Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 684
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Виктория пее много добре на живо и е артистична.
Вярвам, че ще успее да представи песента много добре - не само на самия конкурс, но и преди това. Тепърва й предстои да я популяризира.

# 61
Аз тъкмо търсих другите песни за конкурса да ги преслушам.   
Сърбия AstonishedAstonishedAstonished
https://www.youtube.com/watch?v=8Y0cczOeznQ
Лъхна ме на Елени Фурейра (танците са 1 към 1) и нашата чалга.

Украйна - много странно, много нестандартно, но не ми хареса.
Израел - Flushed  Тук малко се обърках.
Нищо не ми допадна от гледаното и слушаното, от части само Грузия.

# 62
  • София
Доста афроевропейци ще участват тази година. Simple Smile

# 63
Не,че не са печелили балади.Малко ми напомня португалската,която спечели 2017.Бавна,скучна,без кулминация. Меланхолична.
Oпределено не е моята песен.
Всичко зависи между кои ще се падне,ако не е между балади може да се открои.

# 64
Много съм разочарована от нашата песен, въобще не ми харесва. Адски бавна, скучна и депресираща песен.
Не виждам с какво може да те накара да гласуваш за нея.

# 65
  • Radnevo
На мен песента много ми хареса, толкова магична, емоционална, смислена. Не разбирам постоянните сравнения с Били, освен визуалната прилика, като звучене не чувам нищо от Били. По скоро долавям влиянието на Салвадор.

# 66
Протестирам  - песента не е меланхолична. Аз я възприемам по-скоро като спокойна, приспивна песен.

# 67
Аз рядко харесвам такива бавни, провлачени песни, но тази на Вики не ми се струва чак толкова зле. Знам ли, мисля си, че има шанс поне да отиде на финал.

# 68
Йей! Ето го и изборът на Швеция:

https://www.youtube.com/watch?v=wufoQX66ufw

Признавам си, че други 2 песни ми бяха фаворити, но тези дами са толкова чаровни и харизматични и песента им е толкова приятна и catchy, че няма как да не се радвам, че отиват в Ротердам! А между другото, ако ви изглежат познати - това са беквокалистките на представителя на Швеция от миналата година. 2 поредни години на Евровизия е нелош успех за момичетата! Relaxed

# 69
А дали ще отменят Евровизия заради корона вируса или ще се проведе при затворени врати?

# 70
  • Пловдив
И за мен песента е меланхолична, както и самата Вики. Но едновременно с това много нежна. Изненадващо за мен самата, песента ми харесва точно в този си вид, без да "избухва".

# 71
  • София
До тогава тази истерия с коронавируса трябва да е отшумяла.

# 72
А дали ще отменят Евровизия заради корона вируса или ще се проведе при затворени врати?

Заради коронавируса днес датския финал се проведе при затворени врати. Може би го обсъждат като опция и за Ротердам.

# 73
Момичета, да ви светна за руската група, избрана за Евровизия. Днеска по случай осми март съм решила да упражнявам танца от най-известната им песен - Skibidi. Laughing Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=mDFBTdToRmw

# 74
Аз съм меланхоличен и депресиран човек, ама песента на Виктория не е моята...
Шведките ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт