Ясновидки/врачки - тема 38

• 132 460
  • 802
  •   1
Отговори
# 720
Някой мнение за Робърт Йовчев от София?

Има ли някой по-нови впечетления от Роберт Йовчев. Изписано е много за него в интернет пространството, но само като журналистечско инфо. А някой който е бил при него, да сподели...как работи, доволни ми сте, каква такса взима...а и лично мен ме интересува, дали ще се съгласни по снимка да подгледне на друго лице... Който каквото може да сподели...

# 721
Някой може ли да сподели  телефон и адрес на Бойка от Перник?

# 722
Препоръчайте ми някой от Варна или около Варна

# 723
Здравейте,
Занимавам се с регресия от почти 5 госини.
През Септември ще правя по 1 безвъзмездна индивидуална регресия на ден, за хора, на който им е трудно да си я позволят по някаква причина.
Моля да ми пишат само хора, които имат сериозна причина за регресия и за предпочитане хора, които (при успешна регресия) ще вземат под внимание това, което им се даде като информация. Хората, които не знаят какво е регресия, моля първо да се запознаят и ако го усетят като своето нещо, само тогава да ми пишат.
Разчитам на вашето самосъзнание, когато ми пишете на лично за да уговорим час, че сте съобразили горните условия.
Във всеки от дните регресията ще започва не по-късно от 8ч. сутринта.
Мястото е в моята танцова зала в Студентски град, София.
На 12 и 13 Септември ще съм в Пловдив и също много рано сутринта бих провел регресии, но в място уредено от човека, желаещ регресията.
На 19 и 20 Септември, най-вероятно ще съм Трявна. Така че ако има някой от региона, тогава ще приемам в моята къща.
Моля, не забравяйте, че без значение дали ви е за 1ви или 10ти път винаги има шанс регресията да не се получи. Подгответе се психически за това, като доколкото можете се освободете от очакванията си. Така ще сте по-спокойни и увеличавате шанса си за успешно проведена регресия.

# 724
Здравейте. Чета от доста време, но реших да попитам и съответно споделя опит.
Имах здраво и сплотено семейство, но откакто ми казаха преди година че имам направена магия за раздяла и нещата се обърнаха. Само за 2 месеца жена ми спря да ме търси, последва раздяла, развод. Изведнъж всичко се срина и така цяла година се лутам. Четох доста тук и реших да пробвам като за начало с Лина.
Позна 90% от това което се случи през тази година, даде ми един срок и съответно какво ще се случи, така че в последствие ще пиша дали и там е познала.
Как разбрах че имам магия.
Моя позната ходи при една жена във някакво село до Айтос, още с влизането без да казва и дума жената и казала че нейн близък има магия и го чака развод и така и стана. Не знам името на жената, впоследствие и казала че вече няма да бъде в това село, а в Карнобат. Жената е туркиня.
Бихте ли препоръчали човек който разваля магий, изпитан защото шарлатани има много.
Благодаря

# 725
Марица арменката, намира се в центъра на ул. Прослав 43, гледа на кафе.

# 726

Изпробвана е не става

# 727
Марияна Николаева е простовата жена и нищо не познава.
Преди 10 години след като спечели "Ясновидци" и гръмко рекламирана като "жената за която няма тайни" гледаше по и-мейл и снимка срещу 50 лева с пощенски запис.
За заплетен здравословен проблем я питах, а тя ми отговори "Какво казват докторите?". Ако й кажа, тя ще потвърди и за това й
казах  да остави какво казват докторите, а какво тя вижда.
Застреля ме с диагнозата "Алергия на черния дроб" и ми изпрати копирани от интернет билкови рецепти.
Направих си тест за всички видове алергии и се оказа,че не съм алергичен към нищо.
Почти всички ясновидци са шарлатани и всеки има магия уж. Голям бизнес е това. Не се лъжете и не се доверявайте, особено ако кажат,че имате магия.

# 728
Благодаря Ви много за информацията.

# 729
  • София

Има ли някой по-нови впечетления от Роберт Йовчев. Изписано е много за него в интернет пространството, но само като журналистечско инфо. А някой който е бил при него, да сподели...как работи, доволни ми сте, каква такса взима...а и лично мен ме интересува, дали ще се съгласни по снимка да подгледне на друго лице... Който каквото може да сподели...

Изключително съм разочарована от този човек, само размахва ръце и ти изброява къде може да имаш евентуални здравословни проблеми - възможни са проблеми с десният яйчник, ще те боли гърбът и т.н.!!! А за ясновидски способности е по-зле и от мен.

# 730
Препоръчайте ми, моля, ясновидец в Пловдив или района, или такъв гледащ по телефона.

# 731

Изключително съм разочарована от този човек, само размахва ръце и ти изброява къде може да имаш евентуални здравословни проблеми - възможни са проблеми с десният яйчник, ще те боли гърбът и т.н.!!! А за ясновидски способности е по-зле и от мен.
Благодаря за споделеното мнение !

# 732

Дайте телефон ако е възможно.

# 733
Здравейте,
влязох сега в темата, защото имам нужда от ясновидец (за София) и исках да се ориентирам от мненията ви. Имах препоръка за Робърт Йовчев, но токущо прочетох съвсем скорошно мнение от тези дни, че не става.... Съвсем се обърках и моля ако някой може да ми препоръча човек, който наистина "вижда". Трябват ми някои отговори за събития в живота на мой много близък и кой е правилният път. Тоест не става въпрос за здравословен проблем, но е сериозно, а не знам кой е правилният път!
Благодаря предварително!

# 734
Здравейте и от мен. Искам да Ви помоля за мнение за ясновидец/дка в Стара Загора, която да познава. По принцип досега не съм ходила, затова нямам представа кой е добър и кой не. Ако може някой да сподели мнение, ще му бъда благодарна! Благодаря предварително, лек ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт