Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 694
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Много хубава песен. Харесва ми.

# 91
Финладската песен e избрана от международно жури,а Поли Генова е била част от него.

Македония - тук
Сан Марино - тук
Португалия - тук
Швеция - тук

# 92
Дано има пари за ефекти. Живото изпълнение може да промени нещата.
От първо слушане не бях впечатлена от песента ни. Липсваше ми кулминация. Но като я слушах още 2-3 пъти и вече си я припявам, без да се усетя.
https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

# 93
И аз така бях с първото слушане, не бях впечатлена и ми се открои приликата с Били Айлиш, което ме разтревожи. Но вече колкото повече я слушам, повече ми харесва! Гледах и много видеа с мнения, на 90% са положителни към възхитителни! Дано успее да е докосваща и въздействаща и на живо!! Two Hearts

# 94
Докато не излезнат всички песни и не видим първите репетиции всичко ми е предпоследно - приказките на феновете и букмейкарите.

# 95
  • DE
Аз затова и не бързам да ги слушам. Първо чакам да излязат всички. И малко преди конкурса ги преглеждам. После вече чак на лайфовете си съставям окончателно мнение.

# 96
Аз не разбирам,  защо наште не изберат една чалга песен, в което сме най-добри Smile
Странна ми е нашта песен.

# 97
Много се заблуждаваш, че сме наистина добри в чалгата. Повечето бг чалга копира сръбския и гръцкия фолк.

# 98
Познанинята ми в гръцкия и сръбския са същите, както в българския. Експеримент и без друго никога не са ни сполучливи изборите. Все някакви връзкари имам чувството че избираме.

Швейцарската песен е ужасна.

# 99
То израелската песен в един момент го обръща на чалгия,но се води мизрахи.
Ама аз още нямам сили да я изслушам цялата,като почнат да я въртят по радиои и ТВ тогава.Доброволно - не.

# 100
Ето малко автентични маанета от Азербайджан. Simple Smile На мен ми харесват.

# 101
Песента се казва Клеопатра,съвсем логично е да има маанета. Smile
Аз обичам песни с етно елементи.

# 102
  • Пловдив
Ох, заболяха ме ушите с тази Клеопатра 😂 Нямам против етно елементите, но тук никак не хармонизират с останалата песен и за мен е просто шум. Сега нашата нежна мелодия и лиричен глас на Вики още повече ми харесват.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 14:02 от *Дорис*

# 103
  • Norge
Ох, не! Ненавиждам песни с етно- елемент.Rage
Включих азерската и моментално натиснах стоп-а. Останалата част от песента ако иска някой да ми я преразкажееее - добре, ако не, оставам с и с едното „а-а-а“. Joy

Дане, и аз съм като теб, изчаквам да излязат всички песни и тогава.
Критерият ми е дали съм успяла да изслушам песента докрай (или почти), или съм я спряла още на първата минута.
А понякога и секунда, както горната.

# 104
Мисля си, че песните за Евровизия стават все по-зле. Апатични, скучни, не запомнящи се с нищо. Все се надявам да се появи песен, която да взриви залата, като през 2003, 2004, 2005. Да се помни дълго, да стане хит. Не знам каква е тази мода в музиката, но направо е депресиращо. Песни еднодневки звучащи по един и същ начин. Чуваш ги и ги забравяш. Много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт