Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 31 058
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
От профила на Виктория във фейсбук _ https://www.facebook.com/VictoriaGeorgieva.Official/photos/a.175 … ype=3&theater :

Надявам се сте добре! 🖤 Тази събота, 28 март, ще се проведе моя първи онлайн концерт на живо от дома ми в София. Гледайте на живо от 20 часа българско време на eurovision.icard.com Ще се видим пред екрана!

https://eurovision.icard.com/
Гледай онлайн концерта на Виктория само тук
28 март 2020 г.
Отлагането на „Евровизия“ не означава, че пътят на българската песен за надпреварата свършва тук. Tears Getting Sober набира популярност и дава кураж на много хора да преминат през изпитанията, свързани с пандемията. Остани вкъщи, пази се, спазвай препоръките за безопасност, разплащай се дигитално и бъди заедно с Виктория и феновете ѝ в онлайн пространството. Ела на нейния онлайн концерт, организиран с подкрепата на iCard. Сцена ще бъде домът на Виктория, а специалният ѝ концерт ще бъде излъчен на живо само тук.

Ексклузивният онлайн концерт, с който Виктория Георгиева прави красив жест към своите почитатели, ще ни донесе повече надежда и радост в този критичен момент. Началото на събитието ще бъде поставено на 28 март 2020 г., събота, точно в 20:00 ч. Докато си виртуален гост в дома на Вики и се наслаждаваш на изпълненията ѝ, не забравяй, че концертът съвпада с Часа на Земята 2020 – защото сега е по-важно от всякога да бъдем солидарни към човечеството и загрижени за общия ни дом. Виктория е посланик на WWF за България и застава зад каузата за бъдеще в хармония с природата.

# 181
  • Испания
Online концерт на Виктория

# 182
  • София
https://life.dir.bg/zvezdi/izlachvat-na-zhivo-spetsialnoto-shou- … ope-shine-a-light

Излъчват на живо специалното шоу "Eurovision – Europe Shine a Light"

Българска национална телевизия ще излъчи на живо в ефира на БНТ 1 шоуто "Eurovision - Europe Shine a Light" на 16 май от 22 часа българско време. Телевизионната програма няма да има конкурсен формат и ще представи песните и артистите, които щяха да вземат участие в отменената Евровизия 2020. Датата и часът на специалното шоуто не са случайни - тогава трябваше да се проведе големият финал на Евровизия 2020 на живо от Ротердам.

Тазгодишното издание на конкурса беше отменено заради пандемията от коронавирус. Това се случва за първи път в 65-годиншаната история на най-голямата музикална надпревара в света.

Българският представител на Евровизия Виктория също ще бъде част от шоуто на 16 май. Тя ще запише специално видео послание за милионите фенове на конкурса в цял свят, а песента на България за Евровизия 2020 "Tears Getting Sober" ще прозвучи в ефира на националните телевизии и радиа в цяла Европа и Австралия.

Седмицата от 10 до 17 май е обявена от Европейския съюз за радио и телевизия за седмица на Евровизия 2020. Песните от тазгодишното издание на конкурса ще са на постоянна ротация в европейските радиа и музикални телевизии, а много от национални телевизии в Европа подготвят и специални телевизионни програми.

След отмяната на конкурса Виктория също зарадва своите фенове с онлайн концет от дома си в София. Младата певица изпълни за първи път на живо "Tears Getting Sober", песента с която трябваше да представи България на Евровизия 2020 в Ротердам.

Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Конкурсът, който всяка година се следи от над 200 милиона зрители в цял свят, беше изместен за 2021 година заради световната пандемия.

# 183
  • Norge
Виви, благодаря за новината. Flowers Hibiscus

# 184
  • Radnevo
Виктория отново ще ни зарадва с онлайн концерт на 11.04 от 8 до 9 часа.

# 185
Българската песен за Евровизия получи признание

http://www.njoy.bg/bg/news/view/24221/bylgarskata_pesen_za_evrov … oluchi_priznanie/

# 186
# 187
# 188
# 189
# 190
Утре, 12.05, 22:00 часа.
Извинявам се, ако е публикувано вече.

# 191
  • DE
Гледам повторение от 2007 и не помня нито една от песните. Интересно ми е Grinning

# 192
  • Norge
Харесах си холандската песен.

# 193
  • DE
На мен почти всички ми харесаха Grin

# 194
  • Norge
Ха-ха, Дане Grinning
Аз превъртях поне половината от времето.  И за мен това всъщност е много ясен индикатор: ако не посегна към бутона, значи песента ми е допаднала.

Общи условия

Активация на акаунт