочи към някой, който няма само да ми вземе парите.Благодаря много предварително:)

# 652
Здравейте ,дами.Имам следния въпрос към вас.Вярвате ли на врачки ,ясновидки, пророци и прочие?
 Преди година попаднах на жена ,която ми ля восък (помогна междудругото) и ми гледа на карти.Бях скептично настроена първоначално, но когато започна да гледа ми каза неща от миналото ,които попринцип си знам само аз.Разбира се каза ми доста неща и за бъдещето ,които не очаквах да се случат, но уви.Всичко ,което ми каза се случи с точност.От тогава съм склонна да вярвам ,че има хора ,които наистина разбират от тези неща ,но има и доста шарлатанки естествено.Проблемът ми е ,че загубих номера на въпросната жена и няма как да се свържа с нея ,за да я помоля за помощ отново.Намирам се в изключително труден период и имам нужда от някакво разяснение, но както казах няма как да се свържа с жената.От град Русе съм и ще съм изключително благодарна ако някоя от вас ме насочи към някой, който няма само да ми вземе парите.Благодаря много предварително:)

Защо да не може да се свържите с нея?
Вероятно ,накой ви е насочил, не си ли спомняте от къде бе жената, къде живее, улица ,все нещо сте запомнили.
Седнете поемете дълбоко въздух, и си припомнете все нещо ви е останало, като спомен...няма невъзможни неща.
Сигурно помните поне малкото име на жената, как изглежда, коса цвят на очите, възрастта млада, по-стара...и така ще си спомните...опитайте..ден,два, три..все нещо ще изплува като спомен...успех..
ще чакам да си спомните,че даже да ида и аз...

# 653
Някой преди време спомена , че ще ходи при Марина на Графа - някакви отзиви от ходенето или още не е време, помня как графика и е доста пълен

# 654
Някой преди време спомена , че ще ходи при Марина на Графа - някакви отзиви от ходенето или още не е време, помня как графика и е доста пълен

Да не ходи !!!

# 655
хахахаххахх , то много от врачките само той може да ги оправи - като им извади мозъка и го замени със  захарен памук поне да си отговаря на тъжната реалност

# 656
Ако дадете насоки и от кой град е тази жена, би било добра отправна точка Simple Smile

# 657
Здравейте. Живея в Лондон. Можете ли да ми препоръчате някой от тук. Има ли някой,който е ползвал услугите на Ваня Станева и дали е останал доволен?

# 658
Здравейте. Моят мъж и моята свекърва, демек майка му ден през ден хващат уроки и нон стоп им се бае и им се лее куршум и на двамата от 3 различни жени, и 3те казват, че са много урочасали. Не помагат нито конци, нито амулети.
Случайно да знаете някоя баба или каквато и да е жена, която може да им помогне за постоянно, че и двамата едвам ги изтрайвам, когато са урочасани.

# 659
Моля споделете ми мнения за Ясновидец Марияна Николаева от Варна? Някой посещавал ли я е?

Общи условия

Активация на акаунт