Искам да се самоубия

• 3 982
  • 91
  •   1
Отговори
Чувствам се зле. Майка и тате ми плащаха образованието 4 години и аз няма да имам диплома. Много се срамувам от себе си. Чувствам се ужасно зле. Постоянно се чувствам зле, няма да си взема държавните изпити. Видях конспектите си, нямам представа от нищо от тях. Бях почнала да уча, но се чувствам зле и не запомням. Мразя се. Мразя себе си. Не се чувствам добре. По - добре да бях умряла. Тъпа съм и не вдявам трябваше да се махна от университета по - рано. Просто няма да си взема изпитите.

# 1
В момента си в паника. Разкажи малко.
Не предприемай нищо докато си в лабилно емоционално състояние.
Поговори с родителите си, ако се разбираш с тях.

# 2
Записах специалност без да съм ориентирана. Сега няма да я завърша. Само семестриално. Много съм зле. Мислят, че ме мързи в но не е така.

# 3
Няма страшно. Чети, пък нищо не се знае. Не си тъпа, просто си под напрежение и се паникьосваш. Пък и да не вземеш сега изпитите - не е фатално. Животът не е равен на диплома. Животът е много други неща. Сега ще видиш как е изпитът и на септември с нови сили и знания ще го вземеш. И най-вече - говори с хора и не се затваряй!

# 4
  • Paris, France
Веднага отиди при джипито и разкажи това, което ни пишеш! Незабавно! Трябва ти медицинска помощ спешно.

# 5
  • Някъде там
Успокой се първо.
Как стигна до края, като твърдиш, че си "тъпа" ? Хайде 1-2- 5 изпита да са те пуснали, а останалите ?
Тези които не могат, отпадат след първата година.
Отиди на психолог да ти вдъхне малко вяра и говори с родителите си също.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 17:02 от daviz

# 6
Няма страшно. Чети, пък нищо не се знае. Не си тъпа, просто си под напрежение и се паникьосваш. Пък и да не вземеш сега изпитите - не е фатално. Животът не е равен на диплома. Животът е много други неща. Сега ще видиш как е изпитът и на септември с нови сили и знания ще го вземеш. И най-вече - говори с хора и не се затваряй!

Майка ми иска да и върна парите от следването. Трудно ми е да помня нещата, от май месец уча, но не се получава. Редовната сесия ще я е ездъня.

# 7
Записах специалност без да съм ориентирана. Сега няма да я завърша. Само семестриално. Много съм зле. Мислят, че ме мързи в но не е така.
това не е краят на света. И дъщеря ми се дипломира три години след като завърши семестриално. Не съм мислила, че е тъпа.
И аз апелирам да говориш с личния лекар за нещо за успокоение.

Никой родител не си иска парите реално. Говори така, за да те стимулират.

# 8
това не е краят на света. И дъщеря ми се дипломира три години след като завърши семестриално. Не съм мислила, че е тъпа.
И аз апелирам да говориш с личния лекар за нещо за успокоение.

. Имам права пет години. Просто не мога сега да се дипломирам. Казах на нашите стана скандал. Ходих на психиатър. Даде ми хапчета, защото не спя  и ми даде още няколко

# 9
Чудесно че си се консултирала с психиатър. Пий си всички изписани хапчета.
Не се страхувай толкова от родителите, нито от това дали ще завършиш. Това е за твое добро но пък и да не завършиш живота продължава.

# 10
Я се успокой. Почти всички минаваме такава криза преди държавните изпити. И аз не съм изключение. Накрая май изкарах 5,75. Отлична оценка, но не помня точно колко - показва само, че оценката няма никакво значение.

Какво да направиш:
1. Личен лекар и психолог - трябва да се успокоиш;
2. Учи, яви се на изпитите - пък каквото стане. Важно е да вземеш тройка, нали.

3. (най-важното) Да завършиш семестриално също е голям успех. Много хора цял живот живеят само със семестриално, имам предвид, че работят по специалността. За 4 години си научила много, това никой не може да ти го вземе. И тези знания вече ги имаш.

Успех!

# 11
Чудесно че си се консултирала с психиатър. Пий си всички изписани хапчета.
Не се страхувай толкова от родителите, нито от това дали ще завършите. Това е за ваше добро но пък и да не завършите живота продължава.

Майка ми каза че и провалих живота. И аз мисля така. Даде ми пари за следването, а аз не можах да се подготвя за  изпитите. На съм от умните, не трябваше да записвам нищо. Просто ми се срина живота. Просто искам да приключа със себе си. Не мога да запиша друга специалност. Всички хора са щастливи само аз не. Просто искам да умра. Не помня нищо от предишни години, другите хора вече са подготвили. Съседите ще се подиграват на майка ми това ми каза.

# 12
Я стига глупости. Никой няма да й се подиграва.
Горе главата. И крадците и убийците имат родители те какво да не би да не живеят сред съседи. Чак пък заради едно следване да сте й провалили живота.
Казвам ти като майка на моето дете няма нищо по важно от това детето ми да е здраво, спокойно и щастливо. А ти вече си възрастен човек, и си самостоятелна. Не може да й играеш за всичко по свирката.

# 13
Ще ти кажа едно вълшебно хапче, което ще ти помогне да учиш по-добре. Ще повдигне и настроението ти и няма да си така с усещането, че си в мъгла. Казва се Megafolinic (Фолинова киселина. Малко хора знаят, колко помага при стрес и при хора в състояние като теб!
Вземи си една опаковка и пий всеки ден.
Също така може да засилиш ефекта им с добавки като Седатиф и Капки на Бах. Уж безобидни неща, а ще видиш каква огромна промяна има.

Всичко това се дължи на факта, че под стрес ти отделяш хормони, които блокират мисълта ти и изпадаш в депресия. Просто хормони.
Хайде да ги "уловим" с храна и добавки и да пробваш да си вземаш изпитите.

В живота си съм видяла много глупави, несериозни или комбинация от двете хора да вземат далеч по-трудни и важни изпити. Важното е човек да не се отказва. Така, че смело напред.

# 14
Я стига глупости. Никой няма да й се подиграва.
Горе главата. И крадците и убийците имат родители те какво да не би да не живеят сред съседи. Чак пък заради едно следване да сте й провалили живота.
Казвам ти като майка на моето дете няма нищо по важно от това детето ми да е здраво, спокойно и щастливо. А ти вече си възрастен човек, и си самостоятелна. Не може да й играеш за всичко по свирката.

Каза ми да си търся работа в Чистотата. По добре да умра. 😭 Казвам Ви не се подготвих за тая сесия, те имат толкова големи очаквания. Трябваше да започна работа сред училище не да набутвам нашите.

Общи условия

Активация на акаунт