Искам да се самоубия

• 4 519
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Е щом си пиеш хапчетата от психиатър защо продължаваш да вихриш бури в чаша вода? Не действат ли? Дали да не идеш за по-силни?
И да!! Намери си работа!

# 61
  • Някъде там
Дадоха ми две психиатърката. Баща ми е бесен, че съм луда. Просто не знам. Аз съм си виновна не трябваше да почвам университет.
Това от кога продължава ?
От тази година и този семестър ли, разбра  ти и семейството ти ?
Одеве те питах, питам пак.
Как си взимаше изпитите до тук ?
Имаш ли невзети изпити от предходни години ?

# 62
  • Банско
Сега ви се струва, че имаш голям проблем, но след време ще разбереш, че живота може да ти поднесе и по-лоши, даже много по-лоши ситуации. Намери нещо, което те прави щастлива и всичко ще бъде по-лесно.

# 63
  • София
В някаква депресия си, затова не можеш да запомняш. Мой близък беше така. Моля те, само си пий хапчетата, ще се оправиш! И имай търпение, няма да ти подействат веднага, иска се повече време. Желая успех, всичко ще си дойде на място. Баща ти да си гледа работа, не си луда.

# 64
Спирам да хленча ще уча сериозно. Все пак до 3ти имам време. Другият ще го отложа. Трябва и да се наспя, много ми е зле. Нямам невзети изпити в, но ученето беше зор.

# 65
  • Някъде там
Спирам да хленча ще уча сериозно. Все пак до 3ти имам време. Другият ще го отложа. Трябва и да се наспя, много ми е зле. Нямам невзети изпити в, но ученето беше зор.
Еми сега пак ще е зор..но ще вземеш и тях както предишните, зор не зор взела си ги. Ще ги вземеш и сега.
Но послушай Дорис, това което ти е препоръчала има страхотен ефект.
Спри да си внушаваш че не можеш.
Изолирай се от родителите си и мисли само за изпита.

# 66
Страхотен съвет от Дорис, да. Хомеопатия и утринна роса.

# 67
Е то и плацебото върши работа понякога Simple Smile

Авторке, а като си вземеш държавните изпити и завършиш, ще можеш ли с тази специалност да си намериш хубава работа?
Вашите ми се виждат доста отровни хора, добре е да можеш да се махнеш от тях.
Ето ти стимул, по един, или друг начин да станеш по-бързо самостоятелна.

# 68
Дале ще успея поне с единия

# 69
  • Някъде там
Е според нея има и предписани от психиатър, ако е факт, тези като допълнение
ако не и помогнат няма да и навредят. 😉
Тя така и не казва какво учи. 🙂

По какво ти е първия изпит ?

# 70
Виж, направи каквото можеш пък да стане каквото ще. Сега наистина си вземи малко пауза 1-2 дни и се разсей с нещо, че си в паника и явно не можеш сега да поемаш информация. После учи, но и редувай с почивки че имаш нужда, не да прегориш. Яви се на идващите дати. Ако се справиш, чудесно. Ако не, затова са измислени поправителните сесии. Ще имаш 2-ри, ако трябва 3-ти опит. Не е фатално, всичко е поправимо освен това в заглавието на темата! Не е казано, че е задължително от раз да се дипломираш иначе си тъпа.  Не се упреквай.

И ако историята е истинска, с такова отношение на родителите не ти трябва да си все близо до тях. Мисли и прави крачки към самостоятелност. Със или без диплома търси работа. И ако толкова се страхуваш и влияеш от мнението им, посети психолог да опиташ да преработиш това.

# 71

Не си много схватлива ...

# 72
Ох, не е истина пак се събудих със сърцебиене. Всеки ден едно и също. Ще протабаня всичко. :--(.

Как да уча и помня по - ефективно в тази ситуация. Нама как да отложа и двата изпита за септември.

Ей така като седя и почва едно сърцебиене. Не знам и аз вече

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 06:25 от nanan78

# 73
  • Някъде там
Ох, не е истина пак се събудих със сърцебиене. Всеки ден едно и също. Ще протабаня всичко. :--(.

Как да уча и помня по - ефективно в тази ситуация. Нама как да отложа и двата изпита за септември.

Вчера ти вярвах, днес вече ме съмняваш. Аз и всички други се опитахме да ти дадем съвсем адекватни съвети.
Зададоха ти се сума въпроси.
Ти продължаваш да не отговаряш на питащите те и да си повтаряш едно и също.
Някакви несвързани неща пишеш.
Майка ме поля.
Тате ми крещя.
Сериозно ли ? Кога това ? Ти стая нямаш ли ? Не можеш ли да  кажеш че ще учиш ?
Или ако в къщи ти е трудно, отиваш в някой парк на по глухо място и четеш.
За времето което отдели да пишеш тук да си прочела една тема, да си си извадила най-важното от нея и да си го научила почти.
Или ако си изморена, да беше излязла да се разходиш  или до лл да ти даде нещо за сърцебиенето. Какво пиеш за него ?
Консултира ли се с лекарите ?

# 74

Вчера ти вярвах, днес вече ме съмняваш. Аз и всички други се опитахме да ти дадем съвсем адекватни съвети.
Зададоха ти се сума въпроси.
Ти продължаваш да не отговаряш на питащите те и да си повтаряш едно и също.
Някакви несвързани неща пишеш.
Майка ме поля.
Тате ми крещя.
Сериозно ли ? Кога това ? Ти стая нямаш ли ? Не можеш ли да  кажеш че ще учиш ?
Или ако в къщи ти е трудно, отиваш в някой парк на по глухо място и четеш.
За времето което отдели да пишеш тук да си прочела една тема, да си си извадила най-важното от нея и да си го научила почти.
Или ако си изморена, да беше излязла да се разходиш  или до лл да ти даде нещо за сърцебиенето. Какво пиеш за него ?
Консултира ли се с лекарите ?

Даде ми PROPRANOLOL. Малка доза. Това от психиатъра.

Общи условия

Активация на акаунт