Искам да се самоубия

• 4 521
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Тежко ми е извинявайте.

# 46
Брех, каква е тази специалност, толкова тежка? Не става ли да работиш със семестриалното си завършване, пък държавните изпити по-късно?
Имаше една тема за студентка, която учеше медицина и не искаше да пипа болни, гнусеше се, чудеше се дали да продилжи. И тя се страхуваше да каже на родителите си.

# 47
  • Далечният изток
Бъндироуз в действие...

Вчера каза, че има тревожност и депресия. Днес пусна тема за семестриално завършилите... Сега под нов профил, нова серия.

# 48
Да, коя е специалността?

# 49
  • у дома...
Ако си ми дъщеря и аз ще се депресирам. И ще те изгоня. Имаш 18, па хвани се да работиш!

# 50
  • София
Бъндироуз в действие...

Вчера каза, че има тревожност и депресия. Днес пусна тема за семестриално завършилите... Сега под нов профил, нова серия.
Още от първа страница си мисля точно за нея.

# 51
Ще си седна пак да уча. На трети ми е единия изпит, на 23 другия. Свито ми е сърцето. Не знам.

Не знам кое как да почна. Искам единия изпит да го отложа

# 52
# 53
Ами отложи го, иди подай молба. Вземи си епикриза/бележка от психиатъра, че си зле психически, може да ти ги признаят, така ще имаш възможност да се явиш на друга дата.

# 54
Каква специалност си?

# 55
Ще си седна пак да уча. На трети ми е единия изпит, на 23 другия. Свито ми е сърцето. Не знам.

Не знам кое как да почна. Искам единия изпит да го отложа

Недей го отлага, иди пък каквото стане.
Работила съм в университет, сума ти деца завършват семестриално, пък след време се дипломират.  И да те скъсат, не е болка за умиране.

Кажи на майка си, че като почнеш да работиш, ще и върнеш парите.

И иди при джипито, да ти даде нещо за тревожност.

# 56
Тя вече има консултация и хапчета от психиатър. Да си ги пие.

# 57
 Дадоха ми две психиатърката. Баща ми е бесен, че съм луда. Просто не знам. Аз съм си виновна не трябваше да почвам университет.

# 58
Защо не разбираш, че дори да не завършиш сега не е проблем. Имаш пет години да се справиш.
Баща ти и майка ти са ти ядосани затова говорят така но не означава, че са прави. И спри да пишеш едно и също по форумите, а лягай се наспи да ти просветне малко.

# 59
Е, хубаво де, ама годините назад не се връщат. Било каквото било. Сега гледай напред. Варианти много...
Висшето образование не е задължително. Имаш си средно, с което можеш да работиш. Намери си работа, квартира, приятел и ще докажеш на себе си и на родителите си, че не си тъпа и ставаш за нещо.
Не знаем какви са подбудите на родителите ти да реагират толкова остро, може и да са в правото си.
Обаче ти така или инъче, с диплома или не, трябва да станеш самостоятелен човек.
Работи в тази посока.
И кажи най-сетне каква специалност учиш и в кой университет, че да ударим едно рамо за дипломирането.

Общи условия

Активация на акаунт